Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@juchinka ono to vše zní tak jednoduše.. zakázat styk, neuvést otce,.. jasně, ale to je pouze teorie… na to vše musíš být velice, velice silná…
řekla jsem svůj názor a za tím si stojím… jen zakladatelka ví, jak se situace vážná… my se tady můžeme pouze dohadovat a navíc známe jen půl pravdy…a co se týče výchovy a genů–…tak si přečti, jak to je v reálu… možná budeš překvapená…
když už si pořídila dítě s takovým pakem, tak to se na mě nezlob, ale musí si za to nést následky… a pokud si jej nechá, tak ať… podle mě si prostě zničí život…ale toť jen můj názor…
Necetla jsem vsechno, ale ja osobne bych odesla, Kdyz jsem odchazela od ex, bala sem se taky reakce, takze sem si to naplanovala az nebude doma, zapakovala jen to nejnutnejsi a odesla a on nikdy nevedel kam, ale mela sem vyhodu, ze sem mela kam jit.az se to male narodi, jestli se bude takhle chovat tak se o nej strachy zblaznis.
@Haku píše:
Aha??Zazila jsi to nekdy? Nekdo nekdo z tvych znamych? Pokud ne, to jeste neznamena, ze se to nedeje. Prave psychopatove a sociopatove se dokazi velmi dlouho. pretvarovat.
Ano chodila jsem s psychopatem, ale jen chvílku, rozešla jsem se s nim a určitě bych si s nim nedělala dítě, studovala jsem tuto problematiku. Tohle je můj názor, nic víc, pokud je zakladatelka v pořádku, okamžitě někam zavolá a bude to řešit…
Příspěvek upraven 11.02.14 v 11:22
@petulagabi presto vsechno neni na miste cloveka v takove situaci urazet, ale podat mu pomocnou ruku amporadit. Pokud mas praxi v azylovaem dome tak bys mela jednat adekvatneji a ne takovou zenu setrit.No,jestli pracuji lide jako ty v azylovych domech tak asi moc pochopeni a podpory ty zeny nenajdou ![]()
@MalinovaJahoda každý má právo na život.. I to malé co ses rozhodla si nechat. Každá žena ať je v jakýchkoliv sra*kách dovede za děti bojovat jako lvice.. Naber sílu, zkus se dát do pohody, nebude to vůbec snadné a Ty musíš mít sílu
Nikdy mu neudělej tu radost aby Tě viděl zničenou, na dně
Moc Ti držím pěsti!!!
@sissi79 píše:
sorry ale pak jsem šílená taky!!!
ale tak chápu, že si odešla..nemáš s nim dítě..dyď to přece už neni jen o nich..
Kopni ho do prde. e a pokud bude prudit tak ať mu dá někdo pořádně po pysku a máš to ![]()
@Selfi píše:
@juchinka ono to vše zní tak jednoduše.. zakázat styk, neuvést otce,.. jasně, ale to je pouze teorie… na to vše musíš být velice, velice silná…řekla jsem svůj názor a za tím si stojím… jen zakladatelka ví, jak se situace vážná… my se tady můžeme pouze dohadovat a navíc známe jen půl pravdy…a co se týče výchovy a genů–…tak si přečti, jak to je v reálu… možná budeš překvapená…
když už si pořídila dítě s takovým pakem, tak to se na mě nezlob, ale musí si za to nést následky… a pokud si jej nechá, tak ať… podle mě si prostě zničí život…ale toť jen můj názor…
s tím se ztotužňuji
@kopejka píše:
Kopni ho do prde. e a pokud bude prudit tak ať mu dá někdo pořádně po pysku a máš to
@petulagabi píše:
ale tak chápu, že si odešla..nemáš s nim dítě..dyď to přece už neni jen o nich..
mám sním dítě, a byla bych ráda kdyby se tu přestala podceňovat inteligence dotyčných protože to opravdu poznat někdy nejde.
@Haku píše:
@petulagabi presto vsechno neni na miste cloveka v takove situaci urazet, ale podat mu pomocnou ruku amporadit. Pokud mas praxi v azylovaem dome tak bys mela jednat adekvatneji a ne takovou zenu setrit.No,jestli pracuji lide jako ty v azylovych domech tak asi moc pochopeni a podpory ty zeny nenajdou
nepracuji, to by mě asi hráblo:-//dělám raději v marketingu, pracovat s lidma nemá moc smysl, jsou neponaučitelní, většinou si pak najdou dalšího úplně stejnýho…bohužel
Příspěvek upraven 11.02.14 v 11:23
@sissi79 píše:
mám sním dítě, a byla bych ráda kdyby se tu přestala podceňovat inteligence dotyčných protože to opravdu poznat někdy nejde.
To se, tu snazim celou dou vysvetlit.Diky,ze nejsem sama kdo to tak vidi ![]()
@sissi79 píše:
ok, respektuju..
Zakladatelko, ty ale něas moc moznosti..ted se klepes strachy a co bude, az se male narodi? Dovedes pak predtavit ten strach? Az te bude za kazdou hovadinu vydiraz ditetem, kdyz uz ted miri nozem na bricho?
Nenech se zastrasit a res to, mas nejvyssi cas.Bez na socialku a policajty, bydlis u rodicu, prece ti pomuzou ne? Pokud by cekal pred barakem, volej okamzite policajty. Nechte vymenit zamky, spakuj mu veci a hod pred barak. Nediskutuj s nim o tom.