Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kačka121 píše:
@Zdenda3530 zavadeli ti jen tridenni embrya tak mozna proto mas tak slaby test me zavadeli blastocysto o dva dny starsi a poradne viditelnou carku jsem mela az 14 den jeste to nevzdavej musis te tecce verit muze byt proste pomalejsi ja treba taky vim jak je spravne stare moje mimco a i tak podle utz jsem o tyden pozadu a to ani nemluve ze ze zacatku to byla o vic jak 14 dni a pak to mala zacala stahovat preju hodne stesti a drzim palce
jo a jeste zalezi od jaky znacky ten test delas a jestli je 10 nebo píše: Více
Děkuji ti
dnes jsem ělala zase jsem 17 den od KET a vkládali mě je 18 dc a test mám mamatest 10 a pidi duch sota viditelný snad vykoukaný na denním světle ![]()
@kačka121 píše:
@Zdenda3530 zavadeli ti jen tridenni embrya tak mozna proto mas tak slaby test me zavadeli blastocysto o dva dny starsi a poradne viditelnou carku jsem mela az 14 den jeste to nevzdavej musis te tecce verit muze byt proste pomalejsi ja treba taky vim jak je spravne stare moje mimco a i tak podle utz jsem o tyden pozadu a to ani nemluve ze ze zacatku to byla o vic jak 14 dni a pak to mala zacala stahovat preju hodne stesti a drzim palce
jo a jeste zalezi od jaky znacky ten test delas a jestli je 10 nebo píše: Více
Loni po KETU mě ale estrofem a crinone nebrzdil MS a měla jsem také dvě embrya, ted je to již týden zpoždění co jsem měla dostat MS
@Zdenda3530 ono se rika ze ty mamatesty nejsou zrovna moc kvalitni ze jsou hodna zavadny a ono je taky dost mozny ze se chytli obe a ted se jedno ztraci tak ti muze trosku klesnout to hcg a proto ti prijde ze nesili snad to dobre dopadne
@kačka121 píše:
@Zdenda3530 ono se rika ze ty mamatesty nejsou zrovna moc kvalitni ze jsou hodna zavadny a ono je taky dost mozny ze se chytli obe a ted se jedno ztraci tak ti muze trosku klesnout to hcg a proto ti prijde ze nesili snad to dobre dopadne
Já byla na krvi jen jako samoplátce a to bylo 13 den po KET a HCG bylo 12,0
další krev mě bodou brát až ve středu 21 den po KET
a dělala jsem test i dr Max a neukázal ani pdi ducha víš ![]()
@Zdenda3530
hmm nevim nevim ale nestcej nadeji jak rikam muze byt pomalejsi a pak vsechno dozene ja teda vzdy delala dr. maxe co se tyce krve tak jsem byla 12 to jsem mela kolen 200 a musela jsem na revizi a po druhe jsem byla taky 12 den to jsem mela pres 500HCG ale ono to je hodne individualni jsem ve skupine kdy jedna holcina mela 14 den HCG jen 36 a dopadlo to dobre jo a jeste uporoznuji ja mela zavedeny ty blastocysty takze jsou o dva dny starsi
@kačka121 píše:
@Zdenda3530hmm nevim nevim ale nestcej nadeji jak rikam muze byt pomalejsi a pak vsechno dozene ja teda vzdy delala dr. maxe co se tyce krve tak jsem byla 12 to jsem mela kolen 200 a musela jsem na revizi a po druhe jsem byla taky 12 den to jsem mela pres 500HCG ale ono to je hodne individualni jsem ve skupine kdy jedna holcina mela 14 den HCG jen 36 a dopadlo to dobre jo a jeste uporoznuji ja mela zavedeny ty blastocysty takze jsou o dva dny starsi
Zdeni, čtu tady nové příspěvky a mezi nimi i tvé trápení. Chápu tě (jako tady většina, protože jsme si tím taky prošli). Ale neztrácej naději! Vím, že se to snadno říká… Já se snažím myslet pozitivně, ale taky na mě dotírají negativní myšlenky. Naučila jsem se kontrole mysli podle Josého Sylvi a umím ty strašáky docela obstojně zahnat. Jedna metoda popsaná v jeho knize spočívá v autosugesci. Kdykoli na tebe přijdou chmury řekni každý den a v každém směru se cítím lépe a lépe a…(třeba za devět měsíců porodím zdravé miminko). Není to sice přímo jeho metoda, ale je nejjednodušší a praktikovatelná ihned, proto ti ji popisuju. Mám za sebou 2 inseminace, 3 IVF a ted 1 KET, vždycky jsem byla negativní, připravovala se na to až to nevyjde, ale při třetím IVF jsem už používala kontrolu mysli a vlastně si nepřipustila jinou možnost než že to vyjde… a taky jo. Kdybys chtěla víc info, napiš. Jo a držím pěsti ![]()
@Alionka Naprosto s Tebou souhlasim, taky to tak delam a funguje to!!! Hezky jsi to popsala!!! V jakem jsi tt?
@Tinkka píše:
@Alionka Naprosto s Tebou souhlasim, taky to tak delam a funguje to!!! Hezky jsi to popsala!!! V jakem jsi tt?
Teď ještě nevím jestli jsem těhu, testuju až 17.11. Mám zavedená dvě embryjka, co zůstala po třetím IVF (z kterého mám 14 měsíční holčičku). Teď se snažíme o sourozence
A co ty?
@Alionka píše:
Zdeni, čtu tady nové příspěvky a mezi nimi i tvé trápení. Chápu tě (jako tady většina, protože jsme si tím taky prošli). Ale neztrácej naději! Vím, že se to snadno říká… Já se snažím myslet pozitivně, ale taky na mě dotírají negativní myšlenky. Naučila jsem se kontrole mysli podle Josého Sylvi a umím ty strašáky docela obstojně zahnat. Jedna metoda popsaná v jeho knize spočívá v autosugesci. Kdykoli na tebe přijdou chmury řekni každý den a v každém směru se cítím lépe a lépe a…(třeba za devět měsíců porodím zdravé miminko). Není to sice přímo jeho metoda, ale je nejjednodušší a praktikovatelná ihned, proto ti ji popisuju. Mám za sebou 2 inseminace, 3 IVF a ted 1 KET, vždycky jsem byla negativní, připravovala se na to až to nevyjde, ale při třetím IVF jsem už používala kontrolu mysli a vlastně si nepřipustila jinou možnost než že to vyjde… a taky jo. Kdybys chtěla víc info, napiš. Jo a držím pěsti
@Alionka Aha,ja jsem na konci 12tt z ketu z 2ivf..tak drzim palce!
@Tinkka píše:
@Alionka Aha,ja jsem na konci 12tt z ketu z 2ivf..tak drzim palce!
Gratuluju
a děkuju. Tak to už máš kritické období za sebou
Bylo ti dobře nebo jsi měla nevolnosti? A v kterém CARu jsi byla?
P. S. Jak děláš, že se ti ve zprávě objeví jen mé jméno a pak to co píšeš? Jsem asi debil, ale už poněkolikáté mě to hodilo odpověď do modré bubliny jako kdybych citovala někoho jiného… ![]()
@Alionka ahoj pardon ze se do zoho tal motam jen ti povim jak udelat aby si tam mela jmeno podle toho koho chces oslovit.Pod textem Tinkky jsou nabidky citovat zminit tak kdyz das treba ted v mem textu zminit a napises text a odesles bude tsm ma prezdivka a text ![]()
@Tinkka ahoj ja jsem v 9tt z 2ivf take po ketu a plasim jen me prestsne neco byt mam za sebou spatne zkusenosti tak jsem hned ze vseho vystresla. ![]()
@mikš Ahoj,zdravim! Tak je jasne, ze je clovek trochu starostlivejsi(rozumej hysterka
) po tom vsem, co jsme prosly! Ale nesmime strachu dovolit, aby nas ovladal! Takze-vse je v poradku, mam zdrave, krasne miminko, a to opakovat kazdy den a tak to bude ![]()