Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
5.11.14 11:19

Ahoj děvčata, tak já už jsem dva dny po ketiku, a to čekání je opravdu hrozne. Mám pocit že jsem pořád na záchodě, snad každou půl hodinu, taky jste to po ketiku tak měly? Vsem přeji aby to vyšlo jak si přejete, Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
5.11.14 11:39
@MurHanka píše:
Ahoj děvčata, tak já už jsem dva dny po ketiku, a to čekání je opravdu hrozne. Mám pocit že jsem pořád na záchodě, snad každou půl hodinu, taky jste to po ketiku tak měly? Vsem přeji aby to vyšlo jak si přejete, Hezký den

Já to mám do ted, pořád lítm čůrat i 4 krát v noci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.11.14 13:03

A vyšlo vám to? Vím že u mě je ještě brzy na naky příznaky.. Jsem hrozně nedockava, už abycg mohla testovat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
5.11.14 13:22
@MurHanka píše:
A vyšlo vám to? Vím že u mě je ještě brzy na naky příznaky.. Jsem hrozně nedockava, už abycg mohla testovat. :mrgreen:

Já ještě nevím, ale spíš ne, mám jen slabého ducha na testu a hodně hraniční hodnotu v krvi že je to nejisté, ms nemám, beru léky a za týden mám kontrolu krve a ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
5.11.14 14:58

Ahoj Hanko, taky jsem byla v pondělí na ketíku a jsem na tom stejně jako ty - stále na wc a strašně nedočkavá udělat si test. Už jsi na nějakém KETu byla nebo to je tvůj první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.11.14 16:41

@Alionka… Ahoj, byl to muj první.. Ja jsem tam snad každou půl hodinu :mrgreen: a nechala jsis zavést jedno nebo dvě mimuska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
6.11.14 08:22
@MurHanka Dvě, taky to je můj první KET, ale jinak mám s léčbou docela bohaté zkušenosti. 3× jsem absolvovala IVF a před tím 2× inseminaci. Z 3 IVF mám nejen dva sněhuláčky, ale taky jednu holčičku :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
7.11.14 16:43

@Hermiona85 Tak jak proběhl KETík? Bylo vše OK? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
8.11.14 09:33

Hezkou sobotu přeji, když já jsem denně takovej pesimista a pořád v hrozným čekání. Dnes 17 den od KET, na testu stále stajný pidi duch sotva vidětod 11 těho dne po KET :,( 13 den po KET krev jako samoplátce jen 12,0.Voala jsem do CAR a sestra pomalulu gratulovala a radovala se, nevím teda proč :,( léky mám brát dál. MS mám spoždění 6 dní, nešpiním. U mé gynekoložky ultrazvuk a ukázala mě gestační váček, tečka jak hrom. Prý e brzo na závěry, výsledek nejasný, prý je na vše ještě brzy, jak na pozitivní testy atd :,( vždyt už jsem 17 den po KET 3 denních 2 embryií!!Asi to nemohou říct dřív, ale chtějí mě uklidnit a dát mě naději. Já osobně si myslím že je to pryč, zamlklé těhu. Ale musím si počkat do středy kdy mě to řeknou v CAR :,( ach jo…už to něak psychicky nedávám, dny mě přijdou chmurný, otravujou mě reklamy na vánoce už atd atd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
8.11.14 10:04

@Zdenda3530 Naprosto Te chapu! Na dalsi krvi jsi nebyla, zda se hcg zveda? To je dulezitejsi nez samotna hodnota. A pokud uz byl i gestacni vacek, tak treba se to rozjede do uspesneho konce! Budu Te drzet palce, at to klapne :andel: Jedna pani mela hcg 17 a ted je ve 30tt. Takze mozne je uplne vsechno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
8.11.14 10:25
@Tinkka píše:
@Zdenda3530 Naprosto Te chapu! Na dalsi krvi jsi nebyla, zda se hcg zveda? To je dulezitejsi nez samotna hodnota. A pokud uz byl i gestacni vacek, tak treba se to rozjede do uspesneho konce! Budu Te drzet palce, at to klapne :andel: Jedna pani mela hcg 17 a ted je ve 30tt. Takze mozne je uplne vsechno!

Právě že kontrolní kev mě budou dělat až v tu středu, takže až týden po té mé kdy jsem si ji zaplatila jako samoplátce :,( a opravdu už nebudu dávat 200 kč když u nás je výsledek až druhý den a musím si pro něj jít :( to nemá cenu když tam jedu ve středu. Gynekoložka že prý plašim když jsem ji řekla mé pochyby, že mají holky už 10 den po KET dálnice na testu a hcg ten 14 den třeba cca 320 atd atd že prý je brzo že jsem měla 3 denní embrya a mohli se či jedno později uhnízdit :( tak jsem na nervy, o to víc že mě manžel sdělil že pojede v březdu do Afganistánu do září 2015 a pokud se ted nepovede můžu jít až v říjnu 2015 kdy mě bude 38 let, o to víc mám strach že se ted nepovede, tak jen brečím a vlastně si rozhodnu o mém osudu a manžel asi rozhoduje o tom kdy můžu být těhotná :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
8.11.14 11:22

@Zdenda3530 Jasne,chapu Te, ze mas strach a ze Te tlaci vek, ja prozivala to podobne, bude me ted 34 a manzel me rekl, ze kdyz to ted neklapne, ze si chce dat s plozenim pauzu, ze ho stve, ze nezijeme nicim nez ivf..ale snaz se myslet pozitivne, rikej si klaplo to a jsem tehotna, vim, ze je to tezke, ale jde to! Navic kdyby to neklaplo, tak je jeste cas do brezna 5mesicu a to se da prip. jeste neco stihnout, ne? Drzim Te palce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
8.11.14 11:28
@Tinkka píše:
@Zdenda3530 Jasne,chapu Te, ze mas strach a ze Te tlaci vek, ja prozivala to podobne, bude me ted 34 a manzel me rekl, ze kdyz to ted neklapne, ze si chce dat s plozenim pauzu, ze ho stve, ze nezijeme nicim nez ivf..ale snaz se myslet pozitivne, rikej si klaplo to a jsem tehotna, vim, ze je to tezke, ale jde to! Navic kdyby to neklaplo, tak je jeste cas do brezna 5mesicu a to se da prip. jeste neco stihnout, ne? Drzim Te palce :andel:
Nevím zda bych chtěla být těhotná a ve stresu že mám manžela ve válce :,( a hlavně vůec nám došli peníze a já budu od nového roku bez práce, tak asi bohužel nebudu moci jíti, protože mě chce i při IVFdát doktor dlouhej protokol at to zkusíme s dlouhým. Takže pokud to ted neklapne, budu muset aziaž za rok, pokud se na to budu cíti. Taky už je manžel na přášky z mým nepodařených pokusů, mého pláče, zklamání a řešení jen IVF :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
8.11.14 11:39
@Tinkka píše:
@Zdenda3530 Jasne,chapu Te, ze mas strach a ze Te tlaci vek, ja prozivala to podobne, bude me ted 34 a manzel me rekl, ze kdyz to ted neklapne, ze si chce dat s plozenim pauzu, ze ho stve, ze nezijeme nicim nez ivf..ale snaz se myslet pozitivne, rikej si klaplo to a jsem tehotna, vim, ze je to tezke, ale jde to! Navic kdyby to neklaplo, tak je jeste cas do brezna 5mesicu a to se da prip. jeste neco stihnout, ne? Drzim Te palce :andel:
Jsi moc hodná, ž mě povzbuzuješ :andel: ale ono to je vlastně 4 měsíce na to něco stihnout :) a mé ovulační cykli je manžel vš¨ěčně na důležitém vojenském cvičení, takže nemám ani ty 4 měsíce, prostě bez šance :,( mrazáčky nemám, peníze taky ne a nervy v kýblu :,( doma atmosféra na bodu mrazu, já se cítím že jsmezklamalajako žena, mažel je mladší a dět ještě nemá a nevím zda budu mít sílu až se vrátí v 38 letech kdy budu mít od pojštovny rok a cca možná už jeden pokus na IVF jít :( opravněně mám strach kdyžto ted ani doma neklape, že si založí rodinu jinde když děti chce :( omlouvám se za mou negativitu pokud někdo toto čte, ale jsem zralá na psychiatra :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
8.11.14 11:52

@Zdenda3530 zavadeli ti jen tridenni embrya tak mozna proto mas tak slaby test me zavadeli blastocysto o dva dny starsi a poradne viditelnou carku jsem mela az 14 den jeste to nevzdavej musis te tecce verit muze byt proste pomalejsi ja treba taky vim jak je spravne stare moje mimco a i tak podle utz jsem o tyden pozadu a to ani nemluve ze ze zacatku to byla o vic jak 14 dni a pak to mala zacala stahovat preju hodne stesti a drzim palce
jo a jeste zalezi od jaky znacky ten test delas a jestli je 10 nebo 25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital