Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hermiona85 píše:
Co se tyce me, tak to nevyslo.Test total bily jako vzdy
to snad neee kde je zakopaný pes?
Cau holky, tak zítra zaběhnem na krev a uvidíme co bude dál. Já jsem testovala včera, test nula. Dnes už jsem to nechala a jen přemýšlím, jestli ještě testnu zítra před krví nebo už jen počkám na tu krev. Pořád v koutku duše doufám v zázrak… ale když oni se dějou tak zřídka… ![]()
@milas ja fakt nevim
fakt nevim proc? Asi me nekdo zaklel! Me se asi embryjka boji.No jinak co muzu dal rict je to, ze fakt nevim co si dal pocnem.Jako dalsi ivfka jsou asi zbytecna. Nekde je neco ve me. A ja nevim co. Zkusim jeste zajit za homeopatem a znovu to budu zko
uset pres alternativu.
HOLKY VAM DRZIM PALCE! MOZNA SE STANE ZAZRAK, ALE U ME TO FAKT NEBUDE:-(
@occ tak tomu se rika fakt uspesnost jak hrom:-( Je mi lito!
Ja taky nula. Budem se snazit jit do dalsiho Ketu uplne hned. ![]()
Doktor mi rikal ze mi udela haparoskopii chce se podivat jestli neni neco co embryjku vadi
Mam taky po hysteroskopii a vse o. k.Holka ja uz v mrazaku nic nemam. Davam si tento rok pauzu. Vracim se k alternativni medicine.Dnes jsem byla za homeopatem. A mame s manzelem takovou kuru.Kdyz za 2mesice nepomuze a neotehotnim, mam se objednat na akupunkturu a bankovani. Uvidime no. Drzim vam palecky.
Milas-promin asi jsem ti nepoprala k praci.Moc gratuluji! A preji hodne uspechu
@Hermiona85 píše:
Mam taky po hysteroskopii a vse o. k.Holka ja uz v mrazaku nic nemam. Davam si tento rok pauzu. Vracim se k alternativni medicine.Dnes jsem byla za homeopatem. A mame s manzelem takovou kuru.Kdyz za 2mesice nepomuze a neotehotnim, mam se objednat na akupunkturu a bankovani. Uvidime no. Drzim vam palecky.
Milas-promin asi jsem ti nepoprala k praci.Moc gratuluji! A preji hodne uspechu
Díky… já taky chodím na baňkovábí a aku
@milas jojo, pamatuji si, k Paszandovi, že?
No, já byla včera u něho.
Zastavila jsem se tam cestou z FM a hodná sestřička nás vzala.
Co říká Paszanda na tvůj problém?
Akupunkturu jsem taky chtěla zkusit, ale tady v Liberci jsem nějak nikoho nesehnala. Tak jsem si naordinovala jen kontryhelový čaj a to je vše.
Hysterka je v pohodě. Je to krátká narkoza, nic mě po tom nebolelo ani jsem nekrvácela, jen trochu zašpinila. Takže není se čeho bát a aspoň budeš zkontrolovaná.