Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hermiona85 píše:
@milas moc ti držím palce! Jak to s tebou jinak vypadá? Kdy asi tak půjdeš na transfer?
Teď mám kontrolu v úterý a ket asi 26.6 a jinak neovuluji proto řízený ket
@Hermiona85 píše:
@milas tak teď hlavně až už to konečně vyjde!
Snad jo teda doufám, uvidíme
@milas ahojky, tak je se držíš? Sliznice roste? Klapne to? Držím palečky!
@Hermiona85 píše:
@milas ahojky, tak je se držíš? Sliznice roste? Klapne to? Držím palečky!
Minulé úterý byla už 8,8 a k tomu beru stále 3×1 estrofem 4-0-4 utrogestan už od neděle zavádím a beru ješte anopyrin takže určo bude v pátek super
@milas moc ti držím palečky na dnes! Určitě to vyjde, je nějaké plodné období ![]()
@Hermiona85 píše:
@milas moc ti držím palečky na dnes! Určitě to vyjde, je nějaké plodné období
máme ještě lepší kvality bojovníčka než byli ty na et věříme mu miláčkovi našemu
@milas neboj nevzdá to
Jinak jak pokračuješ? Jsi ne nemocenské, nebo chodíš do práce? Nastavili ti nějaký režim, nebo se máš chovat normálně jako doposud?
Kdypak budeš testit? To je otázek ![]()
@Hermiona85 píše:
@milas neboj nevzdá to![]()
Jinak jak pokračuješ? Jsi ne nemocenské, nebo chodíš do práce? Nastavili ti nějaký režim, nebo se máš chovat normálně jako doposud?
Kdypak budeš testit? To je otázek
No byla jsem v práci, ale dělám v kanclu tak pohoda, po večerech jsem v kožichu pomalu bývá mi hrozná zima, brrr a mám velkou žízeň.
Jinak pohoda úplně, v lécích pokračuji jak mám a mám se chovat úplně normálně
@milas píše:
díky snad to prcek nevzdá, mám pocit že máme kluka
jasně že nevzdá, teď už to prostě musí klapnout. Je určitě fajn že chodíš do práce a nemáš moc času nad tím tolik přemýšlet ![]()
@medmenka píše:a ještě navíc se furt hádám s chlapem
jasně že nevzdá, teď už to prostě musí klapnout. Je určitě fajn že chodíš do práce a nemáš moc času nad tím tolik přemýšlet
@milas píše:
a ještě navíc se furt hádám s chlapem
no jo, ono to s našima drahouška někdy není jednoduché, ještě když je člověk s hormonů víc citlivý, tak o to víc vnímá věci které jindy přejde, aspoň já to tak mám.