Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1100
2.12.14 20:30

@pemx Tak ať to výjde budem držet pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
2.12.14 20:44
@Hermiona85 píše:
Holky balim se na sluzebku.Ozvu se pristi tyden.
@pemx budu ti moc a moc drzet palecky, at se zakousne a nepusti!
Urco pak napis, jak to probihalo atd. Budes po ketu lezet ty 3dny?

to se ma tri dny lezet?? ojoj :roll: to nepujde, mam maleho raubire. ted mam obavy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
2.12.14 20:45

@sharca @milas @Hermiona85
dekuji ze mi drzite pesti :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
2.12.14 23:05
@pemx píše:
@sharca @milas @Hermiona85
dekuji ze mi drzite pesti :hug: :hug:

Není zač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
3.12.14 17:52

Ahoj holky, omlouvám se, že jsem se tak dlouho neozvala. Jsem v nemocnici, protože od čtvrtka krvácím a neměla jsem tu připojení k netu. I přes můj zarytý optimismus je mi ale ouvej. Sakra, proč se to musí zase pokazit? :zed: :zed: :zed: Když už si člověk myslí, že má vyhráno, tak se zase něco pokazí… :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
3.12.14 19:59

@Alionka ach jo :( ale uvidíš ze to bude dobre. JSi pod kontrolou, tam si odpocines a uvidíš ze to bude ok. A rekli ti něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
3.12.14 20:00

Ja jsem na odpadnuti :zed: mam bud chripku nebo angnu, nevim :nevim: cely den knedlik v krku a bolest celého tela. :pocitac:
uz to vidim, ze se nam KET bude muset posunout… je mi do breku :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
3.12.14 21:26
@pemx píše:
Ja jsem na odpadnuti :zed: mam bud chripku nebo angnu, nevim :nevim: cely den knedlik v krku a bolest celého tela. :pocitac:
uz to vidim, ze se nam KET bude muset posunout… je mi do breku :( :(

vo to risknout i s tím? tělo bude bojovat s nemocí a ne miminkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
3.12.14 22:22
@milas píše:
vo to risknout i s tím? tělo bude bojovat s nemocí a ne miminkem

myslis??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.12.14 09:29
@pemx píše:
myslis??

vím tak mi to vysvětlovali teda pokud ti nenasadí atb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
4.12.14 09:53

@milas no kvůli toho k obvodacce ani nejdu, ptz si myslim, ze na 99% by mi dala antibiotika. JA nemocna moc nebyvam, tak jednou rocne a zrovna ted to musim zchytat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
4.12.14 10:09

@milas @pemx Ahoj,to je nemile. Ale ja bych do toho s anginou nesla. Dvakrat jsem byla pri ket nemocna a prd. Ja bych mela lepsi pocit, nejdriv se uzdravit, citit se v pohode, plna elanu a pak do toho jit! Sice se to rika s tou imunitou, ale ja bych tomu neverila…je to nahoda a co kdyz to vyjde a Ty se pak budes potykat s anginou a atb, to neni zrovna dobrej zacatek, ze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
4.12.14 12:59
@Tinkka píše:
@milas @pemx Ahoj,to je nemile. Ale ja bych do toho s anginou nesla. Dvakrat jsem byla pri ket nemocna a prd. Ja bych mela lepsi pocit, nejdriv se uzdravit, citit se v pohode, plna elanu a pak do toho jit! Sice se to rika s tou imunitou, ale ja bych tomu neverila…je to nahoda a co kdyz to vyjde a Ty se pak budes potykat s anginou a atb, to neni zrovna dobrej zacatek, ze :nevim:

No to máš taky pravdu, ale snad to nemá angínu a přejde to uvidí jak se bude cítit.
Já teď válčím nejspíš s asmatem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
4.12.14 17:56

@pemx Vzhledem k tomu, že krvácím čím dál víc a dutinka se nezvětšuje půjdu asi zítra na revizi. Před každým UZ mám být na lačno, celý můj pobyt v podstatě čekají až se s tím smířím a tu revizi jim odkývu. Do včerejška jsem se naděje nevzdávala, ale… Mám doma holčičku po které se mi strašně stýská a tady mi pomalu den co den říkají:,,neprosperující těhotenství" :zed: takže jsem připravená (nebospíš rozhodnutá) jim na to kývnout, abych mohla být aspoň s ní.

A co se tebe týče - radši si počkat, aby šance byly co největší, ne, aby si člověk nemusel vyčítat, že to nevyšlo proto, že to uspěchal, ačkoli tělo ještě nebylo připraveno. Teda to je aspoň moje teorie, taky většinou odhaluji. Kvůli štítce. Dokud nejsou hodnoty jak mají být, nechci riskovat… Každopádně se brzo uzdrav, ať můžete pokračovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
4.12.14 23:10

Holky, tak ted jsem uplne na vazkach… jestli to mam fakt odlozit. do Ketu mi zbyvaji ještě 4 dny. Včera jsem si byla jista ze mam bud anginu nebo chtipku… cajickuju, potim se pod perinou a delam vse mozne i nemozne, abych byla fit. Dnes je mi uz o hodne lepe, ale nejsem uplne zdrava to zas ne,… je to tak na 40%.
Tak ja nevim :nevim: :nevim: strasne bych to uz nechtěla odkládat ale zase promarnit jednoho mrazacka jen tak je mi taky lito… tak ted babo rad :nevim:
Ještě jednou mi prosim napiste vas názor jestli mam zítra zavolat dr. a zrusit to nebo jestli mam doufat ze budu za 4 dny natolik ok ze se embryjko bude schopne zakousnout.. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí