Častý pocit polévání chladem

94
22.4.18 16:49

Častý pocit polevani chladem

Ahojky. Také vás někdy poleva chlad a rikate si, zda neomdlite? Nevím, co s tím dělat, jak to řešit:( je to neprijemne. Často se bojím i vycházet ven kvůli tomu… Doktor to neřeší nebo to svádí na hormony… Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3662
22.4.18 17:07
@Sally84 píše:
Ahojky. Také vás někdy poleva chlad a rikate si, zda neomdlite? Nevím, co s tím dělat, jak to řešit:( je to neprijemne. Často se bojím i vycházet ven kvůli tomu… Doktor to neřeší nebo to svádí na hormony… Děkuji za rady

Jo mam to casto, ale ja trpim anemii -malo zeleza. A nejhorsi tenhle pocit je, v takovych vedrech.To je sileny. Nemuzu nikam chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
22.4.18 17:23

Ahoj, nemuzes mit problem s psychikou? Trpim na panicke ataky a tohle se mi obcas taky stava. Nez mi nasadili spravne leky tak jsem to mivala i 3× tydne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
22.4.18 17:40

@Sally84 Ja to mivala kvuli PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
22.4.18 22:30

Je to pocit jako by na Tebe hodili mokrej studenej rucnik? Zima na urcitych castech tela, prestoze je horko? Ja to mam taky, je to nedostatek zeleza, jsem anemicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
30.4.18 19:40

Jj asi takovy… Jinak na tu paniku mám taky podezření… A asi ji i mám. Ale ten chlad mě poleva právě i mimo ty ataky(teda doby, kdy se přidruží i návaly horka, bušení srdce, pocit na omdlení a pocit, že jestli něco neudělám, neuteču, tak umřu nebo vybouchnu :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí