Čekám dítě s psychopatem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Moňas.p
11.2.14 12:30
@Selfi píše:
KAŽDÝ JE TAM, KDE JE, PROTOŽE TAKOVÉ MÍSTO SI VYBRAL… když mi tohle v životě došlo, tak jsem se vztekala, protože jsem byla já ta oběť a já ta podvedená, já ten chudák… no jo, ale ve své podstatě jsem si za to mohla sama.. vybrala jsem si blbce a dobře mi tak…
co tě nezabije, to tě posílí… bohužel…

Ano a v tom spociva ta neskutecna sila, priznat si to

• Citovat
  • Upravit
5088
11.2.14 12:31

@petulagabi to je fakt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
@G12 píše:
A ti blbci taky dobře ví, na koho se můžou vytahovat. Proto si vybírají určité typy žen

to si taky myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
@petulagabi píše:
v pohodě:-)krávy jsou hezký:-)maj velký oči:-)

A velky… vemena :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5088
11.2.14 12:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
11.2.14 12:33

Dámy, loučím se. Tahle diskuse už není ničím přínosná… :dance: a to pro nikoho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
11.2.14 12:34

@Moňas.p no, ano, přiznat si to a jednat… přiznat si to a zůstat na místě je na houby… a ještě větší odhodlání pak znamená nespadnout do toho znovu v podobě jiného, leč obdobného partnera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088

@zlinačka čau:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
@Moňas.p píše:
A velky… vemena :mrgreen:

no:-))tak jsem spíš nějaký jiný zvířátko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
11.2.14 12:35
@G12 píše:
A teď se mám jako stydět, nebo co? Nezažila a myslím si, že to není náhoda.

Náhoda ne. Štěstí ano. Ani nevíš, jaké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
11.2.14 12:37
@Moňas.p píše:
A neni to o tom, ze by byla zakladatelka slaboch, ona vetsina tyranych zen jsou naopak neskutecne silne, silnejsi nez ty, co by to nedovolili. A jeste vetsi sila je ta, ze ta zenska to utne a dovede odejit. Je to neskutecna sila!

U mně doma začalo psychické týrání kvůli tomu že jsem prý psychický natolik silná že to vydržím.. Asi na tom něco bude.

• Citovat
  • Upravit
3355
11.2.14 12:38

@petulagabi Jo, já jsem žena. Ty o sobě taky píšeš v ženském tvaru…to jen tak aby řeč nestála. Ty se tady taky chytáš slovíček, nic ve zlém. Teď to ber v dobrém, ze začátku jsi teda byla dost drsná- v tom nejhorším slova smyslu, jak jsem ti psala (možná jsito v tom návalu reakcí přehlédla- jsi tady dost oblíbená :lol: ). Teď jsi nejenom ubrala plyn, ale házíš zpátečku. Myslím, že jsi taky nemyslela všechno tak doslova. Vím že takových případů je hodně a chápu frustraci lidí kteří s nimi pracují, snaží se jim pomáhat, stále znovu a znovu a oni…nic, pořád dokola. Znám to taky pracuji s lidmi. Ale i kdyby tvoje pomoc zachránila jedinou holku a její dítě, tak to stálo za to. Třeba to bude tahle.
A podle mě jsi udělala dobře že v tom prostředí už nepracuješ. Člověk to nemůževydržet věčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.14 12:39

Ahoj, čtu tohle téma a často tu padlo, at otce neuvede do RL. Chápu to, proč to žena udělá. Ale je to dostatečná obrana, přeci když ten chlap ví, že je těhule, tak může požádat o uznání otcovství? Nebo ne? Obávám se, že i kdyby žena 100× chtěla nikoho vymazat ze svého života, tak jestli ten muž nebude chtít, tak to zase taková sranda nebude. Znám mnoho žen, které po dlouhá léta musí komunikovat s někým, koho nenávidí, protože s ním prostě to dítě mají. Nepočítám naschvály, tahanice u soudu i mimo, obvinování, vyžizování si účty přes dítě. Kdo může tušit, jak se k tomu chlap postaví třeba za 10 let? A jak se k tomu postaví to dítě? V nejbližším okolí mám 2 dnes dospělé osoby, co stejně svého biologického otce vyhledali a v dospělosti se stýkají i s jeho rodinou. K velké nelibosti matek, které se je snažily chránit. Zakladatelce přeji, aby se rozhodla dobře a at už se rozhodne jak koliv, tak at nikdy nelituje. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
11.2.14 12:39
@sissi79 píše:
U mně doma začalo psychické týrání kvůli tomu že jsem prý psychický natolik silná že to vydržím.. Asi na tom něco bude.

můžeme tady slovíčkařit apod..v tom je kouzlo diskuzí, jinak pěknej avatar:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
11.2.14 12:43
@BaMaK píše:
@petulagabi Jo, já jsem žena. Ty o sobě taky píšeš v ženském tvaru…to jen tak aby řeč nestála. Ty se tady taky chytáš slovíček, nic ve zlém. Teď to ber v dobrém, ze začátku jsi teda byla dost drsná- v tom nejhorším slova smyslu, jak jsem ti psala (možná jsito v tom návalu reakcí přehlédla- jsi tady dost oblíbená :lol: ). Teď jsi nejenom ubrala plyn, ale házíš zpátečku. Myslím, že jsi taky nemyslela všechno tak doslova. Vím že takových případů je hodně a chápu frustraci lidí kteří s nimi pracují, snaží se jim pomáhat, stále znovu a znovu a oni…nic, pořád dokola. Znám to taky pracuji s lidmi. Ale i kdyby tvoje pomoc zachránila jedinou holku a její dítě, tak to stálo za to. Třeba to bude tahle.
A podle mě jsi udělala dobře že v tom prostředí už nepracuješ. Člověk to nemůževydržet věčně.

pěknej příspěvek, protože jsem se ze začátku asi nějak vytočila, ale na to měly vliv i ty ostatní podobný diskuze:-))já vůbec nevim, proč jsem lezu, nemám ráda takový diskuze, vždycky je to jen jednostranný, nikdy do toho nevidíme, nikdy nemůžem úplně pochopit a poradit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí