Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ja mam BB od biodermy, nikdy jsem make up nic nenosila, tak jsem se bala… ale jak jsem se videla na posledni foto, kde jsem vypadala jak spidervepr tak
takze ho pouzivam (mam hodne haklivou plet) a super… davam jen tenouckou vrstvu na sjednoceni a pak trochu pudru. Vypada to mnohem lip (kazdy ze ted mam jak panenka kzycht) a citim se lip, ale neni to nijak napadne ![]()
cc krém používám teď asi měsíc od astrid, pocitově je to lepší než makeup, sjednocení fajn, ale nevím, jak moc špatnou máš pleť. na druhou stranu se dá vrstvit (údajně), jedna vrstva není nějak echt krycí, takže korektor k ruce.
Pouzivam spis BB kremy, CC obcas v lete kvuli UV filtru. Vyzkousene mam od Biodermy a La Roche, CC od Eucerinu. Pokud resis akne a kryti zkusila bych Biodermu Sebium AI korektor a/nebo Global Cover.
Používám Biodermu a nemůžu si vynachválit. Sice je dražší, ale vydrží mi celkem dlouho.
Mam CC krem od Clinique a BB krem od Biodermy, spokojena jsem s obojim, pouzivam podle tonu pleti, Clinique mam vylozene na zimu, kdy jsem uplne bila. Bioderma je trosku tmavsi.
@ELIbeta
Takže jestli to dobře chápu tak na noc třeba to používat proiste není vhodný? Ze to je něco ve stylu make-upu?
@Anonymní píše:
@ELIbeta
Takže jestli to dobře chápu tak na noc třeba to používat proiste není vhodný? Ze to je něco ve stylu make-upu?
Ano, je to na den, na noc je v tom jednak spf, coz plet zatezuje a nema se to na noc pouzivat a za druhe to barvi, takze do perin nic moc
. Davam pod to serum. Na noc pouzivam pletove oleje.
Ahoj
nemáte některá z Vás zkušenost s CC krémem? Moje pleť je hrozná, jsem bledá, mám všude pupinky a vůbec nemám sjednocenou pleť… když budu používat CC krém tak mi to pomůže na sjednocení pleti a pomůže jako makeup? A muže moje kůže dýchat jako kdyby byla odlicena? Když přijdu domu tak se vždy poradně odlicim aby mi moje pleť dychala a hojila se… takže nechci na sobě zbytecne mít nějakou vrstvu :/