Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@VeronikaV31 o tom ananasu jsem někde četla, že je dobrý na uhnízdění. Včera jsem si už koupila stoprocentní ananasové džusy a po zavedení budu jíst čerstvý snad tomu aspoň trošku pomůžu. Držím palce ať se od tebe smůla už odlepí a jsi konečně těhotná. Zasloužíš si to ![]()
@řehulka 7 Doma už mám ananas a jak ho dojím, tak začnu jíst další ![]()
Děkuji, uvidíme, věřím, že to nejhorší jsem si už vybrala a teď to dopadne dobře ![]()
@VeronikaV31 určitě to dopadne dobře musíš věřit
Můžu se ještě zeptat jak probíhá Ket?
@řehulka 7 Věřím, že to dopadne dobře. Já jsem dostala včera papír k vyplnění, i s chlapem se mám dostavit v úterý do caru, nechám si zavést jedno embryjko, to domluvím s embryoložkou. Dostanu na ruku náramek se jménem a rodným číslem, aby mě Dr. poznal. No a pak půjdu na samotný Ket, kde uvidím, že berou moje embryjko, Dr. provede ultrazvuk a pak mi zavede embryjko po ultrazvukem-je to jako klasická gynekologická prohlídka a pak dostanu ultrazvuk…no a poležím si 15 minut, pak dostanu instrukce kdy testovat a kdy zajít na krev a pak odcházím domů, no spíš první cesta vede na wc, protože musím mít na Ket plný močový měchýř…no a pak budu dodržovat klidnější režim…mi zajdeme na nákup a pak nás bude čekat cesta domů 1,5 hodiny, zajdeme si někde na oběd a doma budu v pohodě, to mě budou čekat procházky-pokud nebude zrovna chumelit jako teď, klídek, pohoda
![]()
@VeronikaV31 Moc děkuji za objasnění co mě bude čekat. Už teď se nemůžu dočkat už, aby to bylo
Přeji hodně štěstí ![]()
@řehulka 7 Děkuji
Mám nakoupené osmisměrky a knížky, takže pohoda je zaručena ![]()
@VeronikaV31 To věřím
Já jdu na neschopenku až v den Ketu takže budu ráda za odpočinek
Ale taky to vidím později na nějaké luštění ![]()
@řehulka 7 Já jsem na neschopence od prosincové revize, moje gyn. mě na ní nechala, trochu jsem měla problémy s MS, první porevizní nechtěla dojít a druhá došla s týdenním zpožděním a od 2dc užívám Prednison na snížení imunity a to při mé práci by nešlo…
@VeronikaV31 Tak to je jasné. Já mám fyzicky a psychicky namáhavou práci takže při IVF jsem byla už od stimulace doma. Já zatím užívám estrimax a v papírech mám anopyrin prednison a utrogestan. Ale jak jsem byla v pátek na uz tak mě jen zvýšil dávku estrimaxu a zbytek léků proškrtl, že se mě to zatím netýká. Nejspíš až mě naroste ta sliznice na těch 8mm. Zítra jdu na uz tak uvidím co mi řekne…
@řehulka 7 Držím moc moc palečky, aby sliznice byla taková jaká má být. U nás car dělá Ket když je sliznice 6-7mm
@VeronikaV31 Moc díky. Já jsem měla v pátek sliznici 6mm a doktor říkal, že 8mm je ideální výška. Asi každý car to má jinak. Uvidím jak na tom budu zítra…
@VeronikaV31 @řehulka 7 holky už vám to musí vyjít!
Ten ananas je fakt dobrý. Já jsem pila 100% lisovaný za studena juice a asi fakt poprvé se mi embryjko zakouslo.
Bohužel to nedopadlo, to je zas jiná strana.
Ale aspoň vím, že to jde ![]()
Já už jdu od zítřka do práce, tak pak napište jak jste dopadly.
Jinak, já od 1DC začínám užívat homeopatika. A když se do 2 měs. nepodaří otěhotnět, tak se mám objednat na akupunkturu a baňky. Takže zbytek roku strávím ve znamení očisty
a léčby.
Možná přiští rok bych zkusila Reprofit nebo FN Olomouc. Jaké vy máte názory na CARy?
@Hermiona85 @VeronikaV31 Ahoj holky. Tak kontrola dopadla super
Sliznice 8,2-8,4mm. Ket 8.4
Chtěla jsem se Vás zeptat zda některá máte zkušenosti s kultivačním médiem EmbryoGlue? V caru nám ho doporučili, ale stále nevím… musíme se do úterý rozhodnout…
@řehulka 7 Ahoj, to jsou skvělé zprávy, tak to pak budeme testovat spolu
S tímto zkušenosti nemám, něco jsem si o tom přečetla a nevím, já osobně bych do toho nešla…, ale rozhodnutí je na vás…