Čekám dítě s psychopatem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21911
11.2.14 11:42

No, zakladatelka se uz urcite neukaze.Diky nekterym radam je pravdepodobne presvedcena, ze je stejna jako on a nic jineho si nezaslouzi. Takze damy bravo, prave jste dopomohly k tomu, ze se, pravdepodobne, necha tyrat nadale iklusive i s ditetem :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
@petulagabi píše:
to tu radši nepiš:-))musíš zakladatelku litovat, to jí pomůže víc

ne, už nebudu psát nic, je to totiž ztráta času

• Citovat
  • Upravit
G12
@Haku píše:
No, zakladatelka se uz urcite neukaze.Diky nekterym radam je pravdepodobne presvedcena, ze je stejna jako on a nic jineho si nezaslouzi. Takze damy bravo, prave jste dopomohly k tomu, ze se, pravdepodobne, necha tyrat nadale iklusive i s ditetem :zed: :roll:

nedramatizuj to prosím

• Citovat
  • Upravit
404
11.2.14 11:44
@petulagabi píše:
A to mi teda řekněte, to ten chlap je teda úplně normální a pak mu najednou hrábne na základě nějaký události?

Psychopat je člověk s těžce podprůměrným EQ; pokud je přitom alespoň průměrně inteligentní, dá si většinou sakra pozor, aby mu „nehráblo“ dřív, než je to pro něj bezpečný (= má toho druhého nějakým způsobem v hrsti). Oběť nemusí být nutně blbá, může být jen hodná. Když má navíc ještě navíc třeba nějaký mindrák, je hotovo. Není možný je plošně odsoudít na základě jedný subjektivní zkušenosti, kdy dostatečně asertivní osoba narazí na takového manipulátora, který je zároveň dostatečně velký zoufalec, aby to dal znát hned zkraje. :nevim:

Příspěvek upraven 11.02.14 v 11:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.2.14 11:44
@Malike píše:
@wildcherry i muj bratr je takový, upnul se na romskou holčinu, která mu zahejbá s kým může, nevidí, neslyší a nejhorší je to, že takhle ubližuje mámě…dohnalo ho do psychiatrické léčebny, ale stále hledá cestu jak být sní a nás pouráží jak jen může. nevíme co sním.

A jéje :roll:.Možná by bylo řešení, kdyby ho ona kopla do zadku a odpoutala se.Pak by se brácha zase vrátil k vám a byli jste mu dobří. No nemá to maminka lehký, to je mi líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
11.2.14 11:45

@MalinovaJahoda Být tebou, tak adminy požádám o uzamčení této diskuze a s těmi, kdo se ti snaží nějak poradit či pomoci, tak si spíš napiš více v sz.
Tohle je dost citlivé téma a číst tu, že jsi sama blázen atd. - to je na :poblion:
Dámy, bez pardonu - vy, co se tu tak otíráte do zakladatelky - jse fakt krávy na entou a @admin klidně mě za to pokárejte, ale tohle číst, z toho je špatně i mně a to nejsem v situaci zakladatelky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
11.2.14 11:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30639
11.2.14 11:48

Pokud u Vás nemá trvalé bydliště, nemůžou ho vykázat. Ale můžeš to udělat jako já, zavolala jsem na něho policajty a oni ho vyvedli, s tím, že ho pak musím nechat vzít si osobní věci.
Jako otce jsem ho bohužel napsala, ale stejně se jako otec nechová, o dítě zájem nemá a neplatí.
Chodil mi tu tak půl roku hulákat pod okna, pak ho to přešlo. Kdyby to nějak vyhrotil, volala bych policajty znovu.
Já jsem poznala až po 7 letech, že není úplně v pořádku. Začal totiž nezvládat svoji budoucí rodičovskou roli, začal pít a pak si našel někoho jiného, protože ho moje těhotenství začalo otravovat. Dítě přitom chtěl on, já už jsem dvě měla. Ještě jsem mu dala šanci, až se malá narodila, ale už bych to neudělala. Byly jí 3 měsíce, když letěl definitivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30639
11.2.14 11:49
@drobececek píše:
Psychopat je člověk s těžce podprůměrným EQ; pokud je přitom alespoň průměrně inteligentní, dá si většinou sakra pozor, aby mu „nehráblo“ dřív, než je to pro něj bezpečný (= má toho druhého nějakých způsobem v hrsti). Oběť nemusí být nutně blbá, může být jen hodná. Když má navíc ještě navíc třeba nějaký mindrák, je hotovo. Není možný je plošně odsoudít na základě jedná subjektivní zkušenosti, kdy dostatečně asertivní osoba narazí na takového manipulátora, který je zároveň dostatečně velký zoufalec, aby to dal znát hned zkraje. :nevim:

Přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
11.2.14 11:49
@G12 píše:
nedramatizuj to prosím

no kvůli mně se nechá týrat:-)ženský jsou fakt někdy praštěný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
11.2.14 11:50
@petulagabi píše:
nepracuji, to by mě asi hráblo:-//dělám raději v marketingu, pracovat s lidma nemá moc smysl, jsou neponaučitelní, většinou si pak najdou dalšího úplně stejnýho…bohuželPříspěvek upraven 11.02.14 v 11:23

Můžu se zeptat proč sis teda tento obor vybrala ke studiu? A k vysněné práci když evidentně nepatříš k těm co mají pochopení a dokáži pomoct? Velmi totiž záleží v takové situaci na jaké lidi natrefíš.. Pokud bych natrefila na Tebe v téhle situaci vzdala bych to.. Doufám že máš klidné spaní a čisté svědomí.

• Citovat
  • Upravit
14895
11.2.14 11:50

@wildcherry jenže tohle není řešení, odejde tahle a bude jiná, jako vždy..navíc on ví co mu provedla, že ho podváděla, že čekala dítě s jiným..že mu dávala kopačky, jenže furt jí volá..nám dokonce začal vyhrožovat, když se kvůli ní předávkoval lékama a skončil v nemocnici a ted na psychiatrii, že zato mužem my a že budeme mít problém jestli budeme otravovat tu jeho.ted mámě volal a zpourážel jí tak..že nebýt to její syn vyhodila by ho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
11.2.14 11:51
@Sluka píše:
@MalinovaJahoda Být tebou, tak adminy požádám o uzamčení této diskuze a s těmi, kdo se ti snaží nějak poradit či pomoci, tak si spíš napiš více v sz.
Tohle je dost citlivé téma a číst tu, že jsi sama blázen atd. - to je na :poblion:
Dámy, bez pardonu - vy, co se tu tak otíráte do zakladatelky - jse fakt krávy na entou a @admin klidně mě za to pokárejte, ale tohle číst, z toho je špatně i mně a to nejsem v situaci zakladatelky :zed:
:potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
2562
11.2.14 11:52

@Haku Poslala jsem ji to hlásit na policii a nevěřím, že se odváží. Pokud chce, můžu ji tam dovést za ruku, udělala jsem to pro víc lidí. Ale proto znám i hodně těch, co to všechno nakonec vzaly zpátky, nebo řešit ani nezačaly. Takže proto jsem skeptická. Nikoho „nedojebávám“ ani neurážím, ale reakce od Tebe nežádám a Tvůj slovník se mi taky nelíbi, nicméně co má být. Diskuze není od toho, aby mě někdo plísnil za můj názor, poraď teda pisatelce a paa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
11.2.14 11:52
@petulagabi píše:
to tu radši nepiš:-))musíš zakladatelku litovat, to jí pomůže víc

Nepomůže jí ani jedno. Potřebuje někoho, kdo jí podrží. Terapeut, příslušné úřady, policie. Racionálně uvažující příbuzný s pořádnou vyřídilkou by byl první krok správným směrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí