Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hermiona85 píše:
@milas tak se pochlub, jakou práci sis našla? Gratuluji, v dnešní době to s práci není vůbec lehké.
asistenka v advokátní kanceláři 8 min pěšky od baráku
Caues holciny, tak se jdu asi zase taky pridat, neb potrebuju s nekym stejnou notu.
Jsem 6. den po KET a peeeekne mi to srotuje jestli se jako neco deje nebo co. Byla jsem tyden doma a v po se uz chystam do prace, abych prisla i na jine myslenky. Osahavam si porad prsa a zda se mi, ze me vubec nebolej a to me znervorzuje. Citim jen slaby tlak v podbrisku (uz od KETU) a mam pocit, ze se dome pustila nejaka zase mykoza ci co. Zavadim Utrous a bastim Estrofem a Methypred.
Tak sup sem s nejakyma vasima poznatkama a pocitama… ![]()
@kalicka píše:
Caues holciny, tak se jdu asi zase taky pridat, neb potrebuju s nekym stejnou notu.Jsem 6. den po KET a peeeekne mi to srotuje jestli se jako neco deje nebo co. Byla jsem tyden doma a v po se uz chystam do prace, abych prisla i na jine myslenky. Osahavam si porad prsa a zda se mi, ze me vubec nebolej a to me znervorzuje. Citim jen slaby tlak v podbrisku (uz od KETU) a mam pocit, ze se dome pustila nejaka zase mykoza ci co. Zavadim Utrous a bastim Estrofem a Methypred.
Tak sup sem s nejakyma vasima poznatkama a pocitama…
Metypred snad ti pomůže mě nezabral díky něnu jsem měla ZT a pak jsem měla inunitu horší než na začátku, a všem holkám co ho měli způdobil dřív nebo později ZT, tak snad se to tobě nestane, držím pěsti
@kalicka píše:
Nestras!!!Mam doma jeste Medrol.Mam to vymenit?
Nevím, když ti nakazali toto, fajt tě nechci strašit, to ani náhodou
@kalicka ahojky,tak to jsme na tom stejne.Ja jsem taky 6den po Ketu. A dnes po prochazce me teda hodne pobolival spodek.Ale to mi delalo i minule po ketu.Prsa taky vubec nic:-)Ale je brzo.Kdy budes testit? Me uz svrbi ruka:-) Drzim palecky!
@Hermiona85 píše:
@kalicka ahojky,tak to jsme na tom stejne.Ja jsem taky 6den po Ketu. A dnes po prochazce me teda hodne pobolival spodek.Ale to mi delalo i minule po ketu.Prsa taky vubec nic:-)Ale je brzo.Kdy budes testit? Me uz svrbi ruka:-) Drzim palecky!
Ještě dva dny počkej
@Hermiona85 píše:
joo to by mohlo být dobré znanení mě když se chytli tak to byla taková píchlavá intenzivní bolest ale jen chvíli
@milas. Jo,kazdopadne jeste pockam a bych testila jeste v patek.No ja myslim, ze mi to dela z tech tabletek.No necham se prekvapit.
@Hermiona85 Jéé, to je dobrý teda, že to máme stejně. Tak aspoň se můžeme podporovat. A taky jsem ráda, že píšeš, že ti vlastně nic není. Já jsem dneska po týdnu už šla do práce. Ale mám depku jak prase.
Prostě jsem nešťastná z toho, že mi nic není a jsem už teď smutná z toho, jestli to nevyjde. Ale zase si říkám ať neblbnu, že je ještě brzo dělat nějaký závěry. Ale mám pocit, že to čekání je tak strašně prázdné a dlouhé, že už to snad ani nevydržím.
Já jsem dneska papírek počůrala… jsem pověstná testováním, některý holky by se mi smály. Ale prostě jsem si říkala, že aspoň uvidím, že je ještě brzo. A je. Na testu nic nebylo.
Kdy to máš v plánu ty? V úterý, ve středu nebo to vydržíš ještě dýl?
@milas Rozhodla jsem se, že budu brát ten Metypred. Četla jsem a i paní doktorka mi říkala, že to je to samé. Medrol bych musela čtvrtit, tohle mám v jedné tabletce. Takže… u toho prostě zůstanu. ![]()
Taky mi nic neni:-(jsem sesty den po ketu a akorat trosku prsa boli ale to je urcite praskama.
@kalicka ahojky:-) Ja taky nevydrzela
no a vysledek stejny!Nic.Ale boli me bricho, mozna se teprv zavrtavaji.
No ja to udelala minule tak.Sla jsem po 3dnech do prace, mela jsem stresy,nervy.Ted jsem si rekla, ze proste nepujdu, ze to nestoji za to. A jsem moc rada, ze jsem to tak udelala.Ted kdyz me boli bricho, tak se natahnu a prestane bolet.
Drz se! A pisni pak