Čeká nás KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.1.17 17:01

@milas já prave čekám menses a musí byt dvě menses prave nebuď jsem po zákroku víš. Takže čekám kdy přijde menses a chceme jít do ket máme pět embrii. A ty mas už mimi?

• Citovat
  • Upravit
36771
3.1.17 20:30
@Anonymní píše:
@milas já prave čekám menses a musí byt dvě menses prave nebuď jsem po zákroku víš. Takže čekám kdy přijde menses a chceme jít do ket máme pět embrii. A ty mas už mimi?

Nee po 10 letém snažení se nám podařilo konečně otěhotnět ze 4 této ivf a v popisku máš výsledek. Peťánek se stal Andílkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.17 10:16

Můj příběh

Ahoj holky mužu se k vám přidat? chci se s vami podělit a taky bych byla rada za vaše rady a zkušenosti. S přítelem jsem pět let a po roce vztahu jsme se snažili o mimi bohužel se nedařilo tak mě vyšetřili a u mě vše OK. Přítel měl celkem nic moc spermiogram morfologie slabší a trosku rychlost. Podstoupila jsem tedy ivf vše probíhalo jak má a vyslo vše na první pokus bez potíží. Těhotenství bylo úplně OK. Porod taky pouze placenta držela hodně tak mě udělali revizi. Dítě zdravé a teď už lítá a mudruje. Od porodu se nám po roce podařilo prirozene otěhotnět a byli jsme šťastní. Nicméně jsem začala špinit a dostala jsem utrogestan a stejně doma potrat v 6tt už bylo i srdíčko. Bylo to hrozny jak sem krvacela a plodecek ze mě vypadnul bolesti břicha no strašný. Okamžitě do nemocnice kde mi udělali revizi k docisteni. Stalo se to na jaro letos. V listopadu Jsem znovu otěhotněla prirozene opět štěstí a zároveň trochu strach ale věřila jsem v zázrak. Bohužel i přes hlídání lékařů kteří mi hlídali hcg tak konec ve 4tt hcg se zastavilo na 1100j a klesalo. V děloze pouze už tečka bez váčku. Nekrvacela sem. Doktor mi vzal krev na genetiku a den před Vánoci histeroskopie bylo to holky šílený. Byla jsem úplně na dne. Ale musela jsem bojovat a jít dal. Včera konzola a doktor mi pichnul methylmedrin na stažení dělohy tak zas takový strach co bude. Mám kontrolu ve středu ale nekrvacim. Pijí čaje a chci brát kyselinu listovou. Doktor mi řekl ať jdeme do ket máme pět embrii a ještě vajíčka taky samostatné. Řekl ze tak březen ideální čas. Prý to muže byt těmi spermii ze se to vždy zastavilo. Teď mám zas strach z ket ze bude další zklamání. Vyšel někomu ket na první pokus? Máme do toho jít a kaslat na cestu přirozenou? Díky holky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.17 10:27

@milas my prave asi březen půjdeme. Máme pět embrii tak uvidím zda to vyjde. Jak víš ze to bude holcicka. Taky bych chtěla holčičku.

• Citovat
  • Upravit
36771
4.1.17 20:01
@Anonymní píše:
@milas my prave asi březen půjdeme. Máme pět embrii tak uvidím zda to vyjde. Jak víš ze to bude holcicka. Taky bych chtěla holčičku.

No cítilm to u Pržánka ještě před ivf jsem věděla že budu mimt kluka a po oplodnění všichni tvrdili holka všichni a já že kluk a fakt to byl…
No a já teď cítím holčičku a máme jen 1 embryo
No a u tebe si myslím že to dělá imunita… Písni mi SZ pošlu ti víc info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
5.1.17 08:01
@Anonymní píše:
Můj příběhAhoj holky mužu se k vám přidat? chci se s vami podělit a taky bych byla rada za vaše rady a zkušenosti. S přítelem jsem pět let a po roce vztahu jsme se snažili o mimi bohužel se nedařilo tak mě vyšetřili a u mě vše OK. Přítel měl celkem nic moc spermiogram morfologie slabší a trosku rychlost. Podstoupila jsem tedy ivf vše probíhalo jak má a vyslo vše na první pokus bez potíží. Těhotenství bylo úplně OK. Porod taky pouze placenta držela hodně tak mě udělali revizi. Dítě zdravé a teď už lítá a mudruje. Od porodu se nám po roce podařilo prirozene otěhotnět a byli jsme šťastní. Nicméně jsem začala špinit a dostala jsem utrogestan a stejně doma potrat v 6tt už bylo i srdíčko. Bylo to hrozny jak sem krvacela a plodecek ze mě vypadnul bolesti břicha no strašný. Okamžitě do nemocnice kde mi udělali revizi k docisteni. Stalo se to na jaro letos. V listopadu Jsem znovu otěhotněla prirozene opět štěstí a zároveň trochu strach ale věřila jsem v zázrak. Bohužel i přes hlídání lékařů kteří mi hlídali hcg tak konec ve 4tt hcg se zastavilo na 1100j a klesalo. V děloze pouze už tečka bez váčku. Nekrvacela sem. Doktor mi vzal krev na genetiku a den před Vánoci histeroskopie bylo to holky šílený. Byla jsem úplně na dne. Ale musela jsem bojovat a jít dal. Včera konzola a doktor mi pichnul methylmedrin na stažení dělohy tak zas takový strach co bude. Mám kontrolu ve středu ale nekrvacim. Pijí čaje a chci brát kyselinu listovou. Doktor mi řekl ať jdeme do ket máme pět embrii a ještě vajíčka taky samostatné. Řekl ze tak březen ideální čas. Prý to muže byt těmi spermii ze se to vždy zastavilo. Teď mám zas strach z ket ze bude další zklamání. Vyšel někomu ket na první pokus? Máme do toho jít a kaslat na cestu přirozenou? Díky holky.

Ahoj, je mi líto co Tě potkalo :( Neházej flintu do žita a mysli pozitivně, máš přece pět embrií ne? To je hodně pokusů. Já mám za sebou jeden KET a ten byl úspěšný (ET nebyl hyperstimulační syndrom) byl to stimulovaný KET. Mám vedle sebe už roční holčičku :srdce: A i kdyby náhodou to nevyšlo máš přece jedno dítě, některým se ani to nepovede :( Buď pozitivní a na vše se budeš dívat líp :pankac: Hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
5.1.17 11:24

No náš prcek byl taky z KETu, tentokrát mi pomohly až ontráipidy na potlačení imunity, a ano problém z neuchycení miminek byla imunita…
Takue mě čeká další kontrola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
5.1.17 11:28

Holky sprchujete se přímo na porodním boxu… Po orodu než vás odvážejí… A všechny věci si berete na sál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
31.1.17 12:43

Holky jdu si za vámi pro trochu podpory a pozitivního myšlení :hug:
Takhle to je s námi:
1.Ivf potrat v 6tt :(
2.Ivf - 1. ket - máme doma dvouletého prcka
2.ket - bohužel nevyšel
3.ket - nás čeká v pondělí.
Mám strach, že to zase nevýjde. Chtěla bych být, co nejvíc v klidu, protože mé začátky těhotenství nejsou jednoduché a vždy krvácím :,( Ale s dvouletým prckem, moc v klidu být nejde ;)
Myslela jsem, že na to nebudu tolik myslet, ale z minulého neúspěchu je vše úplně jinak a já se zase bojím jako poprvé :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.17 12:52

Ahoj,
já mám za sebou.
1. insenimace a nic
1. IVF nic
2. IVF dvojčata, ale o obě jsem přišla ve 20tt, kdy jsem je musela klasicky porodit :-(
3. IVF z toho mám jednoho syna. Kterému jsou dva roky. Narodil se předčasně v 27 tt. Naštěstí je v pořádku.

Ted jsme se s manželem začali bavit, že bychom chtěli ještě jednoho šviště. Ale já mám hrozný strach. Máme sice ještě jedno zamrazené z posledního IVF.

Určitě na to nejsi sama a manžel tě podpoří..

• Citovat
  • Upravit
1655
31.1.17 13:34

@Sion :mavam: Je mi líto, že vám nevyšel 2.Ket. Hlavu vzhůru, určitě to jednou vyjde. :kytka:
S dvouletákem moc klidu mít nebudeš. Když porovnávám předchozí těhotenství se současným, tak je to o dost náročnější. Na druhou stranu nemám moc času řešit blbosti.
Chápu Tvoje obavy, každá se bojíme a modlíme, aby to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
31.1.17 21:06

Holky my máme za sebou 4ivf a ptpedtím 5 iui:
1 ivf 2 embria nic
2 ivf bez et OHSS, ket nic
léčba imunity
3 ivf chycení dvojčátek vyvolalo OHSS pak ZT dvojčátek
Ket biochemické
4 ivf odloženo et pro podezření na OHSS, ket Petříček narozený 25+5 a po měsíci k vůli infekci střev umřel ba celkovou sepsi.
No a v březnu půjdeme na ket.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.2.17 16:44

Ahoj holky, tak se k vám taky přidávám. Snad to nevadí. Když to dobře dopadne, tak v březnu by mě snad mohl čekat ket. Teď jsem dva měsíce čekala jestli půjde udělat ket v nativu - jeden proběhl o vánocích a nevyšel, ale nejdřív mi nedorostl folikul a tento měsíc ani sliznice. Tak jsem dnes vyfasovala Estrimax a doufám, že v březnu už se ket uskuteční a kdyby byl ještě ke všemu úspěšný bylo to naprosto úžasný. Jen nějak ztrácím naději :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36771
15.2.17 17:35

@Luc12 držím pěsti a ja jdu na konzultaci před ketem teď v patek tak uvifíme co vymyslíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
15.2.17 21:01

@Luc12 Budu na tebe myslet, aby byl březen úspěšný :hug:
My byli na ketu v lednu a nic a teď jsme nechali vložit dvě embryjka a v pondělí jdu na krev. Říkala jsem si, že bych v pátek zkusila testík, ale mám strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí