Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ta to na tebe chce akorát hodit a tahat z tebe peníze, to je celé. Rozhodně jí nedávej ani korunu a požaduj test otcovství. To bude stačit na to, aby ti dala pokoj. Ona bude mít nejspíše rozjeté ještě další „tatínky“…
Genetikou se obvykle myslí první screening, tam se nejpřesněji určí stáří miminka a termín porodu (určitě ne datum sexu, ale dá se to z toho tak zhruba odvodit). Tento screening se provádí obvykle v 12-14tt těhotenství, na konci prvního trimestru, takže na přelomu 3 a 4 měsíce. V 6 měsíci, kolem 20 tt se dělá velký utz, ale tam už se neřeší TP ani datum početí, už jsou mezi plody rozdíly, každý má jiný vývoj, jinou velikost..tam se řeší zdraví, zda má miminko v pořádku orgány a td.
Jo a máš pravdu, tyto zákroky se prováděly i v nouzovém stavu, pokud člověk chtěl, tak řešení našel. Slečna, a hlavně její matka mi přijdou hodně vyčurané. Platit předem, alimenty, ale bez zápisu v RL a bez soudu..tak to určitě.
V té průkazce je správně u data poslední MS otazník. To totiž nedává smysl. Nejspíš měla nějakou slabší MS už jako těhotná, některé ženy to tak mají, třeba i první tři měsíce. Pak se za směrodatný TP udává ten podle utz (a nejpřesnější je z toho NT screeningu)
Tvoje dítě to není. Pokud to bude tvrdit, tak požaduj po porodu test otcovství. Do té doby jí nic nedávej. Chcete tebe jenom vytáhnout peníze.
@Yago1997 taky bych nešla do plodovky. Pokud nic nechtěla nic by neříkala. jasně že jde o prachy a klidně abys dal ted větší částku a pak už nic. Jasně jí řekni že peníze budou po testu otcovství po porodu
Není možné aby dítě bylo tvoje pokud sex byl v lednu a pak už nikdy
Hlavně se nenech zapsat do RL před testem otcovství
Zkouší jestli něco nedáš aby jsi měl klid ![]()
Holky děkuji za vysvětlení. Ano sex byl 17.1.2020 pak už nikdy. Pro to mi nesedelo nic. A gord když jsem jí potom pak ignoroval. Další věc je to že pak každý měsíc psala že by chtěla sex… A byl jsem u právníka pro rady. Říkal že to taky nesedí. Ale že matka příroda dokáže zázraky. Pak mi sám poradil že bych si měl udělat test anonymně. Což je toho plnej internet. Takže jde a můj otec taky dělal anonymně test. Je jasný že se stim dítětem musíte setkat. Další věc. Ta holka po mně nic nechce ani peníze ani zápis do rodného listu. Ale její matka trvá na domluvě s penězi. Že sem byl jedinéj kdo tam byl. Každopádně píšete. Že to tak nejspíš není. Je někdo kdo si to nepohlidal. Nebo pro to mi psala ze chce sex. Každéj měsíc mi to psala až do 1.6.2020. Jenže jsem ve vztahu a svoji přítelkyni bych neublížil. I když sem nevěděl rady a musel jsem ji vše říct i za zničení vztahu. Vztah máme a dovoluji si říct ještě silnější. Beru na vědomí vaše rady. A pokud bude chtít peníze tak jedině po testu. Nehodlám nikam chodit a zapisovat se že jsem otec. Když to nemám podložené. Je to lehká holka. A tady maminky co mě kamenuji skrz odběr plodové vody ze to je zásah. Nevěděl sem ze to je zásah a ani sem nevěřil temu že to je dost špatná věc jak pro dítě tak pro matku teď už to vím a děkuji
Pokud měla opravdu poslední MS 13.3. (a není to překlep), tak to tvoje dítě určitě není, protože po vašem styku měla ještě MS (a možná i víckrát)
To byste museli mít styk až po té MS. Takže se tím netrap, ony taky musí vědět, že to je kravina.
Tak to je sprosťárna. Nenech se tahat za nos. Některé ženské neví, co by ještě nevymyslely. Tak ty jsi s ní spal v lednu, ona ještě v březnu menstruuje, ale hází to na tebe…
A ještě k tomu je tak hloupá, že ti to pěkně naservíruje a uvede i datum. Pošli ji někam i s matinkou…
@Anonymní píše:
Zdravím jsem kluk. A chtěl bych napsat a vysvětlit můj problém. Přece jen jste ženy a prošli jste si porodama a tydnama… Mám problém a prosím ne ukamenuj tě mne.Čekám dítě s jednou ženou. Napsala mi teď nedávno cca 14 dnů spatky že čeká dítě semnou. A že na to přišla taky nedávno. Určitě mě to dost zarazilo. Tvrdí že to je moje. Ale já si nejsu jistý. Bylo to v době kdy jsem neměl přítelkyni a teď už mám. Cca jsem stou ženou měl sex před 6 měsíci. Pohlavní styk byl 17.1.2020 nechráněni ale bez uděláni do vnitr. Ano jsou výjimky. Kdy se to může chytnout i bez toho uděláni. Ani druhý sex hnedka nebyl nebyl žádný. Ale je si jistá že to je moje. Poslední měsíčky měla 13.3.2020 a porod je 9.11.2020 a my jsme měli pohlavní styk 17.1. 2020.. Dával jsem to počítat i mě rodině a od mé přítelkyně mamce která si tím prošla cca 8 měsíců spatky. A pravda je že mi to vrtá hlavě. Protože když se počítali nemohli se dopocitat. Že tam chybí měsíc. V tom případě hodně lidí řeklo že pohlavní styk musel být 17.2.2020 což vím že nebyl. Byl 17.1.2020 dalsi věc. Nechce po mně ani alimenty. A nechce ani abych byl napsanéj jako otec. Dobře já a ona dítě nechce. Beru to. Že by ho dala pryč ale přej byla karanténa a doktoři ani ženský doktoři prý neOrdinovali. Připadá mi to jako lež.. Sám sem byl že svoji přítelkyni. U ženského. A prý to dítě nejde pryč je to do 3 měsíce potrat. Teď jde 7.7 na genetiku. A tam prý řeknou kdy ten sex byl a tak dále zdravý dítěte… Vím že vajíčko má něco 14 dnů nebo jak říkala mi to její máma. A spermie co vím dokážou přežít max 3 dny ne? Přijde mi to jako blbost. A zbytečně starosti. Stejně si udělám anonymně test otcovství. Ad mám jistotu. Ale chtěl bych od vás poradit. A jestli toto co píšu je možný. A můžou se doktoři splést? Děkuji za odpověď holky. Jak sem psal ne ukamenuj tě mne.
Tohle není možné ani trochu. Přítel pracuje v zahraničí a vrací se jen na víkendy. Ovšem v lednu byl doma jen 15-17 jinak mu to kvůli hodně práce nevyšlo. Takže 15,16,17 jsou jediné dny, kdy jsem mohla otěhotnět
nyní jsem ve 24 týdnu a termín porodu mám 10.10 takže tohle opravdu možné nebude
@AnastazieB Podle mě si tu MS vymyslela u Dr., aby to vypadalo, že ji měla i už v těhotenství. Protože s TP, který tedy evidentně odhadovali podle ultrazvuku, protože MS se nedalo chytit, by měla poslední někdy na začátku února a ne v půlce března.
A jestli je vůbec těhotná je taky dobrá otázka.
Proč by psal Dr. do průkazky růžově? Měří se vůbec dneska ještě pánevní rozměry, co jsou pod tím? ![]()
@Yago1997 tvé dítě to určitě není, to by styk musel být 17.2, a ne 17.1., nic nedělej, nijak na ni nereaguj, žádný test otcovství si dobrovolně nedělej
prostě fakt nic nedělej, nijak nereaguj, abys jim nezavdal myšlenku, že do toho půjdeš
proto chtěla pořád sex, věděla, že je těhotná s někým, z koho prachy nevytříská, tak chtěla aby to bylo na tebe
pak sem napiš, jak to dopadlo ![]()
@Litta jo, někde se to ještě měří. Mně teda nikdy, a to jsem byla těhotná v podstatě 4× a u dvou doktorů.
@andelka83 Hustý, mně právě taky ne. Ještě si pamatuji pojem „porodníkova pěst“ – že ti tam Dr. vrazil celou ruku a podle toho usoudil, jak moc je pánev zúžená.
To už ale asi vážně nebude běžná praxe. ![]()
@Litta no to bude nějaký fejk. To je vtip určitě, blbost. Vždyť to ani nedává smysl. Prostornost pochvy nemá s vnitřními rozměry pánve nic společného přece.