Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lyžařka píše:
A mě to štve! štve mě že dokud to těmto kriplům bude procházet a najdou si ženskou která jim t bude trpět tak proč by se měnili… a děti těhlech kriplů to uvidí a bude to jejich „standard“ takže syn občas propleskne svojí holku a dcera si to zas nechá líbit..a jsme v začarovaném kruhu… ja snad pošlu nakou kačku Macurovi![]()
…mě připadá jako domácí násilí i to, že manžel mé kamarádky jí odmítá půjčit auto a ona musí tahat 2 děti a nákup autobusem! ani to bych netolerovala! sakra ženský proberte se trochu…
taky mě to štve a ještě jsem za vola:-/
@Selfi píše:
@lyžařka a to je fakt s tím autem a nákupem pravda??? tak to je mazec![]()
![]()
![]()
to mi připomíná, jak rodiče chtějí kamarádce koupit darem auto, a manžel to zakázal, že je to zbytečný výdaj /přitom je mi jasné, že důvod je ten, že jí chce mít pod kontrolou… on je totiž kriminalista a trošku mu už to leze na mozek,.)
samozřejmě! a to auto je jen vrchol ledovce… ale ona má pro vše jeho chování omluvu…ano-nemlátí jí a peníze vydělá…ale co z toho má ona? občas si mi postěžuje ale pak jí zas něčím uchlácholí…jeho první žena byla emancipovaná tak s tou se rozvedl kvůli tehle me kamarádce…hodná holka, poslušná, submisivní se kterou muže orat. Já bych mu dala
on mě nemá rád-pochopitelně! ![]()
A jinak.. mně to až tak neštve… protože každý je strůjcem svého štěstí a ověřila jsem si v životě svém i okolí, že ač mi může tisíc lidí tlouct do hlavy zaručené rady, tak pokud si sama tu pusu nenabiji, tak prostě ten krok dál neudělám… takže můžeme radit cokoliv, ale každý si musí podstatu své situace uvědomit sám a sílu najít jen sám v sobě…
Omlovám se, že nepíšu a vy si z toho vyvozujete, že jsem taky psychopat a divná, zajímavá úvaha..ale bohužel, nemám celý den na to tady sedět..Těm, kteří se snažili poradit, moc děkuju, určitě si z toho něco vezmu a začnu jednat. S tímhle klukem jsem si začala, jelikož ze začátku byl naprosto jiný. Sama taky nechápu, jak se člověk může takhle změnit a jak moc mě to trápí, protože jsem se do něj moc zamilovala. Plánovali jsme budoucnost, jak bude vše krásný apod. A pak se začal projevovat, začalo to nadávkami, který jsem přehlížela, nenadával mě ale na okolí. To se začalo stupnovat a časem tahle jeho nenávistná stránka otočila proti mě a směřuje na mě. Bohužel jsem tak hodná až hloupá, že až moc odpouštím a on vždy přijde s omluvou nekdy má i slzy v očích, že to bude lepší, najde práci a jak moc mě miluje. S vidinou toho hezkýho jsem vždy nalítla a jsem tak moc splachovací, že mu vždy odpustím. Chce se mi plakat jak moc se těšil na mimi když se to dozvěděl, jak byl užasnej a ja myslela, že ho tohle zjišteni konečně zmení a bude vše jako dřív. Bohužel jsem moc mlada a naivní..a rodiče o ničem neví, nikdy mě nezmlátil tak abych měla modřiny. Taky nejsem svatá neříkám že jo, ale kdo by tohle vydržel bez reakce? Proto to jsou věčné hádky a pak usmiřování, stále dokola…přijde mi to jako začarovaný kruh a je hodně těžký se sebrat a začít věci měnit, když věříte v to dobré v tom druhém..ale pak vás ta zlá stránka opět uplně zničí.
@lyžařka no, mě vyškolil můj ex… byla jsme jako ovečka,… on byl teda naprosto nekonfliktní… akorát si tak nějak žil svůj život /peníze, ženy.. davy žen
/,ale vždy mě ukonejšil, pořád mě zahrnoval dary, na akce žádné nechodil /fakt nechápu, kdy ty nevěry zvládal/.. a já prostě bezmezně věřila a poslouchala.. vstávala jsem třeba i ve dvě ráno, když přišel z práce, abych mu ohřála jídlo… (nevím, asi neuměl používat mikrovlnku
… prostě synáček, co ho maminka opečovávala…
no… po té jsem spadla z výšek… tvrdě na zem… a řekla si, že už nikdy!! nikdy!! nebudu tak oddaně hloupá, závislá a úslužná jako tomu bylo v manželství..
a nejsem… holt současný manžel to má se mnou trošku těžší, no
![]()
Já si dřív myslela že mám doma chlapa nic moc (lenivej, rejpavej…ženatej stále ještě!:-) ale když pak vidím co se kolem mě děje… mám zlatýho chlapa, který mě nechá žít, nesnaží se mě předělat, respektuje mé názory, váží si mě…mohu pracovat, vydělávat, věnovat se koníčkům…mohu cokoli a on mě podpoří..dobře jsem si vybrala tatínka memu synkovi nakonec ![]()
SELFI : ve 2 ráno ohřívat jídlo??
to jsi mě pobavila..já bych mu nechala klíč v zámku…zevnitř a špunty do uší
na přivítanou!
@lyžařka ano mám to podobné
lenivej teda neni, ale taky má své, jako každý- achy ty ponožky na zemi
!!!§ ![]()
ale vždy se říká, ať si najdeš někoho, kdo by tlačil vozík, kdybys náhodou na něm jednou musela zůstat sedět a nemohla chodit… tak zatímco teď si myslím, že takového člověka mám, tak můj exmanžel- byl přesně ten typ, co by mě na tom vozíku pustil ze schodů…hlavně, aby měl klid..
@lyžařka já už teď taky..
ale kdysi v čerstvých dvaceti… bohužel, chybami se člověk učí
![]()
v současné době to je tak, že manžel přijde a udělá si věčeři a když jí má!!náhodou! nachystanou, tak velice významně poděkuje, protože to není tak časté ![]()
Malinová jahodo!…chudák dítě! to snad nemůžeš ani myslet važně!
na dítě je času dost do 30 mužeš vybírat… tak proč si zkazit život - sobě i dítěti? proč? jsi pohodlná něco měnit? chceš převest zodpovědnost za tvůj život na chlapa?..na neschopnýho chlapa nemakačenka? asi jo
a ty aspoň máš práci a jsi soběstačná? máš kde bydlet? přece nemůžeš porodit dítě aby bylo závislý na chlapovi co nemaká a chová se takhle..to přece tvému dítěti nemůžeš udělat
![]()
@MalinovaJahoda
můžeme ti tady dávat tisíce rad, ale jen ty stejně musíš projít tou cestou až k samotnému cíli, kdy pochopíš, že pohár přetekl…
Selfi: jasne je to věkem! já ssebou taky nechala orat ve 20! člověk jetě nemá to správný sebevědomí, který nabude prací, zkušenostma, věkem… přítel mi taktéž děkuje významně když uvařím…vařím jen když prší nebo jsem nemocná
přítel je celý den pryč a měl by prý černe svědomí kdybych byla já doma sama s děckem.. je rád že si najdu zábavu a nenudím se.
…anebo až jí ten chlap zapíchne a ublíží i dítěti!
když ne fyzicky tak psychicky zcela jistě! a to je ještě horší teror jak pár facek!
@lyžařka píše:
samozřejmě! a to auto je jen vrchol ledovce… ale ona má pro vše jeho chování omluvu…ano-nemlátí jí a peníze vydělá…ale co z toho má ona? občas si mi postěžuje ale pak jí zas něčím uchlácholí…jeho první žena byla emancipovaná tak s tou se rozvedl kvůli tehle me kamarádce…hodná holka, poslušná, submisivní se kterou muže orat. Já bych mu dalaon mě nemá rád-pochopitelně!
Mně kdysi probrala jedna přítelkyně, když se mě zeptala, jestli si v krámě koupím brambory kilo za stovku, a když jsem jí odvětila, že ani omylem, tak se mě zeptala: „A proč žiješ s muži, kteří mnohem víc berou než dávají?“ A pak mi řekla, že nezná horší muže (ve smyslu, kteří by se k ženám chovali tak špatně) než jsou Češi, a že za to mohou české matky, které vychovávají mamánky, a dcery naopak učí jim posluhovat.. - měla pravdu, baba jedna - měla pravdu
bohužel ![]()