Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7151
3.11.14 09:07

@milas Na fn olomouc jsem slysela jen chvalu, navic tam maj uzasne ceny a i metody dobry, takze super volba! @Hermiona85 Ty blaho, tak to je teda kostrbatej postup, panejo! Ja myslela, ze bydlis v Pisku dle profilu a Ty bydlis nekde u Ostravy? U me prave stim.ket 2× nic, tak jsem si VYZADALA nativ a udelala jsem dobre. Moje Dr.byla skvela, na vsem jsme se domlouvaly, videla, ze mam o IVF prehled, tak se mnou mluvila jako s partnerem a ne z pozice nadrazeneho a toho si velmi cenim! Ona navic sama ma dite z ivf, takze to zazila i z te druhe stranky, byla jsem tam moc spokojena!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
3.11.14 09:12

Edit. Ted ctu Pisek u Jablunkova, ja myslela Pisek v jiznich Cechach! Urcite se vyplati nekam dojizdet, nez byt v nejakem amaterskem centru! Chce to pocist diskuse. Pak take nedopor. Repromedu, tam je to silene predrazene a take zvlastni postupy! Chvali FN Olomouc a Reprofit v Brne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
3.11.14 09:30

@Tinkka @milas jo holky udělala jsem chybu, uvažovala jsem nad FN Olomouc a nakonec jsem byla nedočkavá a šla jsem do F-M ( resp. Gyncentrum - Ostrava)

Jo no Písek u Jablunkova :-)

Tak se mějte hezky! Fičím na srovnání páteře. To zas bude pěkně křupat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
3.11.14 09:39

Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu. Dceru mám ze 7. Pokusu, z nativu. Teď bychom chtěli sourozence, ale nedaří se. Dneska jsem volala k vůli KETu, měli jsme mrazáčka z doby, kdy jsem měla špatnou imunitu.

V laboratoři mi řekli, že se jim blasta zatím moc nelíbí. Nejdříve jsem měla volat později, ale pořád se jim nelíbila. Mám nakonec volat zítra.

Stalo se Vám to někdy? Jak to dopadlo? Jsem z toho dost špatná, když se mi podíváte do podpisu, tak - no prostě to moc veselé není. Jiného mrazáčka nemáme. Imunitu jsme teď museli řešit lidskými imunoglobuliny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
3.11.14 10:01

@Capelucita Ahojky,zdravim Te! Nic blizsiho, proc se jim nezda, nerekli? Ja mam zkusenost, ze me take rekli, ze nevi kolik se jich bude moct zamrazit, ze jeste uvidi a dve embrya se zmatorila tak, ze je nakonec zamrazili take, takze sance urcite je! Uvidi do zitra, zda se bude dale vyvijet a uvidi. Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
3.11.14 12:18

Holky prosím vás jak dlouho vám brzdil ms crinone či estrofem? Do vysazení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
3.11.14 12:21

@Capelucita ahojky :mavam: pevné nervy :! Já budu teprv volat zítra, jak se daří rozmražování. Taky jsem z toho už nervozní.

Bohužel já čekám na můj 1. KET tak zkušenosti s tím nemám a neporadím ti :(

Jediné co ti zůstává je - věř mu :!

Pak třeba písni jak to dopadlo, držím palečky :kytka:

Nevím proč, ale nezobrazují se mi tu ty popisky. :-(

Jinak je super, že máš dcerku. Gratuluji. Ale 7 pokusů - to je vážně velký boj. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
3.11.14 12:22

@Zdenda3530 ahoj, ano po vysazení jsem to dostala až za 3 dny.

MS mi držely jen ty léky :-(

Jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
3.11.14 12:32
@Hermiona85 píše:
@Zdenda3530 ahoj, ano po vysazení jsem to dostala až za 3 dny.

MS mi držely jen ty léky :-(

Jak jsi na tom? [/ciJá jsem dneska 12 den po KET na testu slabej duch :( ms měla být v neděli a nic ani špinění, od včera je mě blbě od žaludku, motá se mě hlava, bolí prsa, občas pálí žáha, tak zkusím 14 den tstovat a volat do CAR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
3.11.14 12:42

@Zdenda3530 ale vždy to je super, ne? Slabý duch určitě zesílí.
Ono ještě na dálnici ( // ) je ještě brzo.
Držím palečky :! Určitě to dobře dopadne.

Já nikdy neměla ani ducha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
3.11.14 12:59
@Hermiona85 píše:
@Zdenda3530 ale vždy to je super, ne? Slabý duch určitě zesílí.
Ono ještě na dálnici ( // ) je ještě brzo.
Držím palečky :! Určitě to dobře dopadne.Já nikdy neměla ani ducha.

Já ho jednou měla a nic z toho nebylo, navíc všechny přznaky mohou býti i z léků a ms dží taky léky, tak se nechci předčasně radovat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
3.11.14 13:01

@Zdenda3530 tak to chápu tvůj pocit. A kdy pojedeš na krev?
Určitě to vyjde :! Věř :! Držím moc moc palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
3.11.14 13:02

Mě MS nikdy žádné léky typu utrogestan nepodržely.

Jsem z toho nervozní, ten KET je moje velká naděje. Jinak vajíčka v nedohlednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
3.11.14 13:03

To jsou pidi duchové, horní 11 den po KET a druhý 12 den po KET, ach jooo já chci dálnice at se mohu aspon trošičku radovat :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
3.11.14 13:05
@Hermiona85 píše:
@Zdenda3530 tak to chápu tvůj pocit. A kdy pojedeš na krev?
Určitě to vyjde :! Věř :! Držím moc moc palečky.

No dnes jsem volala do CAR a mám volat ještětn 14 den :-O asi si zajdu zítra k nám na středisko jako samoplátce na krev i když bojím bojím, raději vše oddaluji :) spíš mě jde o to že jsem si tentokrát nebrala neshopenku ale dovolenou a ta mě zítra končí, od středy už nevím co a ja. Mám fyzicky náročnou práci, tak proto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí