CD Dády nebo písničky na DVD

162
14.6.07 16:42

CD Dády nebo písničky na DVD

Ahoj holky,
už mi lezou na nervy CD Maxiků a Večerničku, poslouchám je několikrát denně pořád dokola (doma, v autě, venku..).
Chtěla bych naší malé sehnat CD Dády Patrasové, ale ty úplně první s písničkami-Pasu, pasu písničky, Strašidýlko Emilek atd. Nevíte kde?
A ještě bych uvítala na DVD Zpívánky, ty klasický, co dávají na ČT. Inzerují pouze knižní verzi, ale naše malá je z nich jak u vytržení, tak se ptám-dají se sehnat? Nebo něco podobného na DVD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20656
14.6.07 19:47

Já teda Dádu nemusim, ale pokud hledáš alternativu k Večerníčkům, tak u dědy s babičkou máme CD s lidovkama nazpívané dětským sborem (bohužel si nepamatuju název) a je to paráda, s chutí si je zazpívám i já.
Pak je několik CD Písničky z pohádek a dětských filmů (myslim 7 dílů) a taky Zpívánky vše od vydavatelství Comodo
Pár jsem jich dostala a je na nich email comodo volny.cz .. prý pošlou nabídkový listy zdarma.

Příspěvek upraven 24.08.20 v 16:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.6.07 20:56

Stepiku - posílám ti SZ :wink:

• Citovat
  • Upravit
5527
28.11.08 12:31

CD Dády a nejen jí najdeš ke stažení na www.mp3hits.cz. Jsou toho tam mraky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina Roubalikova
6.2.11 18:17

dopis

:cert: Dada Patrasova je dobra nahodou

• Citovat
  • Upravit
Martina Roubalikova
6.2.11 18:18
sandrik píše:
já teda Dádu musim, ale pokud hledáš alternativu mam rada i Večerníčky,u dědy s babičkou máme CD s Dadou nazpívané dětským sborem (bohužel si nepamatuju název) a je to paráda, s chutí si je zazpívám i já.
Pak je několik CD Písničky z pohádek a dětských filmů (myslim 7 dílů) a taky Zpívánky vše od vydavatelství Comodo
Pár jsem jich dostala a je na nich email comodo@volny.cz .. prý pošlou nabídkový listy zdarma.
Pa Sandra
  • Citovat
  • Upravit
NANUCHA
1.9.13 21:32

dada patrasova

AHOJKY..MELA BYCH DOTAZ, NEVITE, JAKY MA NAZEV PISNICKA OD DADY, KDE SE ZPIVA „PÁ, PÁ JDEM MAMI, BRANA SKOLY UZ SE OTVIRA“.NIKDE JI NEMOHU NAJIT A NUTNE JI POTREBUJI ;) DIKY MOC

• Citovat
  • Upravit
2
4.9.13 21:04

dáda patrasová

Název písničky je..Pá, pá…je to písnička z roku 1994…koukni na stránky http://www.patrasova.cz/ tam můžeš napsat i dotaz…hodně štěstí P. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NANUCHA
4.9.13 21:21

Velikanske diky :lol:

• Citovat
  • Upravit
2
4.9.13 21:24

Není zač…P. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...