Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7151
13.4.15 05:16

@Zuzule2014 Ahoj, tak urcite nelezet, to je blbost! Ja mela ket v sobotu a v po jsem sla do prace. Proste byt v pohode, nic extremniho, zadna horka vana, sauna, behani maratonu, zvedani tezkych cinek a pod. :P Proste normalne fungovat, udelat si pekny den…Cim ket podporit? Po jist cerstvy ananas, pit vodu s citronem, pred a po pit cervene vinko 2decky, chilli omacku 2lzice denne (podpora prokrveni sliznice)..a hlavne pozitivne myslet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2601
13.4.15 07:18

@HanyB Ahoj, já měla teď Ket v nativu a věřila jsem, že jsme domů z caru přijeli tři, tak jsem tt riskla, říkala jsem si, buď tam bude nebo ne, když ne, tak je brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.15 07:48

Moc dekuju holky, u me se cekalo nez mi doroste sliznice, takze nativ nehrozil.Mam dobry pocit, verim ze to vyjde. Dokonce to mam napsano i v horoskopu. Myslim pozitivne, jen doufam ze se nezklamu, toho uz jsem si protrpela dost. Vecer me bricho boli jako pred ms, teda spis rano, jinak je to v pohode. Risknu to a udelam si test uz od 8 dne.Vzdy jsem to dodrzovala, ale je treba cas na zmenu. Jinak holkam co nasli //gratuluju a moc preji, jelikoz vim jaka je to dlouha cesta, a jak je to vymodlene :hug:

• Citovat
  • Upravit
746
13.4.15 07:48

Neprihlasena Hanyb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
13.4.15 20:59
@Tinkka píše:
@HanyB Ahojky,ja mela pocity jako pred MS, ale mela jsem ket v nativu, takze to nebylo zkreslene zadnyma lekama..Radim zamestnat mysl jinyma vecma a nepozorovat se, pac to neni smerodatne, muzes neco pocitovat, vetsinou jako priznaky ms, ale take nemusis, vis jak :nevim:

Jeer ty už to máš za pár, nádheta to bude krásná holčička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
13.4.15 21:01

Holky my se objednáváme na květen na Konzultaci a v červnu bude ket!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
14.4.15 07:42

@milas moc moc držím palce :! :! :! :! :! :! :! Každopádně pak dej vědět :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
14.4.15 09:53

@milas jojo,blizi se to neskutecne rychle, hrozne to uteklo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.4.15 17:33
@Tinkka píše:
@milas jojo,blizi se to neskutecne rychle, hrozne to uteklo :mavam:

Už máš jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.4.15 17:33
@Hermiona85 píše:
@milas moc moc držím palce :! :! :! :! :! :! :! Každopádně pak dej vědět :!

Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
14.4.15 18:18

@milas jojo,to uz mame davno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
14.4.15 19:21
@Tinkka píše:
@milas jojo,to uz mame davno :mrgreen:

A jaképak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
17.4.15 08:47

Holky prosim o radu, mela jsem jit tento mesic na KET v nativu, jenze vcera na UTZ sliznice 5 mm a dominantni folikul zadny, jeste mam dojet znova v pondeli. Dr. Se me ptal, jestli normalne ovuluju, coz samozrejme nevim, myslela sem si, ze jo, vzdy sem to sledovala jen podle hlenu. Muze se provadet KEt kdyz budu mit ok sliznici, ale nedojde k ovulaci? Vubec to nechapu, jestli mam fakt anovulaky nebo jestli mam jen poblble telo po IVF. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
17.4.15 11:50

@Zuzule2014 Podle mě ke KETu rozhodně ovulaci nepotřebuješ… ale nevím jak to je u nativu… třeba kvůli hormonálnímu profilu nebo tak. Ke KETu je důležitá ta sliznice… za sebe doporučuju kontryhelový čaj a třeba i to červený vínko. Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
18.4.15 12:54

Holky ket, v nativu se dělá až po ovulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí