Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1359
18.4.15 13:44

@milas a kdyz budu mit dobrou sliznici a k ovulaci u me nedojde, tak i tak se muze udelat KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
18.4.15 21:05
@Zuzule2014 píše:
@milas a kdyz budu mit dobrou sliznici a k ovulaci u me nedojde, tak i tak se muze udelat KET?

Ee to netuším to pak dělají ket v řízeném cyklu, ale fakt netuším, já ovu nenívám tak asi budu mít ket řízený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
8.6.15 10:06

Ahoj holky, měla bych dotaz :) Když jdete na KET, tak se to nezapočítává jako vypráskaný pokus na pojišťovnu? Když mám za sebou jedno IVF a šla bych na KET, třeba i 5×, znamená to, že mám ještě pořád 3 pokusy na pojišťovnu? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1423
8.6.15 10:20

@simka0 KET se do toho nepočítá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
8.6.15 10:21

Tak super, děkuju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
8.6.15 10:22

@simka0 ano, KET se nezapočítává do pokusů na pohišťovnu, to totiž pojišťovny ani nehradi, platíš si to sama a v každém centru je to jinak, já za KET platila 5 tisíc. Ať se daří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
8.6.15 10:26

@Zuzule2014 Jj, taky říkali 5 tisíc, jen jsem si nebyla jistá, jestli si tím nevypráskám pokus. Tak to je dobře, že je to tak. Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
8.6.15 14:30

Ahoj děvčata, příští cyklus mě čeká KET. A teď přemýšlím, zda ho absolvovat v nativu nebe ve stimulovaném cyklu. Můj doktor říkal, že u KETu ve stimulovaném cyklu mají větší úspěšnost. :nevim: Já bych radši absolvovala nativ, přeci jen do sebe nechci cpát další hormony, pokud není třeba. Ovulaci mám. Ale zase svému doktorovi věřím, tak fakt nevím… :think: díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2601
8.6.15 17:48
@lachi píše:
Ahoj děvčata, příští cyklus mě čeká KET. A teď přemýšlím, zda ho absolvovat v nativu nebe ve stimulovaném cyklu. Můj doktor říkal, že u KETu ve stimulovaném cyklu mají větší úspěšnost. :nevim: Já bych radši absolvovala nativ, přeci jen do sebe nechci cpát další hormony, pokud není třeba. Ovulaci mám. Ale zase svému doktorovi věřím, tak fakt nevím… :think: díky za odpovědi.

To není až tak úplně pravda. Moje car preferuje Ket v nativním cyklu, já ho podstoupila a už končím 12tt :) Důležitá je sliznice, její stav a výška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
10.6.15 21:14

@VeronikaV31 ahoj, tak to je super, že ti to vyšlo, gratuluju. Byl to tvůj 1. KET? Já nakonec jdu do nativního KETu, tak snad nebudu litovat a nebudu muset přemlouvat sliznici. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
10.6.15 22:38
@VeronikaV31 píše:
To není až tak úplně pravda. Moje car preferuje Ket v nativním cyklu, já ho podstoupila a už končím 12tt :) Důležitá je sliznice, její stav a výška

A já se bojím stimulovaného ketu, už stimuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2601
11.6.15 14:23

@lachi Ano, byl to můj 1.Ket, taky jsem z nativu měla strach, ale nakonec jsem byla ráda, že jsem do sebe necpala další hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2601
11.6.15 14:24

@milas Já jsem byla ráda, že jsem šla do nativního cyklu, nemusela jsem brát tolik hormonů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
11.6.15 14:37

@milas moc ti držím palce! Jak to s tebou jinak vypadá? Kdy asi tak půjdeš na transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
11.6.15 17:17

@milas moc ti přeju, aby ti KET vyšel, ve finále je jedno, jestli je stimulovaný nebo nativní, hlavně když to vyjde. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí