Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
už mi lezou na nervy CD Maxiků a Večerničku, poslouchám je několikrát denně pořád dokola (doma, v autě, venku..).
Chtěla bych naší malé sehnat CD Dády Patrasové, ale ty úplně první s písničkami-Pasu, pasu písničky, Strašidýlko Emilek atd. Nevíte kde?
A ještě bych uvítala na DVD Zpívánky, ty klasický, co dávají na ČT. Inzerují pouze knižní verzi, ale naše malá je z nich jak u vytržení, tak se ptám-dají se sehnat? Nebo něco podobného na DVD.
Já teda Dádu nemusim, ale pokud hledáš alternativu k Večerníčkům, tak u dědy s babičkou máme CD s lidovkama nazpívané dětským sborem (bohužel si nepamatuju název) a je to paráda, s chutí si je zazpívám i já.
Pak je několik CD Písničky z pohádek a dětských filmů (myslim 7 dílů) a taky Zpívánky vše od vydavatelství Comodo
Pár jsem jich dostala a je na nich email comodo volny.cz .. prý pošlou nabídkový listy zdarma.
Příspěvek upraven 24.08.20 v 16:09
CD Dády a nejen jí najdeš ke stažení na www.mp3hits.cz. Jsou toho tam mraky ![]()
sandrik píše:
já teda Dádu musim, ale pokud hledáš alternativu mam rada i Večerníčky,u dědy s babičkou máme CD s Dadou nazpívané dětským sborem (bohužel si nepamatuju název) a je to paráda, s chutí si je zazpívám i já.
Pak je několik CD Písničky z pohádek a dětských filmů (myslim 7 dílů) a taky Zpívánky vše od vydavatelství Comodo
Pár jsem jich dostala a je na nich email comodo@volny.cz .. prý pošlou nabídkový listy zdarma.
Pa Sandra
AHOJKY..MELA BYCH DOTAZ, NEVITE, JAKY MA NAZEV PISNICKA OD DADY, KDE SE ZPIVA „PÁ, PÁ JDEM MAMI, BRANA SKOLY UZ SE OTVIRA“.NIKDE JI NEMOHU NAJIT A NUTNE JI POTREBUJI
DIKY MOC
Název písničky je..Pá, pá…je to písnička z roku 1994…koukni na stránky http://www.patrasova.cz/ tam můžeš napsat i dotaz…hodně štěstí P.
![]()