Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1943
13.11.14 15:13

@Tinkka 13 dní je staré embryo. 8 den po KETu. Holkám to už normálně ukazuje ducha. Malá dušička ve mě ještě dříme. Ale citím se pod psa :-(

Na krev samozřejmě pojedu, tak jak píše doktor 19.11.

A v sobotu testnu znova, pak v pondělí. Uvidím no.

Předtím jsem u IVF vůbec netestila, ale tušila jsem že to nevyšlo. A pak i ta krev ukázala.
Teď jsem měla malou naděj, protože na mě ty hormony fakt působily různě.

Teď už mi sem tam střelí do břicha prudká bolest a hned odejde. Jako by to tělo už chtělo vypudit, ale ty tabletky to drží.

Předtím mi to taky drželi.

Bože to zas budou kramy. :,( Už teď se bojím.

Promiňte za mou zoufalost, ale chce se mi dnes hrozně brečet. Vždy jsem to v sobě dusila a říkala si, že příště to vyjde. Ale teď jsem fakt už ta zoufalka zoufalá. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
13.11.14 15:14

@Tinkka 13 dní je staré embryo. 8 den po KETu. Holkám to už normálně ukazuje ducha. Malá dušička ve mě ještě dříme. Ale citím se pod psa :-(

Předtím jsem u IVF vůbec netestila, ale tušila jsem že to nevyšlo. A pak i ta krev ukázala.

Teď už mi sem tam střelí do břicha prudká bolest a hned odejde. Jako by to tělo už chtělo vypudit, ale ty tabletky to drží.

Promiňte za mou zoufalost, ale chce se mi dnes hrozně brečet. Vždy jsem to v sobě dusila a říkala si, že příště to vyjde. Ale teď jsem fakt už ta zoufalka zoufalá. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
13.11.14 15:52

@Hermiona85 Tak 8den je jeste brzo, nekomu to vykoukne dele, takze nadeje jeste je! Ale fakt Te chapu, vim jak se citis, vsechny to prozivame podobne, si myslim, zvlast, pokud mame za sebou nejake neuspechy! Ja to mela trikrat take tak, uz od 7dne jsem testovala, pak utikala na krev jako samoplatce a vzdy nula, nula, prd! Takze to znam a drzim Te palce, at vykoukne duch dele!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
13.11.14 16:11

@Hermiona85 Neztrácej naději! Já vždy testovala až 14 den (bojím se falešné negativity a zbytečného stresu) a když to klaplo, tak jsem 14 den měla jen úplně malinkýho ducha a ještě jsem musela čekat dlouho než jsem mohla jít na krev, páč zrovna byly svátky vánoční.. :zed: a teď mám krásnou holčičku :dance:. Takže nevěš hlavu, nestresuj - co když tam vážně je, ať mu neublížíš. Myslím na tebe a držím pěsti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
13.11.14 19:56
@Hermiona85 píše:

Promiňte za mou zoufalost, ale chce se mi dnes hrozně brečet. Vždy jsem to v sobě dusila a říkala si, že příště to vyjde. Ale teď jsem fakt už ta zoufalka zoufalá. :,(

Tak to jsme zoufalý 2, dnes jsem byla u svého gynekolozky a z ordinace vyšel šťastný tatínek s maminkou, z ultrazvuku :( všude seděli tehotne, pak jsem jela k jinému lékaři a tam v čekárně maminka s asi 4 měsíční holčičku, čuměla jsem na ni a opravdu bulela jak zelva :(, ani se mě nechce ven :( a v práci řeči jako nesmíš na to myslet, výměn manžela, dej si chvíli oraz atd :cert: opravdu jsem vrazdila :( jo to se to vtipkuje, když otehotneli doma pod peřinou a příští měsíc zjistili že jsou tehotne a nebylo jim 37 a snaha o dite byla po 4 na sále a za dost peněz a nervu :cert: také jsem psychicky na dně, mam jen 2 pokusy a 2 roky na to a v rezervě ani 1000kc :( a ještě mě v novém roce odjede muž na pul roku pryc :( takže pokus 3 asi v 38 letech za rok, možná budu jednou maminka i babička, jak to tak vidim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
13.11.14 20:03
@Hermiona85 píše:

Promiňte za mou zoufalost, ale chce se mi dnes hrozně brečet. Vždy jsem to v sobě dusila a říkala si, že příště to vyjde. Ale teď jsem fakt už ta zoufalka zoufalá. :,(
A Já mela 11,12,13,14,15,16 den po Ket duchy, krev slabe pozitivni 12 hcg a az 21 den po Ket krev a ultrazvuk a vse negativní, v prosinci kontrola imunologie a opravdu nálada na nic, nic mě neteší a nerozesmiva, bohuzel, i jsem protivná na všechny co se těši na vánoce, kopu kolem sebe i když nikdo za to nemůže :( a to má za měsíc rodit sousedka v baráku a zas se mě VŠE vrátí, lítost, beznaděj a zdrava závist.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
13.11.14 21:02

Tak já dnes na UTZ sliznice 12mm a v sobotu rozmrazujeme :) snad to jedno přežije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
13.11.14 21:18
@sharca píše:
Tak já dnes na UTZ sliznice 12mm a v sobotu rozmrazujeme :) snad to jedno přežije

držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
13.11.14 21:20
@Zdenda3530 píše:
A Já mela 11,12,13,14,15,16 den po Ket duchy, krev slabe pozitivni 12 hcg a az 21 den po Ket krev a ultrazvuk a vse negativní, v prosinci kontrola imunologie a opravdu nálada na nic, nic mě neteší a nerozesmiva, bohuzel, i jsem protivná na všechny co se těši na vánoce, kopu kolem sebe i když nikdo za to nemůže :( a to má za měsíc rodit sousedka v baráku a zas se mě VŠE vrátí, lítost, beznaděj a zdrava závist.

tak tak já už rok řeším imuno taky se nám dělo co tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
14.11.14 07:07

@milas díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
14.11.14 07:19

@sharca Sliznice ideální :) Třeba to přežijí obě. Budu držet pěsti. Já už v neděli testnu, sice mám až v pondělí, ale nevím jestli bych to s malou dala. Takže když bude manžel doma bude to jistější.. A aspoň se budeme moci radovat spolu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
14.11.14 07:56

@sharca a @Alionka budu vám holky moc držet prsty! Co jsem v druhé diskuzi, tak tam se to zrojilo pozitivnímy testy.. Ale jsem ráda, že IVF má úspěch.
A opravdu to přeji všem. Každý si zaslouží mít rodinu.

A stále nechápu ten nefér život. Ale beru to tak, že na dobré se čeká :-)

Zdeni, přesně vím jak se citíš a okolí ti na nervech fakt nepřidá.
Narážky typu změň chlapa jsem slychávala dlouho. Taky to tak skoro dopadlo :oops: Naštěstí náše manželství ustálo a jednou jsem jedné v práci řekla, že v manželovi mám jasno. Že ho mám ráda a budu s ním i za podmínky, že bychom měli mít adoptované dítě. A ostatní to slyšeli, od té doby se nikdo neopovážil mi na chlapa něco říct.
Tvá situace je vážně kritická. Zmíňuješ věk, poslední placené pokusy atd.
Asi bych v té situaci byla stejně tak zoufalá jako ty.
Určitě si nech projít hlavou všechny své možnosti a hlavně mluv s chlapem.
Možná se k něčemu dopracujete.

Nezapomeň, že na konci tvého dlouhého tmavého tunelu je světlo :mrgreen:
Taky si říkám, že jednou se ty ledy prolomí. :pankac:

Popravdě mě drží nad vodou naše malé podnikáníčko. Před rokem jsme koupili takovou multifunkční budovu, kterou rekonstrujujeme. Moc nás to baví.
Máme ji už skoro obsazenou a na půl hotovou. Takže práce tam je na sto let.
Cpem do toho peníze. A dělá nám to obrovskou radost a naplňuje nás to. :srdce:

Drž se!
Moc ti přeji, ať najdete nějaký další kompromis nebo variantu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
14.11.14 08:28

@Hermiona85 To je zajimave podnikani. A co tam budete provozovat nebo to pronajimate? Jinak co ja chodim do diskuse, tak tam ted skoro vsechny otehotnely, takze nadeje opravdu je velika a chce to vydrzet. Jaky mas ted plan B?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.11.14 08:47

Holky držím pěstičky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
14.11.14 09:55

@Tinkka díky moc :D 2 byty už pronájímáme (jeden od ledna a druhý od května ) 3. zrovna máme v rekonstrukci. Děláme po elektřině a vodoinstalaci omítky. Chcem ho do konce roku stihnout.
Pak tam máme kadeřnictví, sekáček pro děti s věcičkama z Anglie - moc krásné kousky. Ale bohužel zatím nemůžu vykupovat :mrgreen: Ale okoukávám je tam :pankac: A zatím se tam drží obuv. Bohužel nájemnice to chce vzdát a už mi dala vědět, že koncem měsíce končí. Takže tam bude zase nějaký další volný prostor.

Jelikož bydlíme na vesnici - jen 2000 obyvatel. Tak to podnikání se tam rozjíždí velice špatně :? Kadeřnictví jede. Máme tam skvělou kadeřnici. Má už svou klientelu, takže u ní nebyl žáden problém.

Vše se pronajímá, nic neprovozujem. Jsme s manželem jen takoví správci :pankac: Taky jsme něco chtěli svého, ale nějak nestiháme, nejsou peníze, navíc manža letos píše bakalářku. Nevíme kudy kam.
Když bude po všem. Máme v záloze 3 velké garáže, které jsou napojené na budovu.
Zatím jsou taky v pronájmu. Ale mohly by se propojit, zrekonstruovat a mít tam nějakou kavárničku nebo třeba i obchůdek. Restauračku menší útulnou.
To je zase další investice..

Výhodou, je že se nám to podařilo koupit za,, lepší cenu,, od Obce.
Tzn. 2,35 mil. Odhadní tržní cena byla kolem 4 mil.
To víš, neudržovaná budova vyžadovala své. Popraskané stěny, radiátory mrazem prasklé. Plísně. Vlastně je to budova bývalé Celní správy. Tak všude mříže a taková prostě služební budova. Třeba tam máme ve dvoře kotce pro psy :)
a ve sklepě mini vězeníčko :-)

Jinak plán B je : asi na jaře nebo v létě poslední KET. To bude zbytek z mého 1. IVF.

Manžel o dalším IVF nechce moc slyšet. Tak prý budem zkoušet přirozeně a za rok třeba zkusíme adopci. Zpočátku jsem nechtěla o adopci ani slyšet, teď si už pohrávám s myšlenkou adopce, dokonce jsem psala na sociálku, aby mi přiblížili jak to chodí a co od toho čekat.

V příštím roce nás čekají ještě rodinné výdaje. Musíme vyplatit z baráku posledního sourozence. Bohužel tady to tak chodí.

Manžel dostal od rodičů půl domu a musíme povyplácet sourozence. Má jich 3. :(
Navíc stejně jsme ten dům museli předělat. Přistavit si vlastní vchod. Vyměnit okna, elektřina, omítky, zařízení prostě vše.
Teď už vím, že to byla pěkná blbost. A raději bych měla samostatný dům.

Jsem to já, ale povídalka, co? Snad neva, že jsem se tak rozepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí