Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
306
1.12.14 22:26

@milas zacinam mit velke obavy ze se KET nakonec bude muset odlozit :zed:
zitra jdu na ultrazvuk a uvidim co mi dr. rekne. Na posledni kontrole mi rikal ze podud budu nachlazena nebo nemocna tak ze KET odlozime, ze je to skoda mrazacka vystavovat riziku… ach jo :pocitac: ja jsem na ten KET tak nazhavena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
1.12.14 22:37
@Hermiona85 píše:
Holky tak Leidna aneb protrombin mi nikdo nezjistoval:-( Asi si to vyzadam.
V tom by taky mohl byt problem, ze?

Tak to si nech udelat je dobre to vedet! Bud na genetice nebo hematologii..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
2.12.14 08:45

Díky holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
2.12.14 08:58

@pemx držím ti palečky, ať jsi o. k. a ať tě pustí. Ale doktoři snad nejlépe ví, co dělají. Moc ti to taky už přeji.
@Tinkka zkusím si ty krevní zkoušky ještě vybojovat. Snad mi doktor na to přistoupí.
Přinejhorším bych to zkusila přes obvoďáčku.

@milas a jak to vypadá teď s tebou a s KETem? Leden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
2.12.14 09:08

@Hermiona85 Urcite! Me na to dala dopor. obvodacka (rekla jsem, ze jsme meli v rodine embolii a to uz je duvod). Navic pokud je to pozitivni, tak by se nemela brat HA ani hormony. V centru pak davaji preventivne Fraxiparine na redeni krve. Ty tchanovci jsou dost husty teda. To nedaj nic ani svemu synovi? U nas taky zadne velke dary, darky dostane manzel a pak my jako neco spolecneho(loni dark.kos jidla a vina plus ja kosm. balicek) O hodnotu nejde, potesi i malickost. Letos nam daj penize na veci na mimi, tak jsem rada, budou vetsi vydaje, tak se to bude hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
2.12.14 09:33

@Tinkka super, určitě si to zkusím někde sehnat. Na embolku umřel dědeček :-(
Třeba by se mohlo na něco přijít. Kdo ví :nevim:
No já ty tchány tady nechci pomlouvat. Už jsem to řešila dost dlouho v minulosti. Ale popravdě bydlíme u nich a oni nám na narozeniny ani nepotřepali rukou. Manžel měl 30.8. a já 17.10. tak to mám v živé paměti. Chodili kolem mě jak duch a přitom to věděli, že jsem narozky oslavovali doma s mou rodinou.
Bydlíme nad tchánovcema v rodinném domku.
No co zvykli jsme si. Manžela mi bylo líto. Protože na narozky nikdy nic od nich nedoslal. Byť by rozveselila ta maličkost. Třeba i ten deodorat :mrgreen:
Nebo bomboniéru. Spíš se jedná i o to přání, že? Že nám něco přejí. Ani ruku nepodaj a nepotřepou s ní.
Ale jak jsem řekla tuto věc jsem překonala ( myslím si o tom své ) ale mám to zkouslé a ani mě to neštve. Trvalo mi to 5 let, než jsem si zvykla na ty jejich moresy. My ji dávali darečky :pankac: kupovala jsem jí povlečení, skládali jsme se na DVD, pak mikrovlnku, pak fén, pak konvici. Vždy jsme se se s manželovy sourozenci domluvili, poskládali se a co jim chybělo, tak jsme koupili. A říkám si, že kdyby nás měli aspoň trochu rádi, tak tou rukou potřepou. I bez dárku. - i když peníze na alkohol a cigára oni mají.
A co mě nejvíce dostává do kolen je to, že oni nedají ani vnukům, ani za něma nezajedou na návštěvu. Podle mě jsou rádi, že nemáme děti. Aspoň jim nebudou na obtíž. I když my po tchánách vůbec nic nechcem.
Možná i to miminko k nám nechce přijít, protože v tom domě jsou divní lidé.
Fakt si to myslím a myslím si to už hodně dlouho.
Manželovi se z domu nechce odcházet, vše jsme si tam udělali nové a krásné ještě před svatbou.
Teď jsem si tam zvykla. Tchány ignoruji. Nechodíme za něma. Jen když je něco nutné. Nikdy stejně žádné kafíčkování nebylo. A je mi tak dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
2.12.14 09:36

@Tinkka je super, že si aspoň něco koupíte navzájem. Nebo i ty peníze jsou dobré. Vždy se sejdou. Navíc, když přichází miminko. Výbavička není žádná levnota.
Navíc ty kočárky jsou strašně drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
2.12.14 10:22

@Hermiona85 No,tak to je sila a takove chovani nechapu! Je mi lito Tveho manzela, protoze jsou to jeho rodice, pro Tebe jsou to tak trochu cizi lide a muze Te to byt jedno. A to neprali ani manzelovi, kdyz byl dite? Ani ostatnim svym detem nepoprejou? Cert vem darky, ale zakladni slusne vychovani by snad mit mohli, ne? A oni jsou doma nebo chodi do prace? Jak se chovaji pri jine prilezitosti? Fakt me to prijde otresne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
2.12.14 11:06
@Tinkka píše:
@Hermiona85 No,tak to je sila a takove chovani nechapu! Je mi lito Tveho manzela, protoze jsou to jeho rodice, pro Tebe jsou to tak trochu cizi lide a muze Te to byt jedno. A to neprali ani manzelovi, kdyz byl dite? Ani ostatnim svym detem nepoprejou? Cert vem darky, ale zakladni slusne vychovani by snad mit mohli, ne? A oni jsou doma nebo chodi do prace? Jak se chovaji pri jine prilezitosti? Fakt me to prijde otresne :nevim:

někdy se to bohužel taky stává měla jsem takové prarodiče z taťkové strany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
2.12.14 18:21

@Hermiona85 to je hrozne a nepochopitelne. presne jak pises, nejde o hodnotu darku ale o ten princip - o to ze si vzpomenou, popreji, a to všechno ze srdce a vždy se najde 20 KC aspoň na milku jako symbolicky. Je to smutne, ale nedivi se ze uz to ignoruješ, ptz clovek se trapi a nic s tim nezmuze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
2.12.14 18:23

Holky, tak jsem dnes byla na ko a mam sliznici 9,3. Dr. se ani neptal jestli jsem 100% fit tak jsem nic nerikala… a KET 8.12. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
2.12.14 18:29

Holky balim se na sluzebku.Ozvu se pristi tyden.
@pemx budu ti moc a moc drzet palecky, at se zakousne a nepusti!
Urco pak napis, jak to probihalo atd. Budes po ketu lezet ty 3dny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
2.12.14 18:42

Jinak rychle k odpovedi. Manzel je ze 4sourozencu. Darky asi dostavali jen kdyz byli mali. Ostatnim taky ted nepreji. Mozna jim zavolaji, ale fakt nevim. Tchanovci nepracuji. Tchyne od sveho 4.porodu nedela. Tchan je v duchodu, ale privydelava si brigadkama. Jelikoz by to neutahli.Maji pul mega dluhu a nikdo nevi za co :nevim: Stare auto co uz technickou neprojde maji, doma stejne vybaveni co si koupili po svatbe pred 38lety:-:-(
Ale cistotni jsou, to jo.
Ja si stale s manzelem rikam, ze nesmime takhle skoncit. Nikde nechodi, nezijou, nikde nebyli. Manzel po skole utek do sveta s brachou jeho. Sestra jela taky delat operku do svycar.Jen jim doma zustal nejmladsi a toho si hyckali asi.Ten ale v lete odesel na byt. A od te doby ho tu nikdo nevidel. Uziva si tam pohodu.Jen my tu s chlapem trcime, ale mame svuj bocni vchod, sve schodiste a cely uzavreny vrch.Byli tu max.5× za tech 5let co tu zijem. Tchan asi jen 3×. Manzela to moc trapi, ale nemuzu na jeho rodice nic na verejnosti rikat.Vzdy byl nasrany.Tak se o nich nebavime a je mezi nama klid. A je se naucila je brat, takove jaci jsou.Ale fakt mi to trvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
2.12.14 19:11
@pemx píše:
Holky, tak jsem dnes byla na ko a mam sliznici 9,3. Dr. se ani neptal jestli jsem 100% fit tak jsem nic nerikala… a KET 8.12. :dance:

je na bráchové nározky tak ať vyjde držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
2.12.14 19:14
@Hermiona85 píše:
Jinak rychle k odpovedi. Manzel je ze 4sourozencu. Darky asi dostavali jen kdyz byli mali. Ostatnim taky ted nepreji. Mozna jim zavolaji, ale fakt nevim. Tchanovci nepracuji. Tchyne od sveho 4.porodu nedela. Tchan je v duchodu, ale privydelava si brigadkama. Jelikoz by to neutahli.Maji pul mega dluhu a nikdo nevi za co :nevim: Stare auto co uz technickou neprojde maji, doma stejne vybaveni co si koupili po svatbe pred 38lety:-:-(
Ale cistotni jsou, to jo.
Ja si stale s manzelem rikam, ze nesmime takhle skoncit. Nikde nechodi, nezijou, nikde nebyli. Manzel po skole utek do sveta s brachou jeho. Sestra jela taky delat operku do svycar.Jen jim doma zustal nejmladsi a toho si hyckali asi.Ten ale v lete odesel na byt. A od te doby ho tu nikdo nevidel. Uziva si tam pohodu.Jen my tu s chlapem trcime, ale mame svuj bocni vchod, sve schodiste a cely uzavreny vrch.Byli tu max.5× za tech 5let co tu zijem. Tchan asi jen 3×. Manzela to moc trapi, ale nemuzu na jeho rodice nic na verejnosti rikat.Vzdy byl nasrany.Tak se o nich nebavime a je mezi nama klid. A je se naucila je brat, takove jaci jsou.Ale fakt mi to trvalo.

nezávodím znám to u nás to je i s bráchou a tou jeho podobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital