Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky @pitbulka te tu! Je mi lito, ze i ty mas stejne problemy, jako my.Ale vsechny verime, ze proste to musi jednou vyjit!
Do jakeho caru chodis? Jestli se muzu zeptat?
@milas maly dotaz
musela jsi pak po tech dutinkach na vyskrab? Ja mela MS jen jeden den a zastavilo se to
Mela jsem sliznici 25mm, tak kde se podela? Po ET krev tekla po nohach a po KET nic? A sliznice vysoka.Meli jste nektera podobny problem?
@Hermiona85 píše:
@milas maly dotazmusela jsi pak po tech dutinkach na vyskrab? Ja mela MS jen jeden den a zastavilo se to
Mela jsem sliznici 25mm, tak kde se podela? Po ET krev tekla po nohach a po KET nic? A sliznice vysoka.Meli jste nektera podobny problem?
po dutínkách jsem měla normální ms po vynechání utrouše, no bez problému a i po dutinkách stejné, jen po prokazaném ZT se sliznice držela vysoko 20 mm. což sem nikdy neměla a ms nepřicházela a bálí se mimoděložního a tak mě po vyvolávačce udělali revizi a ms přišla 3 den po revizi ale zvlášní jen v noci a asi 5 dní… a na ko úplně vše v pořátku pak jsme měli dovolené hned snažení
@milas Aha,je to divne, mam ve stredu kontrolu, tak uvidime jaka bude slizníce, snad revize nebude potrebna
@Hermiona85 píše:
@milas Aha,je to divne, mam ve stredu kontrolu, tak uvidime jaka bude slizníce, snad revize nebude potrebna
Klidně už může být slabá už si vysadila léky?
Hermiona 85:Reprofit..jsou moc hodní, pracuju v nemocnici a dostala jsem na ne tip od jednoho našeho velice secteleho a vzdáleného dr.mam zjištěnou neprůchodnost, partner je v poradku..vim, ze to neninto nejhorší…ze řešení tu je, jen ten prvni podařeným pokus me docela srazil na kolena..zkoušela jsem i akupunkuru a nejakou alternativu..jen vyhozené penize..a ty chodit kam? Nejak jsem to nenašla…a jak se zde zadává ze ta zpráva je peo tebe?
@pitbulka dole pod kazdym prispevkem jsou 3 odkazy, tak dej ten zminit a to hodi jmeno toho prispevku, kdo to psal.Tak super, mas reprofit, super volba, holky doporucuji.Ja mam Gyncentrum Ostrava, ale stimuluje me Caplygin.Taky dobry doktor. Bohuzel, zatim to nevyslo, ale tusim, ze jsme hodne blizko. Drzim ti prsty at to klapne.Rila se ze holkam s nepruchodnosti, to vychazi skoro na 1×:-)
@Hermiona85 jsi hodna…;-)myslim, ze organismus byl rozhozen ze svého normálními cyklu..tim celým procesem..a kolik ti je? Jak dlouho se pokousite? A vis, v čem to u vas spočívá? A jak to nese tvuj drahy? Promin ze tolik otázek..:-) jak to ze te stimuluje nekdo jiny nez tvuj car? To jde? Jen takova moje pozn.je divné, ze pojišťovna ti dá balíček léků, které nemusíš všechny využít..ja mam v lednici zbytek léků, do kterých jsme dali dost penez*které. Bysme mohli hodit treba na ket..ted mi tam jen tak leží..
@Hermiona85 píše:
@milas. Ano ve stredu jsem vysadila, kdyz hcg bylo píše: Více
No tak to může dorazit do dtředy jinak ti páchne vyvolávačku a uvídí se
@pitbulka chodime do stejneho caru a ja jdu na ket ted v prosinci a moc se na nej tesim ![]()
@pemx píše:
@pitbulka chodime do stejneho caru a ja jdu na ket ted v prosinci a moc se na nej tesim
už v prosinci?