Čekám dítě s psychopatem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5088
11.2.14 11:18

@juchinka ono to vše zní tak jednoduše.. zakázat styk, neuvést otce,.. jasně, ale to je pouze teorie… na to vše musíš být velice, velice silná…

řekla jsem svůj názor a za tím si stojím… jen zakladatelka ví, jak se situace vážná… my se tady můžeme pouze dohadovat a navíc známe jen půl pravdy…a co se týče výchovy a genů–…tak si přečti, jak to je v reálu… možná budeš překvapená…

když už si pořídila dítě s takovým pakem, tak to se na mě nezlob, ale musí si za to nést následky… a pokud si jej nechá, tak ať… podle mě si prostě zničí život…ale toť jen můj názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.14 11:18

Necetla jsem vsechno, ale ja osobne bych odesla, Kdyz jsem odchazela od ex, bala sem se taky reakce, takze sem si to naplanovala az nebude doma, zapakovala jen to nejnutnejsi a odesla a on nikdy nevedel kam, ale mela sem vyhodu, ze sem mela kam jit.az se to male narodi, jestli se bude takhle chovat tak se o nej strachy zblaznis.

• Citovat
  • Upravit
7758
11.2.14 11:20
@Haku píše:
Aha??Zazila jsi to nekdy? Nekdo nekdo z tvych znamych? Pokud ne, to jeste neznamena, ze se to nedeje. Prave psychopatove a sociopatove se dokazi velmi dlouho. pretvarovat.

Ano chodila jsem s psychopatem, ale jen chvílku, rozešla jsem se s nim a určitě bych si s nim nedělala dítě, studovala jsem tuto problematiku. Tohle je můj názor, nic víc, pokud je zakladatelka v pořádku, okamžitě někam zavolá a bude to řešit…

Příspěvek upraven 11.02.14 v 11:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911

@petulagabi presto vsechno neni na miste cloveka v takove situaci urazet, ale podat mu pomocnou ruku amporadit. Pokud mas praxi v azylovaem dome tak bys mela jednat adekvatneji a ne takovou zenu setrit.No,jestli pracuji lide jako ty v azylovych domech tak asi moc pochopeni a podpory ty zeny nenajdou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleyt

@Lenka512 jj odchod…okamžitě :cert:

• Citovat
  • Upravit
sissi79

@MalinovaJahoda každý má právo na život.. I to malé co ses rozhodla si nechat. Každá žena ať je v jakýchkoliv sra*kách dovede za děti bojovat jako lvice.. Naber sílu, zkus se dát do pohody, nebude to vůbec snadné a Ty musíš mít sílu :hug: Nikdy mu neudělej tu radost aby Tě viděl zničenou, na dně :hug: :hug: :hug: Moc Ti držím pěsti!!!

• Citovat
  • Upravit
7758
11.2.14 11:21
@sissi79 píše:
sorry ale pak jsem šílená taky!!!

ale tak chápu, že si odešla..nemáš s nim dítě..dyď to přece už neni jen o nich..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719

Kopni ho do prde. e a pokud bude prudit tak ať mu dá někdo pořádně po pysku a máš to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
@Selfi píše:
@juchinka ono to vše zní tak jednoduše.. zakázat styk, neuvést otce,.. jasně, ale to je pouze teorie… na to vše musíš být velice, velice silná…

řekla jsem svůj názor a za tím si stojím… jen zakladatelka ví, jak se situace vážná… my se tady můžeme pouze dohadovat a navíc známe jen půl pravdy…a co se týče výchovy a genů–…tak si přečti, jak to je v reálu… možná budeš překvapená…

když už si pořídila dítě s takovým pakem, tak to se na mě nezlob, ale musí si za to nést následky… a pokud si jej nechá, tak ať… podle mě si prostě zničí život…ale toť jen můj názor…

s tím se ztotužňuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleyt
11.2.14 11:23
@kopejka píše:
Kopni ho do prde. e a pokud bude prudit tak ať mu dá někdo pořádně po pysku a máš to :pankac:
:pankac: :pankac: :pankac: pod tohle se třikrát podepíšu…
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
@petulagabi píše:
ale tak chápu, že si odešla..nemáš s nim dítě..dyď to přece už neni jen o nich..

mám sním dítě, a byla bych ráda kdyby se tu přestala podceňovat inteligence dotyčných protože to opravdu poznat někdy nejde.

• Citovat
  • Upravit
7758
@Haku píše:
@petulagabi presto vsechno neni na miste cloveka v takove situaci urazet, ale podat mu pomocnou ruku amporadit. Pokud mas praxi v azylovaem dome tak bys mela jednat adekvatneji a ne takovou zenu setrit.No,jestli pracuji lide jako ty v azylovych domech tak asi moc pochopeni a podpory ty zeny nenajdou :?

nepracuji, to by mě asi hráblo:-//dělám raději v marketingu, pracovat s lidma nemá moc smysl, jsou neponaučitelní, většinou si pak najdou dalšího úplně stejnýho…bohužel

Příspěvek upraven 11.02.14 v 11:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
@sissi79 píše:
mám sním dítě, a byla bych ráda kdyby se tu přestala podceňovat inteligence dotyčných protože to opravdu poznat někdy nejde.

To se, tu snazim celou dou vysvetlit.Diky,ze nejsem sama kdo to tak vidi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
11.2.14 11:24
@sissi79 píše:
mám sním dítě, a byla bych ráda kdyby se tu přestala podceňovat inteligence dotyčných protože to opravdu poznat někdy nejde.

ok, respektuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
11.2.14 11:25

Zakladatelko, ty ale něas moc moznosti..ted se klepes strachy a co bude, az se male narodi? Dovedes pak predtavit ten strach? Az te bude za kazdou hovadinu vydiraz ditetem, kdyz uz ted miri nozem na bricho?
Nenech se zastrasit a res to, mas nejvyssi cas.Bez na socialku a policajty, bydlis u rodicu, prece ti pomuzou ne? Pokud by cekal pred barakem, volej okamzite policajty. Nechte vymenit zamky, spakuj mu veci a hod pred barak. Nediskutuj s nim o tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí