Čekám dítě s psychopatem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
11.2.14 13:35
@KackaDoup píše:
nechapu proc by se snim mela po odchodu jako stykat dozivotne? muzes me to nejak prosim vysvetlit???,

Asi to myslí tak, že otec má právo na to dítě výdat. Bohužel někteří jen proto, aby ubližovali, dělali peklo atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30639
11.2.14 13:36

@wildcherry U mě to bude nejspíš chybějící sebevědomí, ve vztahu spíš v mínusových hodnotách. Ale už se to zlepšuje 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.2.14 13:37
@laducha píše:
@wildcherry U mě to bude nejspíš chybějící sebevědomí, ve vztahu spíš v mínusových hodnotách. Ale už se to zlepšuje 8)

Jo, u sestry to taky bylo ono.Jen tak dál. Držím palce, aťo zvládneš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
11.2.14 13:42
@wildcherry píše:
Asi to myslí tak, že otec má právo na to dítě výdat. Bohužel někteří jen proto, aby ubližovali, dělali peklo atd.

To sice jo, ale kolik takovýchto „otců“ to opravdu dá k soudu, aby byli jako otcové určeni :think: nemyslím, že to procento bude zas až tak velké, oni jsou vetšinou silní jen proti někomu slabšímu a do soudní mašinerie se raději moc pouštět nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.2.14 13:47
@j.a.n.i1 píše:
To sice jo, ale kolik takovýchto „otců“ to opravdu dá k soudu, aby byli jako otcové určeni :think: nemyslím, že to procento bude zas až tak velké, oni jsou vetšinou silní jen proti někomu slabšímu a do soudní mašinerie se raději moc pouštět nebudou.

To souhlasím, znám to i z okolí, ale nikdo ti to nezaručí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.2.14 13:48

Hlavně, je ji 18,nevím jestli pracuje, jaký je její příjem, jak je na tom rodina, ale aby taky nedala otce do RL kvůli penězům a je v pytli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
11.2.14 13:58
@petulagabi píše:
nezlob se, mám v praxi v azylových domech pro matky s dětma apod. a ty ženský jsou typově šíleně podobný, prostě by stačilo někdy sem tam přemýšlet, pokud už je pozdě, tak bych nezakládala diskuze a prostě jednala. policie, linka důvěry..stane se, že se chlap změní, začne ženu týrat apod, ale určité indície jsou už od začátku-na tom si trvám

tak to mě trochu děsí.. :think:
to opravdu v azylácích a podobných zaříteních pracují takto povýšení lidé? no nazdar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
11.2.14 14:01
@KackaDoup píše:
nechapu proc by se snim mela po odchodu jako stykat dozivotne? muzes me to nejak prosim vysvetlit???,

protože jako otec má právo na dítě a ona mu ho bude předávat? například.. protože se ji může pokusit přes dítě vydírat nebo manipulovat? bude muset být velmi silná a splachovací aby se mu zvládla postavit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
11.2.14 14:11
@wildcherry píše:
Asi to myslí tak, že otec má právo na to dítě výdat. Bohužel někteří jen proto, aby ubližovali, dělali peklo atd.

v tomhle pripade nema prav na nic..toto bych ted vuuubec neresila…jd eo to s eho co nejrychleji zbavit, nez ji zabije..

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
11.2.14 14:12
@jdukolem píše:
protože jako otec má právo na dítě a ona mu ho bude předávat? například.. protože se ji může pokusit přes dítě vydírat nebo manipulovat? bude muset být velmi silná a splachovací aby se mu zvládla postavit..

ani omylem v tomto pripad enebude muset nic z toho, jsou vubec manzele??

• Citovat
  • Upravit
49159
11.2.14 14:13
@KackaDoup píše:
ani omylem v tomto pripad enebude muset nic z toho, jsou vubec manzele??

a jak to víš? já třeba bych měla strach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
11.2.14 14:16
@jdukolem píše:
a jak to víš? já třeba bych měla strach..

Z jinych diskusi vidim ze pomoci druhych jdou kompletne spalit mosty…a nic te nedonuti s e snim akkoli spojit…je zakladatelka vdana? vsechno organy co snim jai co doniceni by takovemu blaznivi nasilnickemu co mlati zenu a dava ji na bricho nuz styk s ditetem ani nepovolily…
nejlepe kdyby s euplne stratila…nechat ho zavrit na tech par ni a zmizet…vzdy se da zacit znova, sama jsem sla..

• Citovat
  • Upravit
5088
11.2.14 14:17

@KackaDoup a ty si jako myslíš, že když máš s někým dítě, tak jako odchodem jsi toho člověka smazala ze života???…ne, milá, drahá, pokud to bylo do teď peklo, tak odchodem teprve začne boj… protože tyran se jen tak nestáhne, bude kopat… a i když se s ním třeba nemusí setkávat fyzicky--- i když teda silně pochybuji, že se mu při styku s dítětem vyhne- tak ho bude mít pořád v zádech…
takže proto, děvče..-.-.-
já mám taky dítě exmanželem a tím, že jsme se rozvedli mi rozhodně nezmizel ze života… mám ho tam pořád… pořád… dokud nebude dcera velká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
11.2.14 14:20

@KackaDoup co to plácaš??? otec má právo na dítě, ať je jakýkoliv… to by musel to dítě týrat, ubližovat mu, aby styk soud zakázal… a i kdyby nebyl v pohodě, tak třeba povolí styk za přítomnosti psychologa nebo soc. pracovnice…

ale pokud otec sám nebude chtít, tak ze života zakladatelky nezmizí.. právě naopak, prckem si pěkně zajistil, že ji bude moct deptat po velkou část jejího života…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
11.2.14 14:38

@Selfi Za předpokladu, že dá k soudu uznání otcovství… což se samozřejmě stát může, ale taky je slušná šance, že se to vůbec nestane… a do té doby nemá práva žádná. Takže ideálně najít rychle někoho rozumného, kdo by byl ochoten se do RL nechat zapsat a pak už to má biologický otec hodně těžké.

@wildcherry píše:
To souhlasím, znám to i z okolí, ale nikdo ti to nezaručí :think:

Tak nezaručí, ale je to prostě rozhodnutí mezi tímhle a potratem :think:, případně tedy tvrdit, že na něm člověk byl a pak se někam zdekovat… ale na to zas člověk musí mít alespoň nějaké prostředky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí