Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9093
3.1.15 19:07

@Tinkka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja jsem ted nakoukla, tak jsem zachytracila :P promin, uz ti do toho nebudu fusovat :pankac: no u nas vsechno dobry (tukam na zuby), jsem v 10tt, tak to celkem utika, pristi tyden jdu na krev v ramci prvotrim. screeningu a na 20.1. jsem objednana na utz, tak snad bude vsechno dobry:)
a jak se dari tobe? uz jsi pekne daleko co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
3.1.15 19:09

@macik1976 Veverka,Te uz odpovedela, tak ja jen doplnim, ze davkovani chilli omacky 2lzice denne a muzes vyuzit i chilli papricky. Ja mam palive rada, vino i ananas take, takze pro me to bylo poteseni! Pokud mate spg dobry, tak ja myslim, ze to bude v pohode :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
3.1.15 19:14

@veveruse78 byl vtip samozrejme! Jen fusuj, rada Te vidim a mam z Tebe radost :hug: Tak to uz jsi taky poskocila panejo, utika to, vid :nevim: Drzim palce na screening, to bude dobry, mas tam bojovnicka, navic po pgd!!! Jak se citis? Zadne nevolnosti? :jazyk: Ja jdu ve stredu na druhy utz ve 21tt.tak doufam, ze nam potvrdi holcicku. Mala uz pekne kope, je to legracni pocit, mas se na co tesit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
3.1.15 19:20

@Tinkka jasnyy, ja si delam taky srandu :mrgreen: od 8tt me sem tam potrapily nevolnosti, ale uz to zas zacina byt dobry, teda asi uvidim az od pondelka zacnu chodit zase do prace, jak bude..zatim to tam tajim a min. do konce ledna jeste tajit chci, tak nesmim nikde :poblion: :mrgreen:
Tak na ten druhy utz se vylozene tesim:)) bude tam mimis krasne videt, tak ti na nej drzim palce :kytka: na kopanecky se taky moc tesiiiim :mrgreen:
a pomalicku zacinam resit registraci do porodnice, v Pze je to v tom 14+0, tak to uz bude taky cobydup :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
3.1.15 19:50

@veveruse78 Tak to se u nas v porodnici nedela, asi, doufam! Kde chces rodit? U Vas mate vyhlasene domy Podoli a Apolinar, muzes aspon vybirat, vid! Jj, taky se tesim, i kdyz nervy jsou porad, vis jak. Pujde i manzel, tak snad se mimi predvede! Ja ji uvidim vlastne poprve, pac muj Dr.ma 2d utz a tam teda nicmoc videt neni, Tak jsem se obj.na Genetiku, tam si to vsichni chvali! Me bylo blbe do 17tt, takze ted je to taky parada, uzivam si to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
3.1.15 19:55

@Tinkka Njn, v Pze se prave kvuli velkemu zajmu a mnozstvi maminek musi registrovat v porodnicich uz tak brzo, ale nastesti elektronicky. Budu se snazit dostat prave bud do Podoli nebo Apolinare, ale bude to boj :mrgreen:
ja chodim na genetiku do Gennetu, kde jsme chodili i na IVF, takze jsem tam uz zvykla:)
teeeda, do 17tt, to nestras:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
3.1.15 19:57

@veveruse78 @Tinkka holky díky moc za info.Spg má přítel prý ukázkový, má jich hodně a dost pohyblivé a já prý mám hormony jak 25 letá kočena a to mi bude 39.No ale takovou dávku hormonů mi prý dali z důvodu toho věku. Snad to vyjde. Neměla jsem problém otěhotnět, ale po tom sp se mi udělal ten srůst na vejcovodu a proto to Mt a levý vejcovod pryč. Na umělé jsme se rozhodli hlavně kvůli tomu, aby se nám to nestalo znovu a taky kvůli věku. Jinak jste moc zlaté, že jste mi vše vysvětlili. Jo a já hrozně miluju čily, dávám si to snad do všeho. Kupuju si tu sladkou čily. Jo a vínečko taky, ale ted jsem ho přestala radši pít, až před tím si dám tu skleničku denně. Jinak vám držím palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
4.1.15 09:58

