Čekám dítě s psychopatem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3733
11.2.14 10:07

Přesně, proč jsi s ním, proč jsi dopustila, aby Ti udělal dítě??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.14 10:08

Nech ho vykázat policií nebo zajdi na soud a zažádej o předběžné opatření, aby se k tobě nebo domu nesměl přiblížit. Teď čekám vymodlené dítě po potratech, ale kdybych zjistila že přítel má takové sklony, tak neváhám a nechám si ho vzít (pokud bych byla na zacatku). To dítě bude akorát chudák a ty taky jestli s ním zustaneš!!! Musíš jednat rychle… A jestli je to příživník a zloděj, tak bych vůbec neváhala! :-)

• Citovat
  • Upravit
50725
11.2.14 10:08

Vyhodit - a nejlíp s taťkou a dalšími ramenatými příbuznými či kamarády za zády. Taťka se tě přece zastane, určitě nemůže vidět, že se jeho holčička zahazuje s takovým typem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.2.14 10:10
@Anonymní píše:
Nech ho vykázat policií nebo zajdi na soud a zažádej o předběžné opatření, aby se k tobě nebo domu nesměl přiblížit. Teď čekám vymodlené dítě po potratech, ale kdybych zjistila že přítel má takové sklony, tak neváhám a nechám si ho vzít (pokud bych byla na zacatku). To dítě bude akorát chudák a ty taky jestli s ním zustaneš!!! Musíš jednat rychle… A jestli je to příživník a zloděj, tak bych vůbec neváhala! :-)

myslíš smrtelně vážně, že si uděláš dítě s psychopatem a pak neváháš a dáš ho zabít, ikdyž je vymodlené? To snad ani nemůžete myslet vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
11.2.14 10:11

Miril na bricho nozem? 8o
ja vas zensky nechapu…chlap muze byt cely zlaty a jeste osazeny diamanty, ale udela jedinou z vyse uvedenych veci a poleti tak, ze si nebude pamatovat ani sve jmeno…

• Citovat
  • Upravit
7735
11.2.14 10:14

@MalinovaJahoda vyhodit z bytu, než se stane nějaké neštěstí. Nejde jen o tebe, ale hlavně o to malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
11.2.14 10:16

Poslední dobou se tu opakují pořád podobné diskuze, mně skoro přijde, že to už je nějaký průzkum..

zavolej si na linku důvěry…
nezlob se, ale ptáš se na to, co už dávno víš,, prostě zmiz, vyhoď ho.. cokoliv… ale hlavně konej, protože pokud je pravda to, co píšeš, tak ti brzy ublíží a nejen tobě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.14 10:17

Když ho vyhodím je schopný čekat před barákem než se vrátím, nebo než vyjdu ven. Jelikož nepracuje nemá ani nic jiného na praci než mě sledovat. Zkusím tu policii ale to že si pak na mě počká je víc než jasný..já s nim nespím, jen nevím jak se ho zbavit, malinkymu je osmi týden, tohodle člověka jsem se snažila zbavit všelijak, ale nejde to. A místo toho aby me zabil tak ho ze strachu radši vždy vezmu zpátky, ale ted uz nejde jen o mě. Děkuju za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.14 10:18

Ono vyhodit z bytu nestačí..venku je také dost prostoru na ublížení a dnešení lidé sou bohužel k tomuhle slepí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.2.14 10:19

Teda ženský, já fakt nevím, čím myslíte, když něčemu takovému lezete do postele. :roll: Tohle už je druhá diskuze během pár dnů. Chovat jak magor se musel určitě už předtím, takové stavy snad nejsou ze dne na den…fuj, bych si o takového ani kolo neopřela. Zakladatelko, chlapa vyhoďte, změň telefonní číslo, smiř se s tím, že budeš svobodná máma a jeho žvásty ignoruj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
@MalinovaJahoda píše:
Když ho vyhodím je schopný čekat před barákem než se vrátím, nebo než vyjdu ven. Jelikož nepracuje nemá ani nic jiného na praci než mě sledovat. Zkusím tu policii ale to že si pak na mě počká je víc než jasný..já s nim nespím, jen nevím jak se ho zbavit, malinkymu je osmi týden, tohodle člověka jsem se snažila zbavit všelijak, ale nejde to. A místo toho aby me zabil tak ho ze strachu radši vždy vezmu zpátky, ale ted uz nejde jen o mě. Děkuju za podporu

Tak jdi na policii. Na co ještě čekáš?

Příspěvek upraven 11.02.14 v 10:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
@juchinka píše: Řešila bych to na sociálce, ať ti případně poradí co dál. V tvém případě bych rozhodně otce neuváděla do R. L. Kdyby jsi na něj zavolala policii, měl by nějakej záznam a o to by to bylo jednoduší, otázka je, jestli by tě za to nepřizabil.

Souhlas. Nevím, jaké přesně jsou možnosti, aby se k tobě nemohl přiblížit - snad by to na policii šlo nějak zařídit. :nevim: Vždyť ti v podstatě vyhrožoval!!! :cert: Mířil na břicho nožem! Jednej rychle - poraď se s rodiči, hlavně s ním nezůstávej! Je jen na tobě, jestli si dítě necháš, ale ať tak či tak bych s ním nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733

@MalinovaJahoda jako fakt takové typy, jak jsi Ty asi nikdy nepochopím :nevim: nejspíš proto, že jsem když už jsem s někým došla až do postele, tak to vždy bylo s člověkem, se kterým bych si tu rodinu dokázala představit.

A geny jsou hodně mocné, z toho bych fakt měla obavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.2.14 10:20

@MalinovaJahoda jedná se o trestný čin stalking. Takže policie by mohla pomoct.

Osobně si ale myslím, že by pomohlo, kdyby mu nějací kamarádi rozbili hubu :oops: Tihleti týpci bývají většinou celkem srabi - na tebe si dovolí, ale jinak bude celý podělaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
11.2.14 10:20
@MalinovaJahoda píše:

Ať si čeká - když se mu chce…pokud to bude trvat delší dobu, je to stalking a to už je trestný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí