Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Když mi sprostě nadává, určitě nebudu vysazovat antikoncepci
Zakladatelko, píšeš rozumně, dostaň se z jeho vlivu, sama vidíš, že pro dítě by to bylo blbé prostředí.
Samozřejmě, že i pro zakladadatelku je jediná cesta odejít. Ale dítě si jaksi nemůže vybrat v jakém prostředí chce žít, narozdíl od dospělého.
@MalinovaJahoda píše:
Omlovám se, že nepíšu a vy si z toho vyvozujete, že jsem taky psychopat a divná, zajímavá úvaha..ale bohužel, nemám celý den na to tady sedět..Těm, kteří se snažili poradit, moc děkuju, určitě si z toho něco vezmu a začnu jednat. S tímhle klukem jsem si začala, jelikož ze začátku byl naprosto jiný. Sama taky nechápu, jak se člověk může takhle změnit a jak moc mě to trápí, protože jsem se do něj moc zamilovala. Plánovali jsme budoucnost, jak bude vše krásný apod. A pak se začal projevovat, začalo to nadávkami, který jsem přehlížela, nenadával mě ale na okolí. To se začalo stupnovat a časem tahle jeho nenávistná stránka otočila proti mě a směřuje na mě. Bohužel jsem tak hodná až hloupá, že až moc odpouštím a on vždy přijde s omluvou nekdy má i slzy v očích, že to bude lepší, najde práci a jak moc mě miluje. S vidinou toho hezkýho jsem vždy nalítla a jsem tak moc splachovací, že mu vždy odpustím. Chce se mi plakat jak moc se těšil na mimi když se to dozvěděl, jak byl užasnej a ja myslela, že ho tohle zjišteni konečně zmení a bude vše jako dřív. Bohužel jsem moc mlada a naivní..a rodiče o ničem neví, nikdy mě nezmlátil tak abych měla modřiny. Taky nejsem svatá neříkám že jo, ale kdo by tohle vydržel bez reakce? Proto to jsou věčné hádky a pak usmiřování, stále dokola…přijde mi to jako začarovaný kruh a je hodně těžký se sebrat a začít věci měnit, když věříte v to dobré v tom druhém..ale pak vás ta zlá stránka opět uplně zničí.
Ja te chapu a moc dobre vim' jak ti je, ale tohle opravdu neni normalni' jdi fakt od nej. Co z neho mas? Jen nervy ![]()
Taky bych ho vykopla a určitě bych se nějak pojistila…policie, soud…
Není třeba mít patent na rozum. Základ je podle mě se z chlapa „nepo****“. Jen se podívejte, co dělají zamilované holky-ženy. Vzdají se svých koníčků, skáčou kolem chlapa, snaží se zavděčit. Kontrolujou, bojí se, aby je neopustil. Odpouštějí první, druhou třetí nadávku. Na tom se moc hezky staví manipulace. Chlap, který od začátku ví, že má žena hodnotu a je si jí vědoma a že při známkách nějakého násilí nemá problém se sebrat a odejít a už ji nikdy neuvidí, si to rozmyslí.
@Beruška-Boubelka píše:
Tak ty a uzivatelka monous nebo jak se jmenuje mate fakt dost![]()
Jako ja? Proc si me beres do ust? Proc mam jako zrovna ja dost? Nechapu…bud tak hodna a vysvetli mi to
@jannina1 píše:
Moňas a jak jsi vyřešila/řešíš/stejnou situaci ty?
Odesla jsem hned po prvni facce, teda spis po druhe. Prvni jsem dostala za to, ze jsem mu rekla, ze neni neco vic, nez ja a on ze je vic, nez ja, tak jsem mu rekla, ze se plete, ze jsme stejnej zivocisnej druh a za to mi dal facku. Druha byla za to, ze jsem se hned dalsi den sbalila a chtela odejit
Tý jo, tak ten byl hustej. Přeji vše dobré a ať to s dvěmi dětmi zvládneš. ![]()
@Moňas.p píše:
Odesla jsem hned po prvni facce, teda spis po druhe. Prvni jsem dostala za to, ze jsem mu rekla, ze neni neco vic, nez ja a on ze je vic, nez ja, tak jsem mu rekla, ze se plete, ze jsme stejnej zivocisnej druh a za to mi dal facku. Druha byla za to, ze jsem se hned dalsi den sbalila a chtela odejit
a do tý doby byl zlatej? ty si byla v pohodě, on byl v pohodě, pak si mu řekla, že jsi stejnej živočišnej druh a on ti jí praštil?
@petulagabi píše:
a do tý doby byl zlatej? ty si byla v pohodě, on byl v pohodě, pak si mu řekla, že jsi stejnej živočišnej druh a on ti jí praštil?
Jj, normalne jsme se troch chytli, ja mu rekla, ze je v posledni dobe povysenej, ze se ke me chova, jako bych nebyla nic, jako by on byl vic, nez ja a zdytek tak, jak pises. On v pohode teda nebyl. Je celkem nervak a zacal hodne hulit travu, tak to asi podporilo agresivitu.
Jani, diky, zvlafnu, musim. Sice mam dost dluhu kvuli nemu, ale apon budu mit klid od nej, snad nekdy ![]()
Jo a zlatej nebyl, to nerikam, jen to byloi v ramci me tolerance
Nevim, nikdy jsem neměla chlapa co hulí trávu, možná když mi bylo 15:-/nepohybuju se mezi takovejma chlapama..a řekla si mu to vklidu? jako že po večeři-hele stalo se ti něco, chováš se nějak divně..nebo si na něj u toho ječela..neměl tě důvod uhodit, to vůbec nezjednodušuju, to by se stát nemělo nikdy, ale prostě někdy člověk bouchne na základě nepřiměřených podnětů, když třeba ženská hysterčí a nejde zastavit apod.