Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milas a kdyz budu mit dobrou sliznici a k ovulaci u me nedojde, tak i tak se muze udelat KET?
@Zuzule2014 píše:
@milas a kdyz budu mit dobrou sliznici a k ovulaci u me nedojde, tak i tak se muze udelat KET?
Ee to netuším to pak dělají ket v řízeném cyklu, ale fakt netuším, já ovu nenívám tak asi budu mít ket řízený
Ahoj holky, měla bych dotaz
Když jdete na KET, tak se to nezapočítává jako vypráskaný pokus na pojišťovnu? Když mám za sebou jedno IVF a šla bych na KET, třeba i 5×, znamená to, že mám ještě pořád 3 pokusy na pojišťovnu? Děkuji za odpověď
@simka0 ano, KET se nezapočítává do pokusů na pohišťovnu, to totiž pojišťovny ani nehradi, platíš si to sama a v každém centru je to jinak, já za KET platila 5 tisíc. Ať se daří.
@Zuzule2014 Jj, taky říkali 5 tisíc, jen jsem si nebyla jistá, jestli si tím nevypráskám pokus. Tak to je dobře, že je to tak. Díky ![]()
Ahoj děvčata, příští cyklus mě čeká KET. A teď přemýšlím, zda ho absolvovat v nativu nebe ve stimulovaném cyklu. Můj doktor říkal, že u KETu ve stimulovaném cyklu mají větší úspěšnost.
Já bych radši absolvovala nativ, přeci jen do sebe nechci cpát další hormony, pokud není třeba. Ovulaci mám. Ale zase svému doktorovi věřím, tak fakt nevím…
díky za odpovědi.
@lachi píše:
Ahoj děvčata, příští cyklus mě čeká KET. A teď přemýšlím, zda ho absolvovat v nativu nebe ve stimulovaném cyklu. Můj doktor říkal, že u KETu ve stimulovaném cyklu mají větší úspěšnost.Já bych radši absolvovala nativ, přeci jen do sebe nechci cpát další hormony, pokud není třeba. Ovulaci mám. Ale zase svému doktorovi věřím, tak fakt nevím…
díky za odpovědi.
To není až tak úplně pravda. Moje car preferuje Ket v nativním cyklu, já ho podstoupila a už končím 12tt
Důležitá je sliznice, její stav a výška
@VeronikaV31 ahoj, tak to je super, že ti to vyšlo, gratuluju. Byl to tvůj 1. KET? Já nakonec jdu do nativního KETu, tak snad nebudu litovat a nebudu muset přemlouvat sliznici. ![]()
@VeronikaV31 píše:
To není až tak úplně pravda. Moje car preferuje Ket v nativním cyklu, já ho podstoupila a už končím 12ttDůležitá je sliznice, její stav a výška
A já se bojím stimulovaného ketu, už stimuluji
@lachi Ano, byl to můj 1.Ket, taky jsem z nativu měla strach, ale nakonec jsem byla ráda, že jsem do sebe necpala další hormony
@milas Já jsem byla ráda, že jsem šla do nativního cyklu, nemusela jsem brát tolik hormonů
@milas moc ti držím palce! Jak to s tebou jinak vypadá? Kdy asi tak půjdeš na transfer?
@milas moc ti přeju, aby ti KET vyšel, ve finále je jedno, jestli je stimulovaný nebo nativní, hlavně když to vyjde. ![]()