čeká nás 1. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2974
18.12.08 10:41

Přesně tak ten přístup personalu je taky potřeba!!!!! Dobře vědí čím procházíme tak by se měli trošku chovat!!!
Jsem tady s váma moc ráda a moc mi to pomáhá. Kdo tím neprošel tak neví. http://www.celysvet.cz/…le/s3661.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
18.12.08 10:43

Nel přesně - mě třeba až „dojímá“, jak mám na každém papíře napsáno, že mi přejí úspěšnou léčbu :D . Stejně jako mi to popřál Dr., sestra i embryoložka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
18.12.08 10:43

Hani, ještě jak jsi psala něco o té genetice, tak my jsme genetikou prošli. Kdybys pak měla jít a řekli ti třeba že tam je objednací lhůta čtvrt roku, tak mi určitě písni. Zkusila bych ti dát kontakt na jednu paní doktorku. Já jsem ji uprosila a čekala jsem dva týdny. Akorát byste museli na pohovor do prahy. Ale to už je asi prd v tom celým kolotoči.

Na zítřek ti budu držet pěstičky a moc ti přeji aby se stal zázrak a našli ti tam to hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7171
18.12.08 10:46

Nel na tu naši Ureaplazmu přišli když mi můj obvodní gyndr. dělal základní stěry, abysme už v CAR toho nemuseli moc podstupovat. Pak z výsledků zjistili, že je tam tohle, dostala jsem antibiotika a manžel žádanku na Urologii, tam se zjistilo, že to má v hojný míře, tak dostal antibiotika taky a za měsíc jsme měli potvrzíno, že jsme v pořádku
Penny, a co ta genetika obnáší? Jako co se při tom zjišťuje a jak. Já doufám, že bysme to nějak zmákli přes někoho známýho tady, ale každopádně děkuju za nabídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
18.12.08 10:51

Hani - zlatíko, to je mi moc líto, ach jo to je tak nespravedlivé holky, kde jaká může mít x dětí a neváží si toho a tady člověk takové trápení, škoda , že nemůžeš na tu krev dnes, aby už to bylo za tebou, strašně mooc ti přeju aby ten zázrak se stal a těhu z krve se potvrdilo, jak snadno se to píše, já vím. Hani posílám virtuální obejmutí , prášky ber, drž se .

• Citovat
  • Upravit
120
18.12.08 10:53

Haničko, nic zvláštního to není. Jen posezení s doktorkou. Vezmou vám krev a z těch pak dělají testy zaměřené na to co od vás zjistili při tom pohovoru. Vypíšeš takové dotazníky ohledně rodinného stromu. Na co zemřeli prarodiče, pokud už nejsou mezi námi, na co se léči rodiče, sourozenci atd. A tak do 14 dnů je výsledek.

Nelinko, ty máš tak úžasné animace. Neživíš že tím? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7171
18.12.08 10:54

Děkuju Evičko, jste všecky Zlatíčka.
Nějak mě nebere jestli na krev dneska nebo zítra.
To už mi přijde teď takový nedůležitý.
A co ty, jak se máte s mímama? Nehrabe Ti z neustálýho ležení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
18.12.08 10:55

Evi - zdravím, a přeji, ať se tobě i mimčům daří :-). Představ si, že v době, kdy jsem k vám jen nakukovala, tak mi nedalo spát, jak to,že se při IVF může ještě embryjko rozdělit :wink: . Tak jsem se pak na to mého dr. ptala a říkal, že např. u stádia expand. blastocysty je to +- 3% a že se to děje až po té 5denní kultivaci, takže neví kdy přesně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
18.12.08 11:09

Ahojky holčiny- pravda hrabe mi už jsem docela nervozní, tak včera jsem to nevydržela a vytahla manžu alespon do Hypernovy, že koupím tam nějaké maličkosti pro naše sestru a její dva cipísky, samo i tchynka s tchanem atd., no měla jsem dost něco mám ale ještě něco musím dokoupit, nevím kdy, kde, bo sem byla strašně unavená, ale ráda, že jsem nachvilku byla mezi lidma. Chodila jsem fakt pomalu jako když jsme jako malé děti s pytlíkama na nohou ve školce, při cvičení :lol:
V pondělí jdu na kontrolu tak se taky projde, snad dokoupím zbytek dárečků. Ale je to dlouhé, na palici. Kdybych se uměla zabavit, ale bud ležím nebo jsem na netu ani to čtení už mě neba.
Jo jinak Borisko já taky čučela , že se rozdělí, sice jsem to věděla dřív, ale vůbec mi to nenapadlo, když nám řekli zbyl pouze 1 bobek tak jsem byla smutná, zároven jsem říkala dvojčata nám nehrozí :lol: , když se to povede no vůbec jsem si to neuvědomila. Jinak bobek byl u mě už 3 den, tak u mě bylo extrémně dobré prostředí, no nechápu, ale čučela jsem jako puk když sdělil že tam jsou 2. Se dějou věci. To i doktor v nemocnici mi říká jednovaječná dvojčata po IVF, ne , já mu říkám , ale jo daval doktor pouze 1 bobka a on zase takk to je vzácnost, byl z toho vykulenej ještě víc jak já, to je doktor :lol:
Holčiny si představte, že jediné pečivo co jsem dělala tak kuličky na etapy teda ze 4 balíků piškotů a mám v krabici poze ccca 12 kuliček. Máme tu nějakého šotka co nám na ně chodí, já už přišla na to kdo to je, no samo , že bohužel já, prostě nemůžu být doma no :lol: Od tchýně jsem dostala už 4 druhy cukroví, abych nemusela péci stejne bych u toho ted nevydržela, tak se modlím at už je den D, aby něco zbylo :lol: , jo vlastně pekla jsem slepované ale měla jsem toho po krk, seděla jsem každou chvilku, naštěstí to nikam sladké neleze, ale jak člověk leží tak pak hýbat se no a já už ten břuch fakt cítím, i záda, tak nevím co budu dělat dále jsem teprvve v 18tt 8O

• Citovat
  • Upravit
eva184
18.12.08 11:12

Ale co jsem chtěla už cítím takové jak to popsat šolíchání v bříšku, tuhle jsem nahmatala něco tvrdého zrovna byla u mě sestřička moje, která už má dva kluky tak hned , že to je jeden z bobků, sice netuší o kterou končetinu jde, ale už to pomalu začíná, kopání sice ještě ne, ale jsou tam nejvíc na večer asi mastěj karty :lol:

• Citovat
  • Upravit
2974
18.12.08 11:16

Penny Borisko vy jste také z moravy??? Já bydlím v Přerově :lol:

Hani tak na zítra hodně sil a snad se stane zázrak a to HCG tam bude!!!!!!

http://www.celysvet.cz/…le/s3826.gif

evi a jak se máš ty a mimískové??? http://www.celysvet.cz/…le/s1766.gif a je to lepší nebo pořád ležíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
18.12.08 11:20

EVI tak na kontrolu držím pěsti. A věřím, že to musí být na hlavu.
Tak se opatruj :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eva184
18.12.08 11:23

Ahojky Neli- jakl jsem psala, včara byla Hypernova, už jsem to doma nemohla vydržet navíc nemám žádné dárky, ted už něo málo, ale ještě musím. Ale no doma víc sedím než ležím teda u PC, je fakt , že od odpoledne kdy přijde manža z práce tak ležím.Ale už chci abych si to užívala, což asi zatím nehrozí, no uvidíme, čekám co mi řekne na kontrole v pondělí doktorka, je tam ješte hematom není, co ta placenta jak se jí nezdála. No špinění tento týden slabé skoro žádné, ale nechi to zakříknout, protože to jsem měla i v nemocnici 3 dny nic a pak jsm začala znova. Tak nevím. Holky přes pupek už mám 102 8O , pupík mi začíná lézt ven, byla tu kamarádka zase co rodí v lednu a vypadáme stejně co se velikosti bříška týká, síla :lol:

• Citovat
  • Upravit
302
18.12.08 11:32

Neli

Nejsem odbornik na kultivace ale tady se povazuje za prodlouzeny 5ti denni transfer, pricemz den EPU se nepocita - prvni den je den po EPU. Delaji to pro to ze snad jen ty nejsilnejsi embryjka do toho 5teho dne dobehnou, jinak ostatni ktere nemaji dostatek enegie nebo maji problemy s genetikou (chromozomy), bohuzel odpadnou. Ale tim ze je ta selekce tak striktni tak myslim rikaji ze to zvysi sanci na tehotenstvi.

Znam par holek jejichz embryjka nikdy nedokazaly do toho 56teho dne dojit, tak transferovaly drive a otehotnely stejne… jim je lepe u nas nez v ty zkumavce totiz.

Borisko, zni to ze mas podobnou kliniku jako ja.

Ja holky ale nejsem v CR tak proto mozna mam jiny druh informaci - a taky si to cely platime, i kdyz pojistovna nam da alespon nejakou castku zpatky.

Ten pristup sester kterej popisujete je silenej!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
18.12.08 11:41

Evi je to na prd a doufám, že už si to začneš užívat a že na kontrole řeknou, že hematom už pěkně nějak odplaval!!! a když tak nám sem hoď fotečku miminkovskeho bejváku.. :lol: :lol:

Opicko tak to máš super informace a dobrý CAR. tak to vás asi vyšlo na hodně, že??? Ale co by člověk neudělal pro to vytoužený mimi. Jsem si právě myslela, že když prodloužená tak aspon tech 5 dní. A kdyby jsme si ji nezaplatili tak by transfer dělali kdy??? Hned po odběru???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí