Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Narmin Pana jana…tak to je neco. To je jak pribeh z jineho stoleti. Teda laska nelaska budte rada ze jste se toho magora zbavila!!! Fajn chlapu je dost a dost, tohle je sileny. Ja jsem sama verici a vzdycky kdyz mi nekdo,,saha,, na krestany tak jsem vytocena, zastavam se jich ze to nejsou takovy pokritci a fanatici…ale v tomhle pripade to maji v hlavve asi hodne spatne. Preju vam hodne stesti at se z toho co nejrychleji otrepete…a hlavu vzhuru dopadlo to snad nejlip jak mohlo ![]()
@zilinkaz rozumim, sama jsem byla svedkem, kde jedne nadherne zene nasli v jednom krestanskem sboru partnera, pry ze jim Buh ukazal
,tolik nestesti co se pak delo, bylo pro ni k neuneseni…hlavne ten boj, kdyz ji vsichni tvrdili ze ji ho vybral Buh, pokrytci, dve postizene deti a on skoncil na psychiatrii…magor na ntou…Ac jsem sama krestanka toto me totalne vytocilo…a jeste ten jeji boj, ze kdyz to tak ma byt, musi to vydrzet, nastesti dostala rozum a rozvedla se, to byla pro dane krestany ostuda! ale buhvi jak si to obhajili…
@KackaDoup jj to je proste o lidske blbosti. Mela jsme se vdavat v kostele a tak jsme museli chodit na potlachy s fararem a bylo docela zajimave se dovidat, ze ta cirkev vubec neni tak tvrda a absolutisticka. Ma to byt o lasce smiru odpusteni a dusevnim klidu…tady ty krece,,musis protoze to tak buh chce,, mi prijde spis jako zakuklene psychicke poruchy a potreba ovladat…humuuus… No to musel byt mazec…ze byli tak osviceni aby jim buh ukazal s kym ma zit:D:D to je sila…
@zilinkaz ze je to Bozi vule, ze jim to Buh ukazal…byl to mazec co nasledovalo…lidi si radi hraji na Boha
@zilinkaz děkuji moc za přání, ale nevím jak to zvládnu, přece jsem ho milovala a opravdu věřila že budem spolu vždycky. No o tom že hodně lidí v tom kostelu potřebují na psychiatrii jsem už taky pul roku přesvědčena-někteří nevzdělávají děti a muj manžel to taky chtěl, aby kromě toho jejich Boha nevěděli nic. Říkají že živit bude Bůh apod. a hlavně že je to opravdu začarovaný kruh protože ti jejich nejvlivnější lidi je v tom podporují…