Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@petulagabi píše:
nepracuji, to by mě asi hráblo:-//dělám raději v marketingu, pracovat s lidma nemá moc smysl, jsou neponaučitelní, většinou si pak najdou dalšího úplně stejnýho…bohuželPříspěvek upraven 11.02.14 v 11:23
Ne kazdy je neponaucitelny a kazdy ma pravo na druhou sanci a pomoc.Tim nemyslim psychopaty, ale jejich obeti.
Vrátím se ještě k sestře. Rozhodne není psychopatka, nebo něco podobného. To mě urazilo, mám ji ráda. ALE musím přiznat, že určité narušení tam je, myslím že zapadá přesně do profilu žen, dívek, jako může být zakladatelka a jim podobné. Prostě se na něco/někoho upne a přestane normálně uvažovat, myslí si, že ostatní kolem jsou blbí a nepřejí ji štěstí, nechápe že ji chceme chránit a dokonce dokáže rodinu vytěsnit na dobu, než si uvědomí že chybu udělala. Takže ona nepotkat teď mého potencionálního švagra(super normální, hodný a vyrovnaný jedinec),ale grázla, násilníka tak je tam, kde už byla kdysi.
A to mi teda řekněte, to ten chlap je teda úplně normální a pak mu najednou hrábne na základě nějaký události? já jsem teda poznala hned, že neni v pořádku, přehnaně žárlivej, plačtivej, místo nájmu kupoval drahý dárky, pak se to stupňovalo a jediný řešení byl udělat konec…
@sissi79 píše:
Holky co blbnete!! Holčina chce rady né stírat!! Vzpamatujte se!! Místo aby jste jí poradily tak ji ještě víc nervujete!! Vždyť je těhotná!!! A z vlastní zkušenosti, chlap se dovede změnit velice rychle!
S tím naprosto souhlasím!! Víte jak se ted zakladatelka asi cítí?? A navíc je tu nováček!! Ptala se jestli nemá někdo podobné zkušenosti a vy se na ní takhle sesypete
To jí určitě nepřidá.. Já vím že to co píše je strašné a zavařila si to ty keci jí nepomůžou!!
@petulagabi hhhhmmmmmm, tak když máš tuhle profesionální zkušenost, zamyslela ses, proč jsou takové? Proč si myslíš, že si za to můžou samy? To je jako vyčítat někomu s IQ 90 že je blbec. Nebo když někdo upadne a zlomí si nohu, necháš ho tak, protože si za to může sám, nešika? Prostě lidé jsou různí. Máš pravdu, jsou tipy žen, které si podvědomě tyto muže vyhledávají, ale ony to nedělají schálně a pokud se jim dostane odborné pomoci, mohou tuto svoji povahovou vlastnost ovládnout a vyhnout se dalším potížím.
@wildcherry píše:
Vrátím se ještě k sestře. Rozhodne není psychopatka, nebo něco podobného. To mě urazilo, mám ji ráda. ALE musím přiznat, že určité narušení tam je, myslím že zapadá přesně do profilu žen, dívek, jako může být zakladatelka a jim podobné. Prostě se na něco/někoho upne a přestane normálně uvažovat, myslí si, že ostatní kolem jsou blbí a nepřejí ji štěstí, nechápe že ji chceme chránit a dokonce dokáže rodinu vytěsnit na dobu, než si uvědomí že chybu udělala. Takže ona nepotkat teď mého potencionálního švagra(super normální, hodný a vyrovnaný jedinec),ale grázla, násilníka tak je tam, kde už byla kdysi.
to bylo silný s tou psychopatkou-souhlasim..když mě to vždycky rozčílí kvůli tomu dítěti, je mi ho prostě líto…asi víc než zakladatelky, chtěla bych aby všechny děti měli normální rodinu..asi hormony, omlouvám se…
@juchinka píše:
Já tu jen píšu můj pohled na věc.
Svůj pohled na věc tu klidně piš, ale prosím pěkně bez toho, abys kázala ostatním, co mají a nemají radit, což jsi učinila hned v úvodní větě. ![]()
Když si to dítě chce nechat, tak si ho stejně nechá. Měla by ovšem vědět, co ji v takovém případě s velkou pravděpodovností může čekat. A přesně tak jsem to formulovala. Žádná přímá rada, ať jde na potrat, z mých úst nenazněla. Pouze s ní souhlasím v tom, že je to řešení (což si ona sama uvedomuje). Strašit ji v takovým případě výčitkama a možnou budoucí neplodností je ještě mnohem zbytečnější.
@verunB píše:
S tím naprosto souhlasím!! Víte jak se ted zakladatelka asi cítí?? A navíc je tu nováček!! Ptala se jestli nemá někdo podobné zkušenosti a vy se na ní takhle sesypeteTo jí určitě nepřidá.. Já vím že to co píše je strašné a zavařila si to ty keci jí nepomůžou!!
@petulagabi píše:
to bylo silný s tou psychopatkou-souhlasim..když mě to vždycky rozčílí kvůli tomu dítěti, je mi ho prostě líto…asi víc než zakladatelky, chtěla bych aby všechny děti měli normální rodinu..asi hormony, omlouvám se…
V pořádku
.Každý si přeje pro každé dítě normální rodiče, ale co si budeme nalhávat, těch je mnohem méně(těch rodin).To nezměníš.
@wildcherry i muj bratr je takový, upnul se na romskou holčinu, která mu zahejbá s kým může, nevidí, neslyší a nejhorší je to, že takhle ubližuje mámě…dohnalo ho do psychiatrické léčebny, ale stále hledá cestu jak být sní a nás pouráží jak jen může. nevíme co sním.
@petulagabi píše:
Nepochopim, vrána k vráně sedá, já se z těch ženskejch picnu, to Vám fakt za to těch 10 minut stojí? vůbec tě nelituju, každý sám svého štěstí strůjce, chlap se nezmění ze dne na den, byl mišuge už předtim a ty taky, jinak by sis ho nenašla..chudák dítě..a to neznáš slovo antikoncepce..podle mě budeš taky trochu psychopat nebo sociopat..tohle normální člověk řešit nemůže, protože se stýká s normálníma lidma, psychopatům se vyhejbá, nespí s nima, nebo to rychle utne…fakt mě tohle zvedne ze židle…
Mě teda spíš ze židle zvedaj takovýhle „chytrý“ příspěvky
Je to marný, 3× týdně podobné téma. Stejně mu to ještě 5× odpustí a pak si najde podobného.
@Jemys píše:
Mě teda spíš ze židle zvedaj takovýhle „chytrý“ příspěvky
já neznám ze svého okolí, že by na ně chlap mířil bezdůvodně nožem, beru to podle svých zkušeností a životního pohledu, neni to normální a nerozumi tomu, že se tak změnil a proč s nim zakladatelka ještě je…
@G12 píše:
Je to marný, 3× týdně podobné téma. Stejně mu to ještě 5× odpustí a pak si najde podobného.
to tu radši nepiš:-))musíš zakladatelku litovat, to jí pomůže víc