@macik1976 tak drzim pesti, at to hned klapne :kytka:
u nas se doted na pricinu neprislo, u me vsechno v poradku, pritel spg ukazkovy a stejnak porad nic a 5IVF za sebou, az ted se konecne zadarilo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
4.1.15 13:47

@veveruse78 měj se hezky a opatruj se. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
5.1.15 11:00

@veveruse78 zdravím tě! Jsem moc ráda, že se vám konečně zadařilo. Gratuluji.
Ale jsi dobrá, že jsi těch 5 IVF vůbec přežila. A odrazily se na tebe ty IVFka nějak? Já se stále dávám do pořádku z 1 IVF. Ztratila jsem cyklus, pak jak najel, tak jsem šla hned do KETu. Bohužel vše ukázkově krásné, embryjka na 1* a nic… Po KETu cyklus v pořádku, jen jsem z těch hormonů hodně přibrala. A mám z toho trauma. :( Výsledek žáden a tělo rozházené.
Jak dlouhé pauzy sis dávala mezi IVFkama, jestli se můžu zeptat?
A vidím v popisku, že poslední embryjko jsi měla s pgs - to je to miminko?
Myslíš, že právě to pgs zabralo?

Přeji ti už jen samé štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
5.1.15 12:23

@Hermiona85 no projevilo se to na kilech :mrgreen: mam za vsechny ty pokusy tak 15kg nahore :roll: ale ted to neresim :P
jinak ms se mi nastesti nejak extra nerozhodil, jen pravidelne 2.ms po IVF jsem mela hodne opozdenou, ale ty ostatni uz vzdycky OK.
Mrkni na muj podpisek, mam tam ta IVF i s cas. udaji vypsana…nejkratsi mezeru jsem mela mezi 2. a 3. pokusem (srpen - listopad) a pak duben 4.pokus, a to mi moc dobre neudelalo…pak jsem si udelala delsi pauzu, sla na hysteroskopii, chodila k „cinanum“ a pila ty jejich odvary, pred transferem nekolikrat mobilizace kostrce a zeber no a zadarilo se :pankac: ale PGS mi pomohlo min. v tom, ze jsem vkladala geneticky zdrave embryjko (bylo jen jedno jedine), takze mi odpadl neuspech z tech genetickych pricin, ktere jsou jinak hodne caste…takze to urcite taky prispelo. a pak teda prikladam to te cinske medicine, ze jsem mela pekne nachystane telo a delohu na prijeti embryjka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
5.1.15 12:25

@Hermiona85 jo jinak jeste - ja vzdycky mela ukazkova embryjka, uplne na vsech pokusech jednickova a nic z toho. Az po tom PGS jsem poznala, ze i kdyz byla 1*, tak dve z nich mela gen.vadu, to proste podle oka poznat nejde…
taky ti drzim moc pesti, at se brzy dockate :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
5.1.15 15:09

@veveruse78 ahoj,prosim tě a kolik stojí to pgs?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9093
5.1.15 19:18

@macik1976 mne ho schvalili na pojistovnu, takze nic:) ale mela jsem doporuceni od genetika - to mi teda zaridili v CARu a byl to spis takovy pokec u nej, projeli jsme celou rodinu, jake jsou tam dispozice, nemoci atd., no a s tim, ze jsem mela za sebou nekolik neuspesnych IVF, tak mi to VZP schvalila. Jinak to stoji tak 25-35tis. podle CARu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
5.1.15 20:31

Ahoj @veveruse78, můžu se jen zeptat. To PGS ti dělali na sněhuláčcích nebo na čerstvých embryjkách? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí