Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zkousim všechny rady… bylinkove caje, jim strouzek cesneku (to je pry prirodni antibiotikum), citon… no a hlavne i přes den se snazim s malym potit pod perinou…
@pemx ahojky, chápu tvé váhání, každá tady chcem to jediné - mít zdravé donošené dítě.
Já teď nevím jak na tom jsi s imunitou. Ale jestli ji máš trochu pozitivní, tak bych do toho šla. Mě ji právě znižují prednisonem a už i tak dlouho jsem nebyla nemocná. Až teď na mě něco leze - tak si budete myslet, že jsem divná, ale raduji se z toho. Protože pak tělo nebude mít sílu bojovat se spermiemi a embrouškem.
Tak pokud nemáš teplotu a nemáš nějaký zánět v těle. Tak si myslím, že do pondělí budeš o. k. Záleží jestli i bude sliznice dobrá. ![]()
Každý si musí udělat podle svého, abys pak nelitovala toho nebo toho.
Pak ještě je tu druhá věc. Že jakmile otěhotníš, tak se pak tvé tělo může cítit ještě více nemocné. Aby tě to pak neskolilo úplně. To bych nechtěla.
Ještě uvidíme co napíší ostatní holky.
Já jsem asi ta poslední co bych mohla radit. Když se snažím roky a výsledek žádný ![]()
@Hermiona85 diky moc za názor. je to pro me dulezite.
Ted jsem volala dr. Machacovi a rikal ze pokud nebudu mit teplotu tak ze v pondělí normalne KET tak doufam ze vi co dela ![]()
@pemx no vidíš
Tak neboj. Prý pan doktor Macháč je super, určitě by ti nechtěl ublížit.
@Alionka Ahojky, to jsem vůbec nepostřehla, že se Ti těhu nevyvíjí, ach jo…a neni naděje na nějaký posun, brali Tě HCG? Kolik dní jsi po et? Na druhou stranu, pokud by to nedopadlo a už krvácíš, tak bych nechala tělo odkrvácet a na revizi bych nešla, až případně po MS, kdyby to nebylo OK, víš jak. Když je to takto v počátku, tak se tělo vyčistí samo, takhle to měla jedna známá, měla jen dutinku, ale dál nic a počkala, až odkrvácí a bylo to v pohodě…Držím Ti palce…
@Alionka je mi to líto. Drž se. Musí to hodně bolet.
Držím ti prsty.
@Alionka vcera jsem nejak prehlidla tvuj prispevek ![]()
Pokud to dr. uz vi tak je asi nejlepsi cim driv tim lip…
Budu na tebr moc myslet. Musi to byt hrozne. Ale mysli na svoji dverku co mas doma. Ta ti doda silu jit dal a hlavne spoustu lasky a pusinek ktere ti pomuzou ![]()
@Tinkka píše:
@Alionka Ahojky, to jsem vůbec nepostřehla, že se Ti těhu nevyvíjí, ach jo…a neni naděje na nějaký posun, brali Tě HCG? Kolik dní jsi po et? Na druhou stranu, pokud by to nedopadlo a už krvácíš, tak bych nechala tělo odkrvácet a na revizi bych nešla, až případně po MS, kdyby to nebylo OK, víš jak. Když je to takto v počátku, tak se tělo vyčistí samo, takhle to měla jedna známá, měla jen dutinku, ale dál nic a počkala, až odkrvácí a bylo to v pohodě…Držím Ti palce…
Ahoj, dneska mi udělali revizi, takže je po všem (pro tentokrát). Dlouho jsem si říkala, jak píšeš, že se s tím tělo vyrovná a buď samovolně potratím nebo ne. Revizi jsem nechtěla. Ale dneska je to týden co ležím v nemocnici a dutinka je stále stejná, má nepravidelný měnící se tvar (to je prý špatně) a hlavně neroste, žádná srdeční akce (i když na ET jsem byla 3.11., takže relativně ještě čas, i když už je to na hranici). V pá a so viděli žloutkový váček, od té doby ne. Nejdřív mysleli, že by mohl být jen někdo,,schovaný", ale když se neobjevil ani na dalších UZ… Krvácela jsem čím dál víc a tak jsem kývla na revizi… Podle všeho to nemělo naději a doma mám dcerku po které se mi stráááášně stýská. HCG stoupalo, ale bylo mi vysvětleno, že hCG produkují buňky ze kterých bude placenta, ne miminko.
No nic, tahle epizoda je za mnou, bolí to, ale život jde dál a i když mám vyplácané pokusy od pojišťovny vzdát se nehodlám!!!
@pemx píše:
@Alionka vcera jsem nejak prehlidla tvuj prispevek
Pokud to dr. uz vi tak je asi nejlepsi cim driv tim lip…
Budu na tebr moc myslet. Musi to byt hrozne. Ale mysli na svoji dverku co mas doma. Ta ti doda silu jit dal a hlavne spoustu lasky a pusinek ktere ti pomuzou
Máš pravdu, myšlenky na Terinku mi dodávají sílu jít dál. Kdybych neměla ji, byla bych asi úplně v háji a na dně…
Tobě budu držet pěsti, pokud se rozhodneš v pondělí na KET jít, aby ti to vyšlo. Já bych asi nešla, ale pokud jsi to říkala Dr. a on s tím souhlasí, tak snad ví co dělá a nesnižoval by tvé šance. A na MUDr. Machače jsem zatím slyšela (teda spíš četla) jen samé superlativy ![]()
@Alionka Tak to me mrzi, ale neboj, jsi mladice, takze se urcite brzy zadari! Hlavne, ze mas uz malou ![]()
@Alionka píše:
Ahoj, dneska mi udělali revizi, takže je po všem (pro tentokrát). Dlouho jsem si říkala, jak píšeš, že se s tím tělo vyrovná a buď samovolně potratím nebo ne. Revizi jsem nechtěla. Ale dneska je to týden co ležím v nemocnici a dutinka je stále stejná, má nepravidelný měnící se tvar (to je prý špatně) a hlavně neroste, žádná srdeční akce (i když na ET jsem byla 3.11., takže relativně ještě čas, i když už je to na hranici). V pá a so viděli žloutkový váček, od té doby ne. Nejdřív mysleli, že by mohl být jen někdo,,schovaný", ale když se neobjevil ani na dalších UZ… Krvácela jsem čím dál víc a tak jsem kývla na revizi… Podle všeho to nemělo naději a doma mám dcerku po které se mi stráááášně stýská. HCG stoupalo, ale bylo mi vysvětleno, že hCG produkují buňky ze kterých bude placenta, ne miminko.
No nic, tahle epizoda je za mnou, bolí to, ale život jde dál a i když mám vyplácané pokusy od pojišťovny vzdát se nehodlám!!!
Hodně mě to mrzí ale máš aspoň jednoho bobánka doma…
Držím pěsti dál ať se dáš do kupy a půjdeš pro další zmrzlinku. Máš vyšetřené podrobné imuno?
@milas snad se to astma zlepsi. Drzim pesti. To musi byt silene.
@pemx píše:
@milas snad se to astma zlepsi. Drzim pesti. To musi byt silene.
No jo už je to pomalinku na ústupu doufám že se toho možná zbavím ještě úplně no uvidíme
@Alionka je mi to moc lito.:- ( Je dobre, ze mas doma dcerusku, ktera zalepi vsechny bolistka.Ja mam jen manzela. Mozna bud vdecna aspon za jedno dite a dej tomu cas.Ja taky se hnala za miminkem a stale ho nemam. A uz jsem rezignovala. Mohla jsem se stavet na hlavu a stale nic. Doporucuji knizku proc k nam miminko nechce od Wahlgrenis.Me ta knizka ted psychicky pomohla a jsem zase vesela i bez miminka.
Opatrujte se. A nezoufejte, ale doufejte! ![]()
Co se ma stat, stalo se. V noci jsem se zhoršila. Stipani na hrudi. Byla jsem na pohotovosti a mam akutni zanet hordnich cest dýchacích, takze antibiotika a s tim související zruseni (odlozeni) KET. ASi jsem tio potrebovala cerne na bilem. Nicmene, jak říká muj manzel, všechno zle je pro něco dobře. A asi to tak mělo byt.