Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1943
15.12.14 08:15

@Tinkka jééé, tak to jste teda šikulky. Je to hezké, když se věci dělají společně. Např. jako to vánoční cukroví.
Jo no sociálka je případ sám o sobě. Naštěstí nejsem na ní zavislá. Ale znám holky, které vždy čekají a čekají. Mě ta marodka po IVF taky přišla docela pozdě :-( No budete mít letos krásné Vánoce. Závidím :oops:
Já se na Vánoce těším - jako vždy. Ale my letos asi budem bez dárečků a toho všeho jídla kolem. Mám spíš starosti jako koupit: dveře, vanu, umyvadlo se skříňkou, zrcadlo, baterie, světla.
Dnes mi dovezou elektrospotřebiče : troubu, varnou desku a lednici a zítra kuchyň. Takže toto jsou mé Vánoce.
Dárečky letos nebudou. To tchánů nic nečekáme a my už jich taky prdíme. A naši nám dali nějakou kačku ať si něco koupíme. Ale vyjde to lou vy lou. Našim to vrátím zpět. Chceme jim se segrou koupit nějaké welnesko na víkend.
Jediné co vlastně budu kupovat je mým neteřinkám. Ale nevím z čeho :think:
Jsem v hrozném mínusu na účtu. Snad se někde něco uškrabe.
Po vánocích se budem vykopávat z dluhu a snad od dubna, bychom mohli znova začít nějak žít. Máme teď fakt náročné období. Musíme zatnout zuby a vydržet.
To víš, mrzí mě to. Když se mě holky zeptají, co mi letos nadělí ježíšek. A já odpovím vlatně nic. Ale na druhou stranu máme teď velkou investici za sebou. Tak co více bych si přála.
Nejkrasně dárek by bylo pro nás těhotenství. Jako už 5 vánoce si to přejem.
A žádná sebelepší věc pod stromečkem nám to miminko nenahradí. Jsme na Vánoce sami. A je nám smutno. Pár krát jsem zakrývala slzičky u večeře. Však asi to znáte. Na Vánoce vše na člověka dopadne, uvědomuje si více věcí a je mu z toho smutno.
Navíc, když víte, že v rodinách okolo děti s rodiči prožívají radost. Mají prostě ty Veselé Vánoce… a my Smutné Vánoce.
Na druhý den jdem k našim na oběd a bude tam sestra s dětma. Tak já se těch dětí pak nemůžu nabažit a až na ten 1. svátek se mi zlepší nálada. Je to pokaždé tak. Jedno jsem se tak ožrala na 1. svátek vánoční že, že jsem asi měla otravu. :oops: To mi bylo vážně hrozně. - byla jsem tehda psychicky úplně v prdeli. Byli mi hrozně slabo a špatně jsem se cítila. Pak na to ten alkohol a bylo to.

Holky nevím co bude letos :? Snad to nějak přežijem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
15.12.14 08:18

@Tinkka moc a moc gratuluji k holčičce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
15.12.14 08:36

@Hermiona85 Dekuji moc! Tak my si pod stromkem take nedavame velke dary, staci drobnosti, me spise bavi ta pospolitost, vis jak. Slavime to dohromady s nasima, segrou a babi, pojime, rozbalime darky a na sedmou jedem k manzelovym rodicum, takze mame Stedry vecer od 14 do 23hodin :mrgreen: Je mi lito, ze se trapis, ale hod to za hlavu a mysli, ze mimi proste bude. Na me to nikdy takhle nedolehalo, ten prvni rok me to semlelo, mela jsem psych. problemy(navaly uzkosti, buseni srdce, tres celeho tela)Bylo to fakt hrozne, takovej stav uz v zivote nechci zazit! To bylo na Bohnice, bohuzel. Pak jsem si rekla, ze to takhle nejde a zacala to resit-psycholog, nacvik hlub. dychani, detox organismu, bylinky, vitaminy, cviceni a behem roka jsem se z toho dostala a od te doby jsem se snazila to neprozivat a brat to tak, jak to je!!! Protoze jinak bych se z toho zblaznila a to opravdu doslova! Nikdy jsem netusila, co psychika dokaze udelat s clovekem, a proto od te doby vim, ze vsechno je v hlave a jen clovek sam je odpovedny za svuj stav..a dokaze ho zmenit, ale lehke to neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
15.12.14 09:02
@Hermiona85 píše:
@milas takže v jednom kole :) Já letos nestihnu ani napéct.
Dokončujeme ten byt, do konce roku ho musíme mít hotov a to jsme ještě nezačli s koupelnou. Zrovna maluji. Je to děs :( To jsme si zas ušili na sebe bič.A po novém roce jdeš do KETu teda?

V lednu neee to máme oba nározky, pak asi kolem února chcem jít do Ketu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
15.12.14 10:40

@Tinkka no prožila sis své. Hodně holek z emimina ví o čem je řeč.
Já cítila takovou úzkost. Bezradnost. Až jsem se chvěla. Tak jak říkáš.
Teď se snažím být v pohodě. Uvidím co to letos se mnou udělá no. Máš pravdu, hodně věcí je v hlavě. Holky ( kámošky), které jsou v klidu a šťastné tak otěhotní jedná báseň. To je fakt :pankac: Už jsem na to přišla.

Ještě jsem vám chtěla říct, že přečetla jsem si knížku, Proč k nám miminko nechce. A tam se hodně píše i o tom jak by měl vypadát vztah muže a ženy a hlavně je řeč i o sexu.
Myslela jsem si, že na tom něco bude. Páč jsem četla i článek na netu, že by se pojišťovny měli prvně kouknout lidem do postele, než začnou přeplácet IVF.

No a jelikož mi právě kámoška řekla, že s chlapem vůbec nespí, nebaví ji to a cití k tomu odpor. Že v plodné dny šla s chlapem do postele jen pro to, protože chtěla dítě a ono se jim to povedlo. Tak toto, fakt toto mě může vytočit. A na 100%. Kde je pak něco, čemu se říká, že to je mezi nebem a zemí???
Občas mi řeknou holky, že mít mimnko je něco mezi nebem a zemí. A já to stále nechápu. S manželem se nehádáme, máme krásný vztah. Snažíme se oba. Sex máme úžasný. Fakticky. Oba si ho užíváme. Tak sakra proč? Proč ostaním se daří a na první šup i v krachujícím vztahu? Kde si holky neváží to co mají.
Kde je ten smysl?

Holky jestli mi najdou tu trombofilii, tak budu asi nejšťastnější pod sluncem :pankac: Já si už říkám, že to snad není možné :zed: Že na 100% je někde zakopaný pes :pankac: Jinak fakt už nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
15.12.14 11:07

@Hermiona85 Heled,nehledej proc, to nema s Vasim vztahem nic spolecneho! Jde o trpelivost a statistiku, mas za sebou defacto jen dva transfery (iui nepocitam). Takze to neni mnoho (z hlediska statistiky). Muze byt problem treba ve vniknuti a mas to hned, spermie se do vajicka vubec nedostanou, takze sance pri iui nebo prirozene je nulova! Nam se zadarilo az na 6pokus, takze si nemas opravdu proc zoufat!!! Proste to chce zkouset(ivf kety) a ono to vyjde! Mam kamaradku a oba byli uplne ok, vek nizkej, zadnej problem a maji obe deti z ivf, tak to proste nekdy je. Fakt nema cenu rikat si, za co me Buh tresta apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
15.12.14 13:34

@Tinkka jo, to máš sice pravdu.
Bohužel já si už další IVF dovolit nemůžu. :,( Tak jsem v háji úplně.
Máme napůjčováno, kde se dá. Ještě nemám ani splácen ten nepodařený KET. :zed:

Ale díky, vím, že jsi to myslela dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
15.12.14 13:55

@Hermiona85 Aha,tak to jsem netušila, že až tak…Tak to je potom prekérka, nu. Tak třeba vyjde ten poslední ket a další IVFko nebude potřeba, to by bylo uplně optimální, vid :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
15.12.14 14:53

@Tinkka to jo. děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
15.12.14 18:53

@Hermiona85 kolik máš mražáčku ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
16.12.14 07:10

@milas ještě 2 v jedné pejetě.
Ale vidím to na jaro /léto. Podle toho jak se bude finančně dařit.

Holky nevím, jestli jsme se spolu bavili na této diskuzi o převozu embryjek, ale jedna paní to tak udělala. Nebyla v Ově spokojená a převezla to za tisíce do Olmíku a bohužel jí to nevyšlo. Dělali jí KET v nativu a hrozně se těšila.
Nedávno mi psala, že to neklaplo. Škoda. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
16.12.14 07:43
@Hermiona85 píše:
@milas ještě 2 v jedné pejetě.
Ale vidím to na jaro /léto. Podle toho jak se bude finančně dařit.Holky nevím, jestli jsme se spolu bavili na této diskuzi o převozu embryjek, ale jedna paní to tak udělala. Nebyla v Ově spokojená a převezla to za tisíce do Olmíku a bohužel jí to nevyšlo. Dělali jí KET v nativu a hrozně se těšila.
Nedávno mi psala, že to neklaplo. Škoda. :(

Jo jo vím která a bohužel před týdnem než šla na ket ji dokonce umřela maminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
16.12.14 07:58

Hermiona85:Ahoj nene jeste jsem to vydrzela. Ale v sobotu jsem opet trosku spinila, tak jsem to obrecela, ale od ty doby zase nic. Dnes by mela prijit mrska, ale doufam ze neprijde. A zitra zkusim test a doufam ze tam bude krasna dalnice. V patek jdu na krev, tak doufam ze mi pani doktorka rekne skvelou novinu. Tobe preji Krasne Vanoce a hlavne pohodu a klid ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
16.12.14 10:54

@milas ty jo, tak to je mi líto. :,( To je hrozné.

Nevím co se děje holky, ale dnes ráno se mi skoro přizabila švagrová.
Jela do práce a nevím co dělala, ale v lese to napakovala do stromu a zřítila se do takové rokle.
Bracha ji zachraňoval. Nyní je pošitá v nemocnici, leží tam s otřesem mozku a má různé pohmožděniny. Auto na odpis.
Ještě, že žije a že nevezla dcerku do školky. Kterou pravidelně vozívá. Štěstí v neštěstí fakt.

@MurHanka moc na tebe myslím a držím ti palečky. Určitě se pak ozvi a přeji ti moc a moc krásné, spokojené a hlavně veselé Vánoce :kytka:

Mějte se holky, páá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
16.12.14 19:00

Tak jsem to nevydrzela a dnes si udelala test, jsem 11dni po ketu. A mam krasny dve carky… Takovy stesticko, jsem dostala od jeziska ;-) jen doufam ze mi pani doktorka nerekne neco jineho. Vsem preji krasne Vanoce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí