Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hermiona85 Uvidime,porad jen to bude zitra „teprve“ 9.den. Strasne se ale porad bojim, ze to nevyjde. Znas to. Chvili jsem panicka, chvili v pohode. Proste klasika. Dam vedet.
Holky, tak dnes 9.den po ET a test je neustale snehobilej.
Porad by jeste mohlo byt brzo.Taky mam doma nakoupenou zasobicku a jsem odhodlana, ze tam tu carku proste vykoukam. Preci neni mozny, ze se nechytlo ani jedno, ne? ![]()
@kalicka ach jo, nesmime to vzdat je fakt brzo. Nenadarmo se chodi na krev az 14dni po.Taky si rikam, ze uz to proste musi vyjit.Tak jeste pockame. Zitra zkusim ja.
@kalicka ja jsem byla 2X jednou na ET a podruhe KET vzdy jsem si zavedla dve a nic :-/tak uvidim ted kdyz jsem si dala posledni jedno ale testovat je brzo fakt
@occ píše:
@kalicka ja jsem byla 2X jednou na ET a podruhe KET vzdy jsem si zavedla dve a nic :-/tak uvidim ted kdyz jsem si dala posledni jedno ale testovat je brzo fakt
Tohle vypadá na špatnou imuno pokud nic
Holky napisu vam az kolem poledne jak jsem dopadla.Rano testnu a pak ficim do autoservisu na 7.Tak asi nebudu mit cas psat hned.Ale urco se ozvu. Drzte palecky, pa!
Ahoj, tak je to negativni:-( ani ň. Myslite, ze je jeste brzo? Ja myslim, ze uz by tam davno neco bylo, kdyby tam byl.:-(Tak zitra aspon vy holky!
@occ ket byl 9.3.tak to uz je 9dni po ketu, kdyz ten den transferu nepocitam. A mela jsem 4denni
@Hermiona85 tak to si jak ja
ja jsem mnela 5denni hatchujici 6buněčnou blastocystu tak uvidim zitra budu testovat.-/
@occ tak snad aspoň ty budeš mít pozitivní zprávy. Budu čekat na tvé info.
Drž se