čeká nás 1. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10683
20.12.08 15:03

Hani jsem ráda, že ti je líp. Prednison jsem brala taky 1/2 tabletky, u nás to dávají taky každé v těch nízkých dávkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
20.12.08 15:31

Čao holky,
Opičko tak gralutuju k bobiskovi a at se pekne zahnizdi.......zase je tady potreba nejaka optimisticka zpravička.
Hanulko ted nabirej pekne silu do dalšiho pokusu.
Neli nazkoušela jsem nic......tady tolik novinek, mrknu na net co to vubec je myslim ty kapky femigard, prednisol a profertil na spermijky.
A ted ješte jedna tupa otazka..........co to znamena vyšetreni genetiky a imunologie?
V utery jdu zase na kontrolu tak už je mi ted lito doktora jak ho budu bombardovat otazkama.
Borisko takže pred Ket nemusim nic postupovat, je lepši pred 2.ivf?
Pane bože ja jsem takovy tele, vypada to,že jsem spadla z mesice. Jsem fakt prava blondynka :lol:
Diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
20.12.08 15:39

Rentiku - tak blondýnka, jo? :D , tohle mi nedělej, takhle podporovat takové špatné sterotypy :wink:
Co se týče toho, co absolvovat před KETem, tak bych to asi nehonila, rozhodně bych se rozhodovala podle toho, co ti řekne lékař. Nevím, jakou jsi měla sliznici, když ti embryjko zaváděli a u vás se taky bere prednison nebo něco podobného na oslabení imunity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
20.12.08 15:43

Borisko nikdo mi nerekl jakou mam sliznici, proste mi ho na ET šupli dovnitr..........a jak a kdy to zjištuji?
Prednisol mi nepredpisovali, mela jsem jen stimulaci a potom utrogestan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
20.12.08 15:46

a tu imunologii a genetiku.......to je z krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
20.12.08 15:46

Renčo - mě dr. řekl, že mám sliznici dobrou - a já se ptala kolik mm- nezáleží jen na výšce ale i na její kvalitě a struktuře. Minimum uvádí 7mm, kdybys jí měla menší, tak by ti asi embryjko nedali. Ale zeptat se můžeš, jestli byla dost vysoká, jestli to někde mají. Na ten prednison nebo jeho obdobu se zeptej, jestli ti nemohou dát něco na oslabení imunity - aby se tělo nebránilo embryjko přijmout :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
20.12.08 15:47

Mám pocit, že jo, ale na tohle odbornice kupodivu nejsem :roll: :D , ale opět odkazuju na neplodnost, tam najdeš vše důležité, aspoň já vždycky našla :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
20.12.08 15:50

Mezi lidmi panuje zcela neúměrné přeceňování významu vyšetření imunologie a genetiky. V praxi ale obě tato vyšetření v léčbě neplodnosti jsou téměř zbytečná.

Cituji nazor jednoho gynekologa na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
20.12.08 15:52

Renčo - jo to jsem taky někdě četla :D :D :D , ale holky po neúspšných IVF to vnímají jinak :roll: , koukala jsi na tu neplodnost? já se klidně kouknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
20.12.08 15:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
20.12.08 15:57

Borisko prave si to tam pročitam.............diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
20.12.08 16:01

Borisko myslíš si, že nedělám chybu, když před KETEM nechci tlačit na nějaká vyšetření?

Reni doufám, že ti je už fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
20.12.08 16:07

Jindřiš, jejda, holky berte mě s rezervou, já toho mám jen trochu načteno a vyslechnuto :D :D :D .
Jindřiš, pokud jsem správně koukla, tak máš teprve první nevydařené IVF (a přeji ti ať taky poslední), a stejně jako u Renatiky bych na tom asi netrvala, a zařídila se podle názoru lékaře :wink: . Vyšetření bych nechala před 2. IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
20.12.08 16:10

Borisko mám na to stejný názor jako ty, máme 3 mrazáčky, tak chci podstoupit KET a pak kdyby to nevyšlo, ale doufám, že žádné 2.IVF nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
20.12.08 16:11

Borisko moc držím palečky na testík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie