Čekám dítě s psychopatem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7758
11.2.14 11:07
@Haku píše:
Jste se vsechny zblaznily nebo co 8o

myslim že ne…snad řešim s kym mám dítě, to fakt spíte každá s každym, bez toho aniž byste se chránily, pak otěhotníte a pak zjistíte, že je to psychopat..to nemyslíte na ty děti, jakej budou mít život..bohužel nepochopim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
11.2.14 11:09
@Anjes píše:
@Haku nevychovávej mě, dík. Za tím si stojím, tyhle párečky znám a ženská má prostředky, jak se zbavit takovýho parazita, nicméně musí vážně chtít. A že jsem se vytočila? Máš pravdu, to bylo zbytečný…

Ja nikoho nevychovam, to nemam za potrebi :roll: Ale dojebat nekoho kdo je v nouzi to je tedy uroven :zed: Pokud nemas co poradit tak nepis, ale urazet nekoho nemas pravo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758

Ale to on byl jako do tý doby hodnej a slušnej člověk a teď najednou míří nožem na její břicho? trochu scifi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79

Holky co blbnete!! Holčina chce rady né stírat!! Vzpamatujte se!! Místo aby jste jí poradily tak ji ještě víc nervujete!! Vždyť je těhotná!!! A z vlastní zkušenosti, chlap se dovede změnit velice rychle!

• Citovat
  • Upravit
7758
11.2.14 11:10
@Haku píše:
Ja nikoho nevychovam, to nemam za potrebi :roll: Ale dojebat nekoho kdo je v nouzi to je tedy uroven :zed: Pokud nemas co poradit tak nepis, ale urazet nekoho nemas pravo.

má právo vyjádřit svůj názor, a co jako zakladatelka čeká, že jí poradíme, pohnojila si to sama, sama se z toho musí dostat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
11.2.14 11:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
11.2.14 11:11
@petulagabi píše:
myslim že ne…snad řešim s kym mám dítě, to fakt spíte každá s každym, bez toho aniž byste se chránily, pak otěhotníte a pak zjistíte, že je to psychopat..to nemyslíte na ty děti, jakej budou mít život..bohužel nepochopim

Nevim proc se vyjadrujes v mnozne, cisle :nevim: Kdyby takto reagovali vsichni lide tak se potrebnym nedostane pomoci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
11.2.14 11:12

@MalinovaJahoda zkus policii, musí ho minimálně na 10 dnů vystěhovat, pak to řeš přes sociálku, odbor péče o dítě. Není rozdíl v tom jestli dítě teprv čekáš nebo ho máš. Hlavně se snaž být v klidu abys neublížila sobě nebo dítěti. Na nic přítele nepřipravuj, bude to muset být rychlá nečekaná akce. Domluv se se svými rodiči, pomůžou ti. Buď hlavně opatrná :hug: :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
7758
@sissi79 píše:
Holky co blbnete!! Holčina chce rady né stírat!! Vzpamatujte se!! Místo aby jste jí poradily tak ji ještě víc nervujete!! Vždyť je těhotná!!! A z vlastní zkušenosti, chlap se dovede změnit velice rychle!

z ničeho nic se takhle chlap nezmění, opravdu si myslim, že ne, buď tam byly rysy už předtim…a poradit, jediná rada je policie, odstěhovat se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
@petulagabi píše:
má právo vyjádřit svůj názor, a co jako zakladatelka čeká, že jí poradíme, pohnojila si to sama, sama se z toho musí dostat

Vyjadrit nazor? Ano. Urazet nekoho a nazyvat ho take psychopatem? Ne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
11.2.14 11:13
@petulagabi píše:
z ničeho nic se takhle chlap nezmění, opravdu si myslim, že ne, buď tam byly rysy už předtim…a poradit, jediná rada je policie, odstěhovat se..

dovede.. Věř mi.. stačí najednou žárlit že čeká dítě..

• Citovat
  • Upravit
21911
11.2.14 11:15
@petulagabi píše:
z ničeho nic se takhle chlap nezmění, opravdu si myslim, že ne, buď tam byly rysy už předtim…a poradit, jediná rada je policie, odstěhovat se..

Aha??Zazila jsi to nekdy? Nekdo nekdo z tvych znamych? Pokud ne, to jeste neznamena, ze se to nedeje. Prave psychopatove a sociopatove se dokazi velmi dlouho. pretvarovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
11.2.14 11:16
@Haku píše:
Nevim proc se vyjadrujes v mnozne, cisle :nevim: Kdyby takto reagovali vsichni lide tak se potrebnym nedostane pomoci :zed:

nezlob se, mám v praxi v azylových domech pro matky s dětma apod. a ty ženský jsou typově šíleně podobný, prostě by stačilo někdy sem tam přemýšlet, pokud už je pozdě, tak bych nezakládala diskuze a prostě jednala. policie, linka důvěry..stane se, že se chlap změní, začne ženu týrat apod, ale určité indície jsou už od začátku-na tom si trvám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
11.2.14 11:16

@MalinovaJahoda ježííš marjaa tak to je opravdu psychopat!! Já také nemám zrovna super vztah ale tohle je extrém!! :zed: Co až se to malé narodí to bude mířit nožem na to malé nedej bože mu něco udělá dokážeš si to představit??.. To je hnus!!! Fůůůj!!! Tohle bych nikdy nedopustila jestli máš zdraví rozum tak se sbal a vypadni!! Je mi z toho zle :poblion: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
11.2.14 11:17
@petulagabi píše:
nezlob se, mám v praxi v azylových domech pro matky s dětma apod. a ty ženský jsou typově šíleně podobný, prostě by stačilo někdy sem tam přemýšlet, pokud už je pozdě, tak bych nezakládala diskuze a prostě jednala. policie, linka důvěry..stane se, že se chlap změní, začne ženu týrat apod, ale určité indície jsou už od začátku-na tom si trvám

sorry ale pak jsem šílená taky!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí