Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sharca píše:
Holky moc moc vám všem držím pěsti přece to jednou musí vyjít.
My jsme měli zamraženo první den. Jedno je trochu pomalejší, druhé myslím 12. buněčné a třetí už kompaktujicí. ET by měl být zítra ráno pokud až ve středu tak budou ráno volat. Snad se mu u mě bude líbit
Držím pěstičky
@Hermiona85 píše:
@Alionka moc a moc potichu gratuluji, a kdy si to byla na Ketu? A jak stare embryjko ti davala? Ja mam dnes 11dni po Ketu a vcera byl negativni. Mozna nadej jeste je.
Na KETu jsem byla 3.11. a první test jsem si dělala 13 den. Embryjka mi dávali 2, obě po 5 kultivaci (než je zamrazili). Jedno byla blastocysta a druhé morulka. Budu ti držet pěsti, aby to příště už vyšlo. Tohle je tak nespravedlivý, někdo si jednou… a někdo musí podstupovat takové procedury a výsledek nejistý…
@Alionka díky moc za info. Já mám vlastně 13 den po IVF až dnes.
Ale včera bylo úplně sněhobílo.
Je to marné. Ani se mi nechce zítra jet na tu krev. ![]()
Ještě jednou ti moc a moc gratuluji a můžu se zeptat na jaké klinice jsi byla?
Určitě změním CAR. Ta Ostrava se mi vůbec nezamlouvá. I když oni za to nemůžou, že jsem neotěhotněla. Ale i tak.
Naposled mi zapomněli rozmrazit embryjka a já byla na nervy docela.
A co teď Alionko? Kdy máš nějakou kontrolu? Možná to budou dvojčátka, že?
@Hermiona85 jestli to nemas az moc z ruky, tak zkus Reprofit v Olomouci (je i v Brne)..holky si ho hodne chvali
@veveruse78 díky, už jsem na něho koukala dnes na net ![]()
Ceny tam jsou rovnaké jako v Ově.
Ještě mi zbývají 2 mražáčky na poslední KET v Ově. Převážet je už nebudu. Je to dost drahé.
Tak to někdy po novém roce ještě risknu a pak se poohlídnu po novém CARu.
Reprofit má hezké výsledky. ![]()
@Hermiona85 V Reprofitu v Brně teď pracuje bývalý primář z Unicy Brno MUDr. Otevřel - velmi šikovný doktor a taky hodný, ale někdy až příliš rychlí. Když mi podával informace on, tak jsem z toho byla dost často zmatená a musela se pak ještě doptat, buď jeho, když jsem si to uvědomila hned nebo pak sestřičky.
Ale celkově spíš chvála.
![]()
@Alionka ja narazela spis na Machace (pusobi na obou pracovistich) a rikaji mu Bozsky Machač
![]()
@veveruse78 píše:
@Alionka ja narazela spis na Machace (pusobi na obou pracovistich) a rikaji mu Bozsky Machač![]()
Jo jo taky k němu chodíme
@veveruse78 píše:
@Alionka ja narazela spis na Machace (pusobi na obou pracovistich) a rikaji mu Bozsky Machač![]()
Tak toho vůbec neznám ![]()
Pardon, omylem jsem to napsala do jiné skupiny.
Příspěvek upraven 24.11.14 v 22:28
@Ella) píše:
@Hermiona85A kam do Ovy chodíš? Doufam ze ne do eurofertilu.
Ja byla na IVF v Reprofitu a pro me jsou nej! To se neda srovnávat s Ostravou, nebe a dudy. A Dr. Machac je fakt trida
Trf nas tam ceka KET
jee nás v lednu nejspíš bude čekat ket, taky chodím k Macháčovi do RF,
Byla jsem v Polance v Fertimedu
@Ella) Ahoj, vitám tě tu
Já byla v Gyncentru.
A mám tam ještě poslední 2mražáčky. Nejraději bych to převezla někam jinam, ale výrazně se to prodraží.
Tak asi už ten 3. pokus necháme tam.
A pak se uvidí co dál.
Jsem právě po neúspěšném KETu
Včera jsem byla na krev, ale jaksi jsem už s tím počítala - podle negativního těh. testu.
Tobě samozřejmě držím palečky.
@Hermiona85 píše:
@Ella) Ahoj, vitám tě tuJá byla v Gyncentru.
A mám tam ještě poslední 2mražáčky. Nejraději bych to převezla někam jinam, ale výrazně se to prodraží.
Tak asi už ten 3. pokus necháme tam.A pak se uvidí co dál.
Jsem právě po neúspěšném KETu
Tobě samozřejmě držím palečky.Včera jsem byla na krev, ale jaksi jsem už s tím počítala - podle negativního těh. testu.
to je mi líto…