Čekám dítě s psychopatem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Moňas.p
12.2.14 11:55
@petulagabi píše:
Nevim, nikdy jsem neměla chlapa co hulí trávu, možná když mi bylo 15:-/nepohybuju se mezi takovejma chlapama..a řekla si mu to vklidu? jako že po večeři-hele stalo se ti něco, chováš se nějak divně..nebo si na něj u toho ječela..neměl tě důvod uhodit, to vůbec nezjednodušuju, to by se stát nemělo nikdy, ale prostě někdy člověk bouchne na základě nepřiměřených podnětů, když třeba ženská hysterčí a nejde zastavit apod.

Nene, jsem prave klidas, to ho vytaci. Jen prisel z prace hned mezi dverma buzeroval, ze proc to, proc tamto, proc tohle, nabidla jsem mu jidlo, snedl to, pak jsem mu uvarila kafe, sel kourit a hulit. Ja drzela hubu skoro, nechtela jsem provokovat jeste vic a jak sel malej spat, tak jsem si s nim sla v klidu promluvit. Zacal mi zase vycitat malickosti a urazet me. A to slova dost sprosta, jako ze jsem uplna pi.ca atd.. no tak to jsem si nenechala libit a trochu jsem se zacala branit a rekla jsem mu to, co jsem psala, takze mi ji fakt vrazil uplne zbytecne.
Pakm ta druha facka byla proto ze me videl, jak si balim veci a jel pro me muj tatka, tak zacal silet, rozhazovat nabytek, gauc, velky stul, vyhrozoval sebevrazdama, tak jsem tatky odvolala, bala jsem se o syna a v planu jsem mela odejit, jakmile pujde do prace. Nicmene jsem mu rekla, ze odchazet od nej nebudu, ze ho miluju atd, jinak bych odejit nemohla nikdy a potrebovala jsem, aby se uklidnil a neublizil nikomu z nas. Rekla jsem mu, ze jsem chtela odejit jen na jeden, dva dny, coz jsem mju samozrejme lhala. No a dalsi facku, kdy mj praskl buben v uchu jsem chytla prave za to, ze jsem chtela odejit. Prvne jsem mu 2× uhnula, pak zvolnil a rekl mi, at neuhybam a tu facku si necham dat. Tak jsem si rekla, proc ne, myslela jsem ze mi ji neda, kdyz vedel, ze se nebudu branit… no a on mi ji fakt vrazil. Byla fakt dost velka, protoze na to ucho jsem celej den neslysela a od te doby mam s uchem problemy.
Takze tak. Tohle je sotva desetina toho vseho, ale je to ten den, co muj pohar konecne pretekl

• Citovat
  • Upravit
7758
12.2.14 11:59
@Moňas.p píše:
Nene, jsem prave klidas, to ho vytaci. Jen prisel z prace hned mezi dverma buzeroval, ze proc to, proc tamto, proc tohle, nabidla jsem mu jidlo, snedl to, pak jsem mu uvarila kafe, sel kourit a hulit. Ja drzela hubu skoro, nechtela jsem provokovat jeste vic a jak sel malej spat, tak jsem si s nim sla v klidu promluvit. Zacal mi zase vycitat malickosti a urazet me. A to slova dost sprosta, jako ze jsem uplna pi.ca atd.. no tak to jsem si nenechala libit a trochu jsem se zacala branit a rekla jsem mu to, co jsem psala, takze mi ji fakt vrazil uplne zbytecne.
Pakm ta druha facka byla proto ze me videl, jak si balim veci a jel pro me muj tatka, tak zacal silet, rozhazovat nabytek, gauc, velky stul, vyhrozoval sebevrazdama, tak jsem tatky odvolala, bala jsem se o syna a v planu jsem mela odejit, jakmile pujde do prace. Nicmene jsem mu rekla, ze odchazet od nej nebudu, ze ho miluju atd, jinak bych odejit nemohla nikdy a potrebovala jsem, aby se uklidnil a neublizil nikomu z nas. Rekla jsem mu, ze jsem chtela odejit jen na jeden, dva dny, coz jsem mju samozrejme lhala. No a dalsi facku, kdy mj praskl buben v uchu jsem chytla prave za to, ze jsem chtela odejit. Prvne jsem mu 2× uhnula, pak zvolnil a rekl mi, at neuhybam a tu facku si necham dat. Tak jsem si rekla, proc ne, myslela jsem ze mi ji neda, kdyz vedel, ze se nebudu branit… no a on mi ji fakt vrazil. Byla fakt dost velka, protoze na to ucho jsem celej den neslysela a od te doby mam s uchem problemy.
Takze tak. Tohle je sotva desetina toho vseho, ale je to ten den, co muj pohar konecne pretekl

podletoho co píše, to musel být od začátku magor, ten můj by v životě slovo p–a ani nevyslovil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
12.2.14 12:03
@petulagabi píše:
podletoho co píše, to musel být od začátku magor, ten můj by v životě slovo p–a ani nevyslovil

Od zacatku nebyl, zaclo to az jsme se prestehovali. Zilu jsme spolu uz dlouho a v pohode, az kdyz jsem porodila, tak jsme se odstehovali 40 km od mych rodicu a tam se to vsechno vyhrotilo, do te doby fakt nic. Jen malickosti a jiny problemy, ale zadna agresivita, nic

• Citovat
  • Upravit
7257
12.2.14 12:03
@Moňas.p píše:

To jsi někde již psala, že? Vzpomínám si na to. Podle mě se takhle musel projevovat dříve…Ale ještě, že jsi odešla, nebyl normální..A jak se s tím vyrovnal, že spolu nejste? Bere si syna k sobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
12.2.14 12:05

Jinak teda on mluvi sproste bezne, dela v stavebni firme a tam je to jaksy normalni… :poblion:

• Citovat
  • Upravit
7758
12.2.14 12:08
@Moňas.p píše:
Jinak teda on mluvi sproste bezne, dela v stavebni firme a tam je to jaksy normalni… :poblion:

no a je to tady, vyberu si sprostě mluvícího zedníka, co hulí trávu a pak se divim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
12.2.14 12:09
@jannina1 píše:
To jsi někde již psala, že? Vzpomínám si na to. Podle mě se takhle musel projevovat dříve…Ale ještě, že jsi odešla, nebyl normální..A jak se s tím vyrovnal, že spolu nejste? Bere si syna k sobě?

Jj, psala. Jsme zatim denne ve styku, skrz prodej nejakych veci atd… syn s nim sam jeste nebyl. Zadost o rozvod jsem zatim nepodala, dokud se nevyresi moje fin, situace, kdybych ji podala, tak mam utrum, tak to musim nejak vydrzet, nez prodame auto a konec. Auto j na splatky a je psany na me, i ten uver, ale ja, kdybych ho prodavala, tak ho prodam za smesnou sumu, s nim ho prodam 2× draz a vyplatim si zbytkem z prodeje jednu pujcku. Je to nejschudnejsi reseni pro me a pomuze mi to do budoucna, tak musim vydrzet

• Citovat
  • Upravit
Moňas.p
12.2.14 12:11
@petulagabi píše:
no a je to tady, vyberu si sprostě mluvícího zedníka, co hulí trávu a pak se divim..

On nehulil predtim. Aspon ne prede mnou a ne tolik, to az pak. A nechtela jsem zahodit jinak fungujici, super vztah jen proto, ze obcas rekl sprosty slovo… chyba, no…

• Citovat
  • Upravit
Beruška-Boubelka
12.2.14 14:32
@Moňas.p píše:
Reknu starymu, to on mozna udela rad. Ja nemam rada svedky a dukazy, to me naucil zivot :-) kazde se nekdy splete, ani za to se lidi nebiji :-)

Za tohle :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Moňas.p
12.2.14 15:41
@Beruška-Boubelka píše:
Za tohle :zed: :zed: :zed:

To,' ze nechapes vtip neni ale muj problem a nevtipkovala jsem tu jedina, ja si ze sve situace muzu delat srandu, jak chci je to moje vec a ty se klidne mlat hlavou do di i v realu. Hezky den :-)

• Citovat
  • Upravit
Beruška-Boubelka
12.2.14 16:32
@Moňas.p píše:
To,' ze nechapes vtip neni ale muj problem a nevtipkovala jsem tu jedina, ja si ze sve situace muzu delat srandu, jak chci je to moje vec a ty se klidne mlat hlavou do di i v realu. Hezky den :-)

Delat si legraci z domaciho nasili??? jsi infantilni a nevyzrala.mne to vtipne nepripada
Sama jsem si tim prosla

• Citovat
  • Upravit
Beruška-Boubelka
12.2.14 16:34
@petulagabi píše:
:palec: asi tak
  • Citovat
  • Upravit
36504
12.2.14 18:27
@Beruška-Boubelka píše: :palec: asi tak

Nízký nároky na chlapa, nenáročnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruška-Boubelka
12.2.14 18:31
@Burj Chalifa píše:
Nízký nároky na chlapa, nenáročnost.

No, ja aspon uznam, ze jsem byla blba a slepa, proste jsem to jak se driv choval nechtela videt
Holt jsem si vybrala blbe no :zed: ale mam krasnou holcicku a ted spolu vychazime dobre, hlavne kvuli ni :kytka:

• Citovat
  • Upravit
49159
12.2.14 18:33
@petulagabi píše:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky