Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hermiona85 píše:
@milas díky, já už se stresovat nebuduJak bude tak bude.. Osud se o to postará.
Jasně, snad to dopadne dobře
@Veronika00 píše:
Ahoj holky muzete mi prosim poradit ceka me nativni ket utrogestan mam zacit uzivat az po ket ale vsude ctu ze se uziva uz pred. Uzivali jste ho pred a kdyztak kolik za den a jak dlouho pred ket?
Utrogestan bere po ovulaci, pokud je, ale to ti řekne Dr. na ultrazvuku buď v caru nebo tvoje gyn. a Ket nastává kolem 19,20dc, podle toho zda byla nebo nebyla prodloužená kultivace. Na ultrazvuk se chodí cca 11-12dc a sleduje se výška sliznice
@Veronika00 Kdy si pícháš Pregnyl? Utrogestan před Ketem, bere se stejně jako před Et. Já brala 1-0-1, takže jeden ráno a jeden večer, zaváděla jsem.
@Veronika00 Doporučím ti od soboty Utrogestan užívat. Pregnyl spoustí ovulaci a ta by měla proběhnout do 48 hodin, či-li do zítra.
@Veronika00 Já jsem ho v den ET polykala, ale mohla jsem ho i zavádět…
@Veronika00 píše:
@VeronikaV31 prave vcera jsem byla v car a dali mi pregnyl na ket jdu 17.3. A o utrogestanu ani slovo tak jsem tam dnes volala a prej az po ket a to se mi moc nelibi kdyz v jinych car je to uz pred mam jeste doma utrogestan tak jsem premyslela ze si ho dam ale nevim jak dlouho pred a kolik
ahoj, já jdu také 17.3. na KET utroš začínám užívat od zítra 2-2-2 mám řízený cyklus, takže od 2dc beru ještě estrofem 3×1
Ahoj holky chci se zeptat od pondeli mam prujem a zvracim nevim jestli nervy nebo co a mam jit zitra na ket muzuna nej jit
@strelicie vadi vysoke teploty. Takze teoreticky jit muzes, ale ja osobne bych nesla, pokud bych se necitila fit, ale to je jen muj nazor!
@milas no tak paráda, gratuluji
co si tak pamatuji tak už to máš rozjednané delší dobu že?
@medmenka píše:
@milas no tak paráda, gratulujico si tak pamatuji tak už to máš rozjednané delší dobu že?
Nooto co jsem měla v lednu tak se nedalo vydržet…
Ake ta nová práce je měsíc od žádostí od dotaci, super
Ahoj holky ja jsem 3den po druhem Ketu:-)tak snad to uz vyjde.-)