Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
306
24.11.14 15:16

@Hermiona85 rozlezelo se ti to v hlave kdy pujdes na další (poslední KET) v Ostrave? poslední pisu proto, ze z toho budou dvojčátka… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
24.11.14 18:55

@pemx dávej bacha na kašel mě to začlo blbým nachlazení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
24.11.14 22:31
@milas píše:
@pemx dávej bacha na kašel mě to začlo blbým nachlazení…

nestras me… na KET bych mela byt asi uplne 100% zdrava ze? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
25.11.14 07:28

@pemx jedna paní mi co převážela embryjka do Olomouce mi napsala, ať to risknu. Že Olomouc a Ostrava 100 a 1. Sice by se to hooodně prodražilo, ale uvažuji nad tím.
Jinak zatím se do KETu neženu, ale kdo ví co bude po Vánocích. Jak mě to zas chytne, tak to pak chci hned :mrgreen:

Navíc, včera mě překvapil jeden mail od paní embryoložky z Ostravy, ptala se mě jak se mi daří a jak mi dopadlo HCG. Tak nevím, jestli to je jejich nějaká taktika. Ale před KETem jsme si spolu psali maily.

Tak jsem ji napsala jak jsem dopadla a zatím neodepsala.

Zatím s manželem makáme a makáme a když už budem mít hotovo, tak se uvidí.
TZN. po novém roce.

Moc vám holky držím palečky :!

A léčte se.

Zítra musím jet ještě na kontrolní HCG a UTZ. Jsem stále na hormonech, nakynutá jako blázen a jsem zvědavá, kdy dorazí MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
25.11.14 07:43

@Hermiona85 Ahooj,myslim si, ze prevazet embrya kv. Ketu je zbytecne. Nejdulezitejsi na celem ivf je zpusob stimulace, nasledna uroda vajec a jejich kultivace. Pri ketu Te jen nastimuluji a embryo vlozi, na to uz extra kvality asi nejsou treba. Takze ja bych ten ket jeste udelala tady a ty usetrene penize pak investovala v novem centru (po dukladnem zvazeni vsech aspektu center a take na zaklade recenzi od klientek) Reprofit a Machac se hodne zamerujou na zeny s nizkym AMH, co jsem tady vycetla. Dobre recenze jsem cetla na FN Olomouc a spatne na Repromedu v Brne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
25.11.14 08:12

@Tinkka to máš taky pravdu.
Já mám AMH nějak 3,8. Dr. říkal, že to není ani velké ani malé, prý na můj věk odpovídající. Píchala jsem si Menogon - klasika, roztok+ prášek naředit a píchnout. Folíky jsem měla odpovědné velikosti za 11 dní. Prý jsem to stihla trochu dřív říkal.
Z 9 fol, jsem měla 8 oocytů z toho zralých 6 ale 5 to zvládlo do 4 dne.
Takže žádná super úrodička se nekonala, ale myslela jsem, že budou aspoň kvalitní.

Zatím už jsou 3 v tahu a poslední 2 v mražáčku.
Není možné aby to jeden z 5 nedokázal. :zed:
FN Olomouc je prý taky super :pankac:

A jak se daří tobě Maminko @Tinkka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
25.11.14 08:25

@Hermiona85 Tak amh mas krasne, tak to mohla byt i vetsi uroda, ono taky zalezi na typu leku, ja mela Gonal (ja mam amh 11,takze jsem mela opacnej problem) Taky zase hodne vajec jde pak na ukor kvality. Optimalni je tak 15vajicek. Ja mela 33,29 vaj.ale zralych bylo 19. U me se bali ohss, takze to utli drive..optimalni je stimulovat dele a aby rostli pomaleji. Ale v kazdem centru maji jine postupy a jine nazory, jde o to vysledovat co by tak asi bylo nejlepsi, vid! Me je stale blbe, uz to ani nechci psat, pac je to stale stejne :mrgreen: NT screening vysel dobre a dalsi krevni testy take, na dalsi ko jdu 10.12.a to uz by me mohl Dr.rici pohlavi, tak jsem zvedava!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
25.11.14 08:45

@Tinkka tak když už vím, jak jsem reagovala při 1. IVF, tak snad 2. IVF by mohlo dopadnout líp.
No mě stimulovali těma nejlevnějšíma léky, tak kdo ví, jaká ta vajíčka byla.
Ale embryoložka vždy tvrdila : krásná moralku, krásná blastocysta atd..
Ale že by řekli nějaké označení to ne..

Máš pravdu, člověk neví co by mohlo být nejlepší. Je to všechno tak individuální, že fakt nevím.

Tak tebe je stále tak špatně? A zkusila jsi zázvorová lízátka? Prý to hrozně pomáhá. :nevim:
Každopádně gratuluji, že testy s screening dopadli dobře :palec:
Ale máš se :! A přála by sis více holčičku nebo kluka? A jména máte vybráné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
25.11.14 09:17

@Hermiona85 Dekuji moc! U nas v centru se dela prevazne dlouhy protokol Decapeptyl a pak Gonal (pry je nejlepsi :mrgreen: ) a DP je pro kvalitu vajec „pry“ lepsi. Takovej maj u nas nazor a pak u vsech delaji PK. Takze tezko rict, ale uspech s tim maji..co ctu na diskuzi. Chteli bychom holcicku, ale za chlapecka budeme take vdecni, hlavne, at je to zdrave miminko. Jmena zatim neresime. Az budu vedet pohlavi, vis jak. Pravdepodobne se neshodneme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
25.11.14 09:20

@Hermiona85 jo a lizatka pomohli tak na pul hodiny, stejnou sluzbu me udela mandarinka nebo cokoli jineho, takze to zajidam. Divim se, ze jsem zatim nic nepribrala, na to, jak se 12× denne necim malym cpu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
25.11.14 09:23

@Tinkka :lol: no já bych taky chtěla holčičku a manžel chlapečka. Ale nakonec taky budu vděčná za to i to.
Jojo, ten Gonal je prý dost dobrý. To máš pravdu. A ve FN Olomouc se ani neplatí. To mi zas psala jedna paní, co tam absolvovala IVF a na 1.pokus se podařilo.
Teď už je asi za polovinou.

Tak se zatím opatruj Maminko :!

A děkuji moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
25.11.14 09:24
@Tinkka píše:
@Hermiona85 jo a lizatka pomohli tak na pul hodiny, stejnou sluzbu me udela mandarinka nebo cokoli jineho, takze to zajidam. Divim se, ze jsem zatim nic nepribrala, na to, jak se 12× denne necim malym cpu :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to jsi dobrá, já bych byla už jako slon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
25.11.14 09:36

Potvrzuju, že za léky se ve FN nedoplácí do určitých jednotek :) ale jinak zdražovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
25.11.14 09:37

@Hermiona85 Jo,ve fn olomouc maji opravdu lidove ceny, u nas v jine diskuzi je prave taky pani 38let na 1pokus a je ve cca 30tt…tak uvidis, co Vam bude vyhovovat, urcite bych toho objela vice na 1konzultaci a uvidite. Nicmene, treba to nakonec nebude potreba, pac vyjde posledni ket! Drzim Te palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
25.11.14 09:44

@Tinkka @sharca díky moc holky. kéž by to vyšlo nějak z KETu nebo nejlíp samo.
Sama jsem jaksi v koncích. Mám pocit, že jsme vyzkoušeli už vše a stále nic. :nevim: Snad to jednou přijde.

Páč jsem slyšela, že rodič po 40 letech si už ani nemůže adoptovat miminko. Jedině starší dítě. :pocitac:
Manža má za 2roky 40 let, adopce a celý ten proces kolem toho trvá. Tak mám obavy, abychom neprošvihli i toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí