Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Beata13 píše:
@lyžařka tak ja myslim, ze mu tim az tak neublizi, kdyz i on vyhrozuje, ze si to dite „vezme“jedinej komu tim ublizi, bude ona sama sobe. Myslim, ze si tato zena dokaze v roce 2014 poradit i bez potratu, kdyz to dite chce.
@petulagabi tak jsou minimalne nemozny a ujistuji se v tom kazdy den.
@KackaDoup nevim, mozna jsem naivni, ale ted uz dlouho seka latinu.A jak jsem rekla, neslo o nejake maso kazdy den. Ma nas rad atd., je to slozitejsi a ja to tady nebudu rozpitvavat, i kdyz tim ho samozrejme neomlouvam. Jsem dospela, takze snad zvladnu jeste uznat, kdyz uz pohar pretekl.
nezlob se, ale velká část žen nedokáže odhadnout kdy pohár přetekl…
@G12 reaguji na přispěvky na str. 13 a musim řict, že prostě máš pravdu. Ja si taky myslim, že ženská s normalni seběvědomim a racionalnim pohledem na svět, dále s určitym vzdělaním(není to pravidlem) si většinou takoveho primitivce nenajde. V prvni řadě by ten partner narazil, pač by se jednalo zdravě, sebevědomě smýšlející ženu, která nema zapotřebi tahat se nějakym drbanem co si musi mastit ego na druhých. To si tim asi chtěla říct. Většina- mluvim o většině ne o vyjimkách, jsou prostě ženy, ktere se pohybuji v te nejnižší socialní vrstvě a nebo jsou mlade a nevyzrále. Pote narazí na takoveho hlupaka. A je to vrána k vráně seda.
Osobně si myslím, že ji moc nepomůže hyčkání a podavani kapesniku, člověk by ji měl otevřít oči a nabídnout pomoc v podobě konstruktivního řešení. A věty typu vykazat, nebo stalking jsou uplna kravina. Pač vykazanim pachatele akorat naštvete, kor psychouše a stalking jde o několik faktorů dohromady, nelze jentak z fleku napsat hele to je stalking jdi na cajty to nahlasit, tak to bohužel neni. Je potřeba zohlednit více faktorů. Neni to jen o tom, žě někdo za někym chodi.
@petulagabi píše:
Ale na tohle se má myslet než s někym do toho pelechu vlezu..ale chápu, že každej je jinej a člověk udělá chybu..chjo..takovejch dětí z takovejch nesmyslnejch vztahů
ja tim prosla..a dementni jsem
byla slusne…
A jo to že mě někdo bije a to že jsou slevy v Albertu je opravdu srovnatelný..:-)ale co mě je prd do toho, co doma děláte, já bych se chlapovi co mě bil nemohla podívat ani do obličeje, natož s nim sdílet lože, to jsou pro mě důchodci co běhaj po slevách úsměvní, tohle je k pláči..
@petulagabi píše:
A jo to že mě někdo bije a to že jsou slevy v Albertu je opravdu srovnatelný..:-)ale co mě je prd do toho, co doma děláte, já bych se chlapovi co mě bil nemohla podívat ani do obličeje, natož s nim sdílet lože, to jsou pro mě důchodci co běhaj po slevách úsměvní, tohle je k pláči..
@petulagabi mas pravdu, vetsina ne..Ale ja jo.:-) nic nebudem to pitvat. ![]()
@petulagabi píše:
nezlob se, ale velká část žen nedokáže odhadnout kdy pohár přetekl…
tak tak, jsem toho zarnym prikladem ![]()
@Beata13 píše:
@petulagabi mas pravdu, vetsina ne..Ale ja jo.:-) nic nebudem to pitvat.
to si řiká každá..ale jo dobrý, já ti to neberu..žijte šťastně až do smrti..
@petulagabi tak jinak. Je rozdil, jestli Te nekdo bije- ze do Tebe busi hlava nehlava, nebo jestli Ti da facku. V tom zase vidim rozdil ja. Musim se opakovat a rikam, ze toto je minulost! Rozhodne bych nechtela, aby se na to muj syn koukal, protoze on je to nejsvatejsi co mam!
@petulagabi a jinak s tema slevama si to blbe pochopila;-) tp souviselo s tematem LIDI
ale uz to neres. Proste jsou asi lidi, co nedokazou pobrat vic jak jedno
@Beata13 píše:
@petulagabi tak jinak. Je rozdil, jestli Te nekdo bije- ze do Tebe busi hlava nehlava, nebo jestli Ti da facku. V tom zase vidim rozdil ja. Musim se opakovat a rikam, ze toto je minulost! Rozhodne bych nechtela, aby se na to muj syn koukal, protoze on je to nejsvatejsi co mam!
když ti dá jednou facku ok, v afektu-dokážu pochopit, pokud si ho vytočila tak, že to nevydržel, hned se omluvil a sypal si popel na hlavu a bude z toho vyřízenej víc než já, pokud dal podruhé, potřetí nepochopim..
@Beata13 píše:
@petulagabi a jinak s tema slevama si to blbe pochopila;-) tp souviselo s tematem LIDIale uz to neres. Proste jsou asi lidi, co nedokazou pobrat vic jak jedno
A mě to štve! štve mě že dokud to těmto kriplům bude procházet a najdou si ženskou která jim t bude trpět tak proč by se měnili… a děti těhlech kriplů to uvidí a bude to jejich „standard“ takže syn občas propleskne svojí holku a dcera si to zas nechá líbit..a jsme v začarovaném kruhu… ja snad pošlu nakou kačku Macurovi
…mě připadá jako domácí násilí i to, že manžel mé kamarádky jí odmítá půjčit auto a ona musí tahat 2 děti a nákup autobusem! ani to bych netolerovala! sakra ženský proberte se trochu… ![]()
@lyžařka a to je fakt s tím autem a nákupem pravda??? tak to je mazec
![]()
to mi připomíná, jak rodiče chtějí kamarádce koupit darem auto, a manžel to zakázal, že je to zbytečný výdaj /přitom je mi jasné, že důvod je ten, že jí chce mít pod kontrolou… on je totiž kriminalista a trošku mu už to leze na mozek,.)