Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
20.1.15 19:31

Ahoj holky tak už jsem 3v1 :D vše proběhlo dobře ambryjka nejlepší kvality i stádia :dance:
Teď ještě aby se jim u mně líbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
20.1.15 19:35

Tak jsem dneska byla na předoperačním a neuhádnete co. Dok. mi řekla, že mám zvýšené jaterní testy a že by to klidně mohla být žloutenka nebo mononukleoza. Žádné další obtíže nemám, snad kromě slabé rýmy a zahleněnému krku (a to jen občas přes den). Takže jdu zítra ráno na kontrolní odběr krve a pak se uvidí. Nemáte s tím některá zkušenost? Četla jsem na netu, že hodnota ASP může být zvýšená i po fyzické námaze… Ta má je 2,46. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
20.1.15 19:36

@Hermiona85 Tady je můj podpis

Příspěvek upraven 20.01.15 v 19:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
20.1.15 19:37

@Fíífía Žjůva… tak to přeju pořádné zavrtávání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.1.15 21:00
@kalicka píše:
@Hermiona85 Tady je můj podpisPříspěvek upraven 20.01.15 v 19:40

Ty jo ty jsi zase přišla o mimi proč ta opakovaná revize?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.1.15 21:02
@kalicka píše:
Tak jsem dneska byla na předoperačním a neuhádnete co. Dok. mi řekla, že mám zvýšené jaterní testy a že by to klidně mohla být žloutenka nebo mononukleoza. Žádné další obtíže nemám, snad kromě slabé rýmy a zahleněnému krku (a to jen občas přes den). Takže jdu zítra ráno na kontrolní odběr krve a pak se uvidí. Nemáte s tím některá zkušenost? Četla jsem na netu, že hodnota ASP může být zvýšená i po fyzické námaze… Ta má je 2,46. :think:

Já měla 10 a 6 ale to jsem měla játra v háji po ohss do 10 dnů byli ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.1.15 21:03
@Fíífía píše:
Ahoj holky tak už jsem 3v1 :D vše proběhlo dobře ambryjka nejlepší kvality i stádia :dance:
Teď ještě aby se jim u mně líbilo

Bude… mě to čeká březen/duben ale už opravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
20.1.15 21:04

@milas To jsem zvědavá na ty zítřejší testy. Čekat kvůli nějaké mononukleoze další měsíce na KET… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
20.1.15 21:06
@kalicka píše:
@milas To jsem zvědavá na ty zítřejší testy. Čekat kvůli nějaké mononukleoze další měsíce na KET… :(

No mě na to dali dvoje léky necelých 500 a hlavně železova fakt byl pak pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
21.1.15 08:27

@kalicka to je mi líto.. tolik pokusů za sebou a dokonce úspěšných a nakonec to stroskotá :,( To bych asi fakt nedála. Asi pro to jsem nikdy neměla ani pozitivní HCG - protože kdyby to dopadlo špatně, asi bych se nepozbírala..

Jsi silná ženská, že máš stále odvahu bojovat dál. Určitě se ti to oplatí.
Věřím tomu, že to teď vyjde. Budu držet palečky.

A dej vědět, jak dopadli výsledky, snad budeš o. k.
Já nikdy předoperační vyšetření třeba před hysteroskopii neměla. A možná to je chyba.

Drž se :mavam: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
21.1.15 19:29

@Hermiona85 Nazdárek, tak výsledky jaterních testů dopadly dobře. Hodnota se snížila a hysterku mi nakonec zítra naštěstí udělají, takže jsem šťastná jak blecha. Ještě musím počkat na výsledky kvůli té mononukleoze, ale myslím, že z toho nic nebude a budu v poho a bude se moct udělat KET.
Já jsem na všechny zákroky pod narkozou, kromě revize, vždycky musela mít předoperační. Jinak to u nás nejde.

A co se týče těch všech pokusů a tak.. teď jsem si myslela, že už nemám na to pokračovat. Ale sebrala jsem se a uvědomila si znovu co chci a že to ještě není tak hrozný, takže jdeme dál. A každým pokusem se posouváme kousek dál. Jen by to teď už chtělo trochu větší krok… k porodu. :) Důležité je věřit a být pozitivní.

Tobě @Hermiona85 díky ta podporu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
21.1.15 20:58
@kalicka píše:
@Hermiona85 Nazdárek, tak výsledky jaterních testů dopadly dobře. Hodnota se snížila a hysterku mi nakonec zítra naštěstí udělají, takže jsem šťastná jak blecha. Ještě musím počkat na výsledky kvůli té mononukleoze, ale myslím, že z toho nic nebude a budu v poho a bude se moct udělat KET.
Já jsem na všechny zákroky pod narkozou, kromě revize, vždycky musela mít předoperační. Jinak to u nás nejde.

A co se týče těch všech pokusů a tak.. teď jsem si myslela, že už nemám na to pokračovat. Ale sebrala jsem se a uvědomila si znovu co chci a že to ještě není tak hrozný, takže jdeme dál. A každým pokusem se posouváme kousek dál. Jen by to teď už chtělo trochu větší krok… k porodu. :) Důležité je věřit a být pozitivní.

Tobě @Hermiona85 díky ta podporu!

Jo a skus ať ti na pár dní předepíšou železo je to lepší na játra nebo wobenzin i pooperaci atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
22.1.15 09:36

@kalicka to jsem ráda, že jsi šťastná. Budu ti dnes držet palečky, ať ti to dobře dopadne. Máš pravdu! Posunujem se stále dál a teď to dotáhneme všechny až do konce! Není možné už.

@milas mě už konečně došly výsledky z genetiky :dance:
Tak leidna nemám ani protrombin, ale mám to MTHFR - heterozygot. mám jeden chybný gen na štěpení kys. listové. Mé tělo ji neumí zpracovat. Mám málo enzymů. Nejspíš mám zvětšené buňky a špatnou krvetvorbu. Podle mě tím pádem s tím souvisí ta špatná imunologie - buněčná imunita. Tu mám taky špatnou.

A víte co je sranda holky, že mi na to přišli až po 5 letech.. A kdybych si o to neřekla, tak bych o tom nevěděla do dnes. A já žeru 5 let obyčejnou listovku a zbytečně :! Pár krát jsem si koupila Femibion při IVF a k KETu. Jenže píšou. že krev se obnoví až za 4 týdny. A až potom začnou mé buňky normálně pracovat. Takže mám předepsány tabletky acidum folikum a musím je užívat před plánovaným otěhotněním - což znamená hned a po celou dobu těhotenství.

Holky snad mě to dá dohromady a miminko se u mě uhnízdí..

Jsem taky šťastná, protože mi teď vše do sebe zapadá.

Máte některá s tímto zkušenosti?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
22.1.15 09:54

@Hermiona85 tak vidis, neco se naslo a muze se resit! U nas teda davaj acidum folicum pred kazdym ivf, takze ja ho brala donedavna, pak jsem si i nechala nabrat krev na folaty a mela jsem max. hranici tj.20,takze se to projevilo, poznala jsem to i na rustu nehtu (vzdy se mi trepili a lamali a ted je mam pevne). Takze ma to velky vyznam, hlavne v te prevenci vvv. Tak to budes brat 4tydny a pak hura na ket! Manzel ji muze brat tez, urcite to pomuze i jemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
22.1.15 10:34

@Tinkka díky moc za info :-)) Jen mám strach, aby třeba ty zamražené embryjka neměla špatné buňky. To by se asi zase neuhnízdily..Prý ten nedostatek listovky se odvíjí v každé buňce tvého těla. Což bohužel bylo i v těch zamražených. Ale buňily se snad dobře. Dle embryoložky.
Uvidím co mi poví doktor. Díky za info… nevíš náhodou o nějaké holce, která má taky tu mutaci a po užívání naštěpené listovky otěhotněla? Dodalo by mi to velkou naděj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí