Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Burj Chalifa píše:
No dobře, jdeme brečet. Tak tři, dva, jedna…a jedéééém.
@petulagabi nevim,ale to je rozdil, jestli me nekdo bije na ulici nebo doma.
A nerikam, ze me bije do krve! A dennodenne. A jak tu zaznelo, taky nepotrebuju litost. Hodne lidi si dnes mysli, ze kdyz si zenska zaslouzi pres drzku, tak je to ok. Takze tak. Ja si to teda nemyslim, ale to je vedlejsi.
@Moňas.p píše:me ale vyschly slzny kanalky uz…
můžeš ronit krokodýlí slzy.
@petulagabi píše:
já nemyslim zakladatelku ale ty dvě, co řeší, že neslyší kvůli facce na ucho..
Devce, prvne cti a pak reaguj, diky ![]()
@Moňas.p rok mu byl. A to je presny!!! Chladna a imunni!!!
driv mi to taky bylo lito, ale ted? Uz NE! Uz me to ani nerozhazi ![]()
@Burj Chalifa píše:
Tak to jo. Už se to tady nějak mísí.
Nic se nemisi, jen petula spatne cte, protoze s G12 jsem to tu resila uz pred hodinou asi' ze jse odesla tak nevim, o co ji furt jde
Copak tu resim, ze neslysim??
jen jsme se tady s kolegyni bavily
tak klidek
Booooze
@Beata13 píše:
@petulagabi nevim,ale to je rozdil, jestli me nekdo bije na ulici nebo doma.A nerikam, ze me bije do krve! A dennodenne. A jak tu zaznelo, taky nepotrebuju litost. Hodne lidi si dnes mysli, ze kdyz si zenska zaslouzi pres drzku, tak je to ok. Takze tak. Ja si to teda nemyslim, ale to je vedlejsi.
nikdo si nezaslouží přes držku, to jsme nepsala, jen že to někdy bejvá tak, že ta ženská se chová stejně jako ten chlap, taky ho fackuje a nadává sprostě..tak chápu, že pak spolu jsou, jinak to nechápu..a je problém nejen v něm, ale i v tý ženský, jako já žiju jen jednou a abych někomu dělala fackovacího panáka, když můžu mít chlapa, co pro mě udělá první poslední..to bych musela bejt blbá, ale já chci od života víc, než jen jídlo a děti..je to samozřejmě rozdíl, j eto horší, ten doma tě má chránit, aby se ti nic takovýho nestalo!!
Příspěvek upraven 11.02.14 v 21:45
@Burj Chalifa píše:
můžeš ronit krokodýlí slzy.
No tol leda ze bych v zoo ukradla krokodyla a vymackala z nej slzy ![]()
@Beata13 píše:
@Moňas.p rok mu byl. A to je presny!!! Chladna a imunni!!!driv mi to taky bylo lito, ale ted? Uz NE! Uz me to ani nerozhazi
Jo, mam to stejne. Az se sama nekdy divim
@Moňas.p píše:
Nic se nemisi, jen petula spatne cte, protoze s G12 jsem to tu resila uz pred hodinou asi' ze jse odesla tak nevim, o co ji furt jde
jasný, tak jsem se zamotala:-(mně zabte, nebo radši zbijte…
@petulagabi píše:
nikdo si nezaslouží přes držku, to jsme nepsala, jen že to někdy bejvá tak, že ta ženská se chová stejně jako ten chlap, taky ho fackuje a nadává sprostě..tak chápu, že pak spolu jsou, jinak to nechápu..a je problém nejen v něm, ale i v tý ženský, jako já žiju jen jednou a abych někomu dělala fackovacího panáka, když můžu mít chlapa, co pro mě udělá první poslední..to bych musela bejt blbá, ale já chci od života víc, než jen jídlo a děti..je to samozřejmě rozdíl, j eto horší, ten doma tě má chránit, aby se ti nic takovýho nestalo!!Příspěvek upraven 11.02.14 v 21:45
Chapu jak to myslis a ja taky chci od zivota vic a chlapa k tomu teda vubec nepotrebuju ![]()
@petulagabi píše:
jasný, tak jsem se zamotala:-(mně zabte, nebo radši zbijte…
Reknu starymu, to on mozna udela rad. Ja nemam rada svedky a dukazy, to me naucil zivot
kazde se nekdy splete, ani za to se lidi nebiji ![]()
@Moňas.p píše:
Chapu jak to myslis a ja taky chci od zivota vic a chlapa k tomu teda vubec nepotrebuju
já jo, chlapa potřebuju, to klidně přiznám..:-)
Jak je velky? A ano, mesic jsem prezila a prezivam i to, ze denne chodi zadonit atd. Nejak to se mnou nehybe, jsem dost chladna a imunni vuci tomu uz