Čeká nyní někdo na //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2205
1.10.21 09:27
@Anicka2888 píše:
@ivita Ja dnes byla na nove gynde a máme zakaz se snažit 3 mesice :nevim:

a co ti tam teda ještě pověděla a co Vás teď bude čekat? Cítila ses tam aspoň fajn? Ta důvěra je fakt důležitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
1.10.21 10:09

@Thea35 Ty fajn jsem se cítila. Ale docela me dostalo to ze mi napíše utrogestan až budu meskat 14 dni a přijdu k ni na odber krve a jak se potvrdi tehotenstvi tak mi ho da.Na to jsem rikala ze k tomu ani nedojde nebo se neudrží jako ted 3× po sobě…napsala mi ted do karty jeden SP podle zprávy z nemocnice a budeme čekat co na hematologii tam jdu 25.10 aby se vyloucily trombofilni mutace :nevim: Jako 3 mesice je dlouho :zed: V nemocnici rekla ze muzem hned a tahle at chvilku počkáme. No tak počkáme co to jen půjde ale možná zkusíme za měsíc :nevim: Jen byla zařazena ze tam ta má dr to zatím nijak neřešila se mi zda ze jsem si moc nepomohla myslela jsem ze mi napíše utrogestan na udrzeni aby jak to budeme zkoušet tak aby se udrželo :nevim: Uvidim no moc moudra z dneška nejsem :think:

• Citovat
  • Upravit
2205
1.10.21 10:19
@Anicka2888 píše:
@Thea35 Ty fajn jsem se cítila. Ale docela me dostalo to ze mi napíše utrogestan až budu meskat 14 dni a přijdu k ni na odber krve a jak se potvrdi tehotenstvi tak mi ho da.Na to jsem rikala ze k tomu ani nedojde nebo se neudrží jako ted 3× po sobě…napsala mi ted do karty jeden SP podle zprávy z nemocnice a budeme čekat co na hematologii tam jdu 25.10 aby se vyloucily trombofilni mutace :nevim: Jako 3 mesice je dlouho :zed: V nemocnici rekla ze muzem hned a tahle at chvilku počkáme. No tak počkáme co to jen půjde ale možná zkusíme za měsíc :nevim: Jen byla zařazena ze tam ta má dr to zatím nijak neřešila se mi zda ze jsem si moc nepomohla myslela jsem ze mi napíše utrogestan na udrzeni aby jak to budeme zkoušet tak aby se udrželo :nevim: Uvidim no moc moudra z dneška nejsem :think:

no ale super, že půjdeš na tu hematologii, ta je hodně důležitá, já mám třeba leidenskou mutaci, nikdo to moc neřešil do téhle doby a pak jsem se víceméně náhodně svojí snahou po SP dozvěděla, že je důležité, abych si hned po zjištění // začala píchat injekce na ředění krve, že v těch počátcích, kdy se tvoří vaky atd., je ta srážlivost hodně zásadní… takže už to taky řeším, nicméně klasika, dlouhá čekačka na termín na hematologii a nutná žádanka atd., ať žije byrokracie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
1.10.21 10:25
@Thea35 píše:
no ale super, že půjdeš na tu hematologii, ta je hodně důležitá, já mám třeba leidenskou mutaci, nikdo to moc neřešil do téhle doby a pak jsem se víceméně náhodně svojí snahou po SP dozvěděla, že je důležité, abych si hned po zjištění // začala píchat injekce na ředění krve, že v těch počátcích, kdy se tvoří vaky atd., je ta srážlivost hodně zásadní… takže už to taky řeším, nicméně klasika, dlouhá čekačka na termín na hematologii a nutná žádanka atd., ať žije byrokracie :D

Jo to ano no jen mam strach ze když se to zas povede tak bez něčeho na udrzeni tehotenstvi nedojde ani na první UTZ :( Ja se právě divila ze uz 25.10. Mi dali termín na tu hematologii.Tak a myslíš že by ty injekce třeba pomohli kdybych znova otehotnela a na něco se prislo? :roll:

• Citovat
  • Upravit
2205
1.10.21 10:31
@Anicka2888 píše:
Jo to ano no jen mam strach ze když se to zas povede tak bez něčeho na udrzeni tehotenstvi nedojde ani na první UTZ :( Ja se právě divila ze uz 25.10. Mi dali termín na tu hematologii.Tak a myslíš že by ty injekce třeba pomohli kdybych znova otehotnela a na něco se prislo? :roll:

Pokud ti na nějakou poruchu krvesrážlivosti přijdou, tak určitě, ale počkala bych asi alespoň na výsledky z té hematologie…ono se stejně vedou rozsáhlé diskuze o to, že utrogestan apod. je víceméně jen placebo, a že má smysl spíše v těch dalších měsících, ale v prvním trimestru valný efekt nemá…nicméně, pokud je tam nějaký problém, tak by se to právě mohlo odhalit na té hematologii třeba…a mrkni na www.renatakrajcovicova.cz …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
1.10.21 10:47

@Thea35 A ty už máš za sebou nějakou konzultaci s ni? Ja mam dve deti ale ted se nějak nedaří :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2205
1.10.21 10:49
@Anicka2888 píše:
@Thea35 A ty už máš za sebou nějakou konzultaci s ni? Ja mam dve deti ale ted se nějak nedaří :nevim:

zatím ne, mám za sebou jeden SP v srpnu, teď se snažíme znovu…ale pročetla jsem si jeden její ebook, co tam má zadarmo a založila poradnu a skupinu uzavřenou na fb, Cesty k mateřství a tam radí…poskytla mi cenné rady a zadarmo…je vidět, že jak měla sama s početím velké problémy, tak se k tomu lidsky staví jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
1.10.21 10:50

@Anicka2888 hele ale ty muzes byt pipad jako ja. Kazdy mesic snazeni se vajicko oplodni. biochemko 3×, sp a zt. Je mi trochu pres 30 a ta vajicka uz nejsou co byvala. me se proste ujme kazdy smejd a pak to odejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
1.10.21 10:51
@hospodki píše:
@Anicka2888 hele ale ty muzes byt pipad jako ja. Kazdy mesic snazeni se vajicko oplodni. biochemko 3×, sp a zt. Je mi trochu pres 30 a ta vajicka uz nejsou co byvala. me se proste ujme kazdy smejd a pak to odejde.

toho se u sebe taky trochu bojím v kombinaci s věkem a dalšími srajdami typu Leiden atp. :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
1.10.21 11:10

@hospodki A tobě něco dali na to udrzeni nebo nejak to resi? :nevim: Ja mela ted 33 :roll: Kdo ví no syn mladší ma 9 let. Treba to bude ted jiné i tím věkem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anicka2888
1.10.21 12:08

@Thea35 Ja jsem právě zvědavá jak dopadne ta hematologie ale třeba bude dobre když se to podchyti a bude vše v pořádku :dance:

• Citovat
  • Upravit
18791
1.10.21 12:22

@Anicka2888 ne, ja tomu ani neverim. Pokud bych mela problem s hormonama, tak by to objevili z krve. Sliznici mam hezkou, stitka v poradku a prvni dite bezproblemu. Partnera jsem nezmenila, jen jsme zestari o par let. Takze to byla holt spatna vajicka. Jako mozna si reknu o Duphaston pokud bude kontrola v poradku, jako takovou berlicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.10.21 14:11

@Anicka2888 jak to? Ty si byla na čištění? Tak to se bojím co mi řekne můj doktor příští týden :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anicka2888
1.10.21 14:16

@Mia14 Nebyla prave tak ji nechapu začneme se snažit hned jen me naštvala ze mi nenapsala utrogestan… :zed: Rekla ze mi ho napise jak pujdu na utz když budu meskat cca 2 tydny na to jsem ji řekla ze na utz ani nedojde a zas se to bude opakovat…tak čekám co kamarádka jestli mi ho sežene a chtela bych tomu dat sanci a zkusit to s nim :,(

• Citovat
  • Upravit
44
1.10.21 15:07

@Anicka2888 a dělala ti ta bejvala doktorka hormonální profil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí