Čekám dítě s psychopatem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20155
11.2.14 23:13
@MalinovaJahoda píše:
Omlovám se, že nepíšu a vy si z toho vyvozujete, že jsem taky psychopat a divná, zajímavá úvaha..ale bohužel, nemám celý den na to tady sedět..Těm, kteří se snažili poradit, moc děkuju, určitě si z toho něco vezmu a začnu jednat. S tímhle klukem jsem si začala, jelikož ze začátku byl naprosto jiný. Sama taky nechápu, jak se člověk může takhle změnit a jak moc mě to trápí, protože jsem se do něj moc zamilovala. Plánovali jsme budoucnost, jak bude vše krásný apod. A pak se začal projevovat, začalo to nadávkami, který jsem přehlížela, nenadával mě ale na okolí. To se začalo stupnovat a časem tahle jeho nenávistná stránka otočila proti mě a směřuje na mě. Bohužel jsem tak hodná až hloupá, že až moc odpouštím a on vždy přijde s omluvou nekdy má i slzy v očích, že to bude lepší, najde práci a jak moc mě miluje. S vidinou toho hezkýho jsem vždy nalítla a jsem tak moc splachovací, že mu vždy odpustím. Chce se mi plakat jak moc se těšil na mimi když se to dozvěděl, jak byl užasnej a ja myslela, že ho tohle zjišteni konečně zmení a bude vše jako dřív. Bohužel jsem moc mlada a naivní..a rodiče o ničem neví, nikdy mě nezmlátil tak abych měla modřiny. Taky nejsem svatá neříkám že jo, ale kdo by tohle vydržel bez reakce? Proto to jsou věčné hádky a pak usmiřování, stále dokola…přijde mi to jako začarovaný kruh a je hodně těžký se sebrat a začít věci měnit, když věříte v to dobré v tom druhém..ale pak vás ta zlá stránka opět uplně zničí.

Chceš, aby tuhle jeho tvář poznalo tvé dítě? Fakt chceš, aby v tomhle vyrůstalo, a tohle bylo měřítko jeho světa? Že je vpořádku, že tatínek je zlý na maminku a občas ji i zbije. Že maminka mlčí a nechá si to líbit. Čili, že tvůj syn jednou bude bít svoji ženu, tvá dcera jednou dovolí svému muži, aby ji týral.. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
11.2.14 23:17

@MalinovaJahoda muj táta byl taky hodnej a milej a neměl rád alkohol..máma si ho vzala a nakonec z něho je alkoholik, co mámu mlátil a odloudil jí syna..trvalo léta než se sebrala a utekla, ale i tak zaplatila vysokou cenu.
nebud jako ona, nezmění se to a jen to odneseš ty a dítě. rodičum se svěř, toje začátek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruška-Boubelka
11.2.14 23:37
@Beata13 píše:
@lyžařka tak ja myslim, ze mu tim az tak neublizi, kdyz i on vyhrozuje, ze si to dite „vezme“ :think: jedinej komu tim ublizi, bude ona sama sobe. Myslim, ze si tato zena dokaze v roce 2014 poradit i bez potratu, kdyz to dite chce.
@petulagabi tak jsou minimalne nemozny a ujistuji se v tom kazdy den.
@KackaDoup nevim, mozna jsem naivni, ale ted uz dlouho seka latinu. :palec: A jak jsem rekla, neslo o nejake maso kazdy den. Ma nas rad atd., je to slozitejsi a ja to tady nebudu rozpitvavat, i kdyz tim ho samozrejme neomlouvam. Jsem dospela, takze snad zvladnu jeste uznat, kdyz uz pohar pretekl. :palec:

Tak ty a uzivatelka monous nebo jak se jmenuje mate fakt dost
:zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
2486
11.2.14 23:38

@petulagabi píše:
„nezlob se, mám v praxi v azylových domech pro matky s dětma apod. a ty ženský jsou typově šíleně podobný, prostě by stačilo někdy sem tam přemýšlet, pokud už je pozdě, tak bych nezakládala diskuze a prostě jednala. policie, linka důvěry..stane se, že se chlap změní, začne ženu týrat apod, ale určité indície jsou už od začátku-na tom si trvám“

Doufám, že nestuduješ sociální práci nebo podobný obor a hlavně ho nehodláš vykonávat v praxi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
11.2.14 23:43

„V prvni řadě by ten partner narazil, pač by se jednalo zdravě, sebevědomě smýšlející ženu, která nema zapotřebi tahat se nějakym drbanem co si musi mastit ego na druhých. To si tim asi chtěla říct. Většina- mluvim o většině ne o vyjimkách, jsou prostě ženy, ktere se pohybuji v te nejnižší socialní vrstvě a nebo jsou mlade a nevyzrále. Pote narazí na takoveho hlupaka. A je to vrána k vráně seda.“

To není pravda, sociopati se pohybují ve všech sociálních vrstvách, dokonce čím víc vzdělaní, tím sofistikovaněji ubližují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.2.14 05:27
@Niqitka píše:
@G12 reaguji na přispěvky na str. 13 a musim řict, že prostě máš pravdu. Ja si taky myslim, že ženská s normalni seběvědomim a racionalnim pohledem na svět, dále s určitym vzdělaním(není to pravidlem) si většinou takoveho primitivce nenajde. V prvni řadě by ten partner narazil, pač by se jednalo zdravě, sebevědomě smýšlející ženu, která nema zapotřebi tahat se nějakym drbanem co si musi mastit ego na druhých. To si tim asi chtěla říct. Většina- mluvim o většině ne o vyjimkách, jsou prostě ženy, ktere se pohybuji v te nejnižší socialní vrstvě a nebo jsou mlade a nevyzrále. Pote narazí na takoveho hlupaka. A je to vrána k vráně seda.
Osobně si myslím, že ji moc nepomůže hyčkání a podavani kapesniku, člověk by ji měl otevřít oči a nabídnout pomoc v podobě konstruktivního řešení. A věty typu vykazat, nebo stalking jsou uplna kravina. Pač vykazanim pachatele akorat naštvete, kor psychouše a stalking jde o několik faktorů dohromady, nelze jentak z fleku napsat hele to je stalking jdi na cajty to nahlasit, tak to bohužel neni. Je potřeba zohlednit více faktorů. Neni to jen o tom, žě někdo za někym chodi.

Vystihla jsi to dokonale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
12.2.14 07:40
@Ananta píše:
@petulagabi píše:
„nezlob se, mám v praxi v azylových domech pro matky s dětma apod. a ty ženský jsou typově šíleně podobný, prostě by stačilo někdy sem tam přemýšlet, pokud už je pozdě, tak bych nezakládala diskuze a prostě jednala. policie, linka důvěry..stane se, že se chlap změní, začne ženu týrat apod, ale určité indície jsou už od začátku-na tom si trvám“Doufám, že nestuduješ sociální práci nebo podobný obor a hlavně ho nehodláš vykonávat v praxi.

ještě hůř:-))ale neživim se tim neboj:-)Zakladatelko po tom druhém příspěvku mi příjdeš jako chytrá ženská, tak se pořádně probuď a něco začni dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
12.2.14 07:42
@Burj Chalifa píše:
Proč se s psychopatem vůbec spí a pokud už ano, tak bez antikoncepce? :nevim:

Už jsem to tady jednou psala. Psychopat umí své agresivní sklony dobře skrývat, A pokud máte patent na to, jak si vybrat toho nejlepšího partnera, tak sem s ním!!! Já jsem měla v tomhle ohledu štěstí…ale výběr partnera je opravdu do budoucna velmi nejistý podnik. A kdyby měl člověk se sexem počkat, až toho druhého dokonale pozná, tak bych možná neměla ani dceru (po 7 letech vztahu:-)Ani teď bych si netroufla tvrdit, že mám partnera zcela přečteného, někdy mám pocit, že neznám pořádně ani sama sebe :) Takže takové řeči typu: „Dobře ti tak, nemáš lézt do postele s násilníkem…“ mě dokážou nadzvednout ze židle. Abyste se jednou taky nedivila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
12.2.14 07:50
@Sluka píše:
„Dobrý den, jmenuji se Pavel, jsem psychopat a chci s vámi žít..“ „Dobrý den, jmenuji se Anička a budu s vámi spát bez antikoncepce..“ :zed: :zed: :zed: :roll:
:palec: :potlesk: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
12.2.14 07:51

Nemyslím si, ze najít správného partnera je otázka štěstěny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
12.2.14 07:53
@Niqitka píše:
Nemyslím si, ze najít správného partnera je otázka štěstěny :nevim:

Tak proč je tak obrovská rozvodovost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
12.2.14 07:55

@Darebačka takovyhle lidi vsak stejně jako ostatní se ze dne na den jen tak nemění, maji to v sobě a už z prvních signálu to lze poznat a ted je otázka jestli to to opacne pohlaví pozná, zjistí, proto si tihle tyrani vyhledávají stále stejně typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
12.2.14 08:00
@Darebačka píše:
Už jsem to tady jednou psala. Psychopat umí své agresivní sklony dobře skrývat, A pokud máte patent na to, jak si vybrat toho nejlepšího partnera, tak sem s ním!!! Já jsem měla v tomhle ohledu štěstí…ale výběr partnera je opravdu do budoucna velmi nejistý podnik. A kdyby měl člověk se sexem počkat, až toho druhého dokonale pozná, tak bych možná neměla ani dceru (po 7 letech vztahu:-)Ani teď bych si netroufla tvrdit, že mám partnera zcela přečteného, někdy mám pocit, že neznám pořádně ani sama sebe :) Takže s takovými řečmi typu: „Dobře ti tak, nemáš lézt do postele s násilníkem…“ mě dokážou nadzvednout ze židle. Abyste se jednou taky nedivila.

Ono ani nejde o to vybrat nejlepsiho partnera, pokud nekdo nema sesty smysl, tak je to opravdu tezke, ale neprehlizet varovne signaly…precti si posledni prispevek zakladatelky, vzdyt to je ucebnicovy priklad jak to chodi..mela ho opustit uz pri prvnich nadavkach, jenze ona to omluvila, a pak dalsi a dalsi omluvy, doufala, ze se zmeni apod., to dite s nim ma taky jen proto, ze doufala, ze se zmeni, ona bohuzel vlezla do postele s clovekem, o kterem vedela, ze je spatny…ja ji neodsuzuji, myslim, ze sama o sobe napsala jak je naivni, ale jeji chovani se neda omlouvat jen kvuli mladi nebo naivite…pokud ona sama a tisice dalsich v podobne situaci nepochopi, ze musi od nej pryc, budou tady takove diskuze dnes a denne dal :(…zdrave sebevedoma zena jedna okamzite a nenecha se od psychopata takhle zahnat do kouta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
12.2.14 08:09

No já si pořád myslim, že se to nějak pozná, jasný nepoznáme, jestli nebude úplně lakomej, nebo nebude nechávat ponožky na zemi, nebo nebude běhat za jinejma, ale že je psychopat? nadávky od chlapa by pro mě asi byl varovný signál a dost velký..ale taky mi někdy bylo 18 a asi jsme taky dělala blbosti…ale teda bez toho mimča..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
12.2.14 10:25

Já si taky myslím, že určité indicie jsou, rozhodně se nestane, že z milého, neagresivního muže se přes noc stane cvok, co mě chce zapíchnout. Jde taky o to, jak ty signály žena vyhodnotí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí