Čekám dítě s psychopatem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
989
11.2.14 18:41

@Sluka Jistě,ale jen bíle a 2 dcl, s vodou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
11.2.14 18:43
@Burj Chalifa píše:
Pochopil někdo, co na tom chlapíkovi bylo tak úžasného? psychopat, zloděj, násilník? Ne, vážně, zakladatelko, v čem byl tak dobrý, že jsi s ním založila rodinu?

Asi ji nikdo lepsi nechtel… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
@petulagabi píše:
to jsou názory, nikoliv kraviny..na emiminu je každá ženská dokonalá a každej chlap psychopat, zajímalo by mě jak je to v normálním životě..

V normálním životě, když mě kamarádka či kolegyně požádá o radu, tak se jí snažím poradit a nesoudit, kdo je černý a kdo bílý. Když mě kamarádka či kolegyně poprosí o poplácání po ramenou, tak ji poplácám a nastavím rameno k vybrečení se - pokud se chodí vybrečet pětkrát do týdne, tak jí pak už vrátím do reality.
Jsem divná, když kámošce, kterou chlap trápí a ona zvažuje rozchod, neřeknu, že ona taky není svatá, a že na problémy jsou vždycky potřeba dva, a že si to možná i vymýšlí, protože čistě teoreticky může být taky všechno úplně jinak a chudák je její muž? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989

@Aditiv Asi asi… :).Škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758

Divný divný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
11.2.14 18:44

Já se stěhuju na diskuzi-přítel mě miluje víc než já jeho:-)papa:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
11.2.14 18:45

@petulagabi No,to je další zajímavá diskuze :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
11.2.14 18:45
@Sluka píše:
V normálním životě, když mě kamarádka či kolegyně požádá o radu, tak se jí snažím poradit a nesoudit, kdo je černý a kdo bílý. Když mě kamarádka či kolegyně poprosí o poplácání po ramenou, tak ji poplácám a nastavím rameno k vybrečení se - pokud se chodí vybrečet pětkrát do týdne, tak jí pak už vrátím do reality.
Jsem divná, když kámošce, kterou chlap trápí a ona zvažuje rozchod, neřeknu, že ona taky není svatá, a že na problémy jsou vždycky potřeba dva, a že si to možná i vymýšlí, protože čistě teoreticky může být taky všechno úplně jinak a chudák je její muž? :nevim:

nevim, já kámošce řeknu, jestli se k němu taky nechová jinak, zbytečně nevyčítá, že vim, že jsou ženský někdy taky hrozný a maj svoje dny, stejně jako chlapi, nebojim se kamarádce říct pravdu, proto to je kamarádka, většinou za průběh vztahu mohou oba, neřikám vždy, ale často ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
11.2.14 18:52
@petulagabi píše:
nevim, já kámošce řeknu, jestli se k němu taky nechová jinak, zbytečně nevyčítá, že vim, že jsou ženský někdy taky hrozný a maj svoje dny, stejně jako chlapi, nebojim se kamarádce říct pravdu, proto to je kamarádka, většinou za průběh vztahu mohou oba, neřikám vždy, ale často ano

A ty jim vidíš do ložnice, že víš, jak to doopravdy mezi sebou dva jiní lidé mají? Já to tedy nevím ani u vlastní sestry tak, abych mohla případně soudcovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.2.14 18:54
@Drahomira Svobodova píše:
@petulagabi Aha…a už ví, že je malinký (jako chlapeček)??Mě se to zdá stejně divný! Pochopila jsem, že bydlí u rodičů. A oni jako nevidí ty modřiny, která má? Nevidí co je zač…?Ráda bych tomu uvěřila a něco jí poradila, ale tohle se mi nezdá…

Rodiče, pokud jsou se situací seznámení, můžou být klidně třeba poseroutkové… To budeme s jistotou vědět, až to zakladatelka napíše. Jinak pouze hádáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
11.2.14 18:55
@Sluka píše:
A ty jim vidíš do ložnice, že víš, jak to doopravdy mezi sebou dva jiní lidé mají? Já to tedy nevím ani u vlastní sestry tak, abych mohla případně soudcovat :nevim:

právě tim, že se jí zeptám jak se chová ona, jestli se taky nechová jinak, tak logicky nesoudcuju ani jednoho..samozřejmě jí řeknu, že mě to mrzí, že to takhle mezi nima je…apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
11.2.14 18:57
@Sluka píše:
A ty jim vidíš do ložnice, že víš, jak to doopravdy mezi sebou dva jiní lidé mají? Já to tedy nevím ani u vlastní sestry tak, abych mohla případně soudcovat :nevim:

tady každá píše jak je chlap hroznej, jak je takovej a takovej a dělá tohle a tohle, všechny jí napíšou tak odejdi apod.co když je to vina i ty ženský, na chlap štěká, kňourá, držkuje..a chlap už to prostě nevydrží a bouchne, najde si jinou, začne chodit do hospody apod…málokdy je podle mě chlap ok, ženská taky ok a najednou z ničeho nic chlap začne magořit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
11.2.14 18:58
@Sluka píše:

proč do ložnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
11.2.14 19:09

Ja se opravdu nedivim, ze uz zakladatelka nepise, protoze takovemu rypani se radeji kazdy vyhne :zed:
Zenske, napsat nazor se da i bez toho, abyste nekoho urazely a delaly ze sebe nekoho komu by se nikdy nikdy v zivote nic zleho stat nemohlo :roll: Opravdu smutne. A na to, abych nekomu poradila a snazila se ho povzbudit a take, samozrejme, otevrit oci kdyz neco pokazi nemusim byt hned chumlackova a slunickova a ja nevim jaka jeste. Staci byt pouze lidska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
11.2.14 19:12

@Haku
jenže ta lidskost evidentně nepomáhá. jdi se mrknout, už je tady další téma o „skvělém příteli a budoucím otci“

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky