Čekám dítě s psychopatem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1490
13.2.14 12:24
@zilinkaz píše:
@MalinovaJahoda Ahoj,tak mám podobnou zkušenost, můj tehdejší přítel byl taky magor o těhotenství nevěděl, ale kdyby jo skončila bych někde,,zamčená ve sklepě,, byl agresivní sociopat, rozešla jsem se s ním až po tom co mě málem uškrtil a rozbil mi obličej o kachličky v koupelně. Když jsem zjistila že jsem s ním těhotná, šla jsem okamžitě na potrat. Zaprvé by mi nikdy nedal pokoj a to dítě by si nárokoval. A za druhé jsem nechtěla vychovávat dítě, které by mohlo být jednou jako on..jsem zatraceně ráda že jsem se tenkrát takto rozhodla, zbytečně si komplikovat život, ale co uděláš je jen na tobě. A na tom jak moc to dítě chceš…ale ODEJDI od něj…bude jen hůř to ti můžu odpřísáhnout. Jestli na tebe tím nožem už mířil..tak si ho do tebe jednou taky,,odloží,, a to se vsaď!! pryč pryč a to rychle

A je to tu zas, další, co si pořídí dítě s psychopatem… a hurá na potrat! A zodpovědnost je kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
13.2.14 14:09
@Mama11 píše:
A je to tu zas, další, co si pořídí dítě s psychopatem… a hurá na potrat! A zodpovědnost je kde?

Ta je pohrbena s minulou generaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
13.2.14 14:25
@KackaDoup píše:
Bohuzel není co respektovat, ublizujes si sama..nejde o zadne soudy, ale pokud nekdo pise o nozi na brichu tak neni prostzor k smichu v teto diskusi prilis, neni to tema k odlehceni.

Tak si prvne precti, na co jsem reagovala, jo? Dekuji ;)

@Beruška-Boubelka píše:
Ničím tě neobtěžuju, jsi paranoidní :roll:
Jen jsem vyjádřila svůj názor. Prostě to není v téhle diskuzi vhodné, dělat si z takového vážného tématu legraci. Připadaly jste mi s uživatelkou Beatkou jak dvě pubošky na hřišti :zed:

Je mi jedno, jam ti pripadame, holt se kazdy s takovouh situaci vyrovnava jinak' je

to o psychice a nedelam si srandu ze zakladatelky, ale sama ze sebe, tak klid :nevim:
@KackaDoup píše:
Bohuzel není co respektovat, ublizujes si sama..nejde o zadne soudy, ale pokud nekdo pise o nozi na brichu tak neni prostzor k smichu v teto diskusi prilis, neni to tema k odlehceni.

Neublizuju, me to pomaha, tak tok pochop. Kazdy ma jiny zpusob, jak se s tim vyrovnat. Ty mas jiny zpusob, ktery je treba podle me zase spatny, tak neodsuzuj a nespin ten muj. Trochu respektu vuci tem, co se s tim vyrovnavaji jinak, nez ty by neuskodilo

• Citovat
  • Upravit
Moňas.p
13.2.14 14:32

@Mama11 @Aditiv taky prilis nechapu, proc nejivaji antikoncepci… jo, nekdy se stane, ale neverim, ze je to tak pokazde a to miminko za to proste nemuze

• Citovat
  • Upravit
1490
13.2.14 14:39
@Moňas.p píše:
@Mama11 @Aditiv taky prilis nechapu, proc nejivaji antikoncepci… jo, nekdy se stane, ale neverim, ze je to tak pokazde a to miminko za to proste nemuze

Přesně, někdy se třeba opravdu může žena splést v úsudku, když vybírá chlapa, ale pokud vím, že žiju s magorem (což už je samo o sobě na pováženou), tak s ním přece nemám děti :roll:, ale jak už tady v té diskuzi padlo, je to také o tom, s čím se v životě spokojím…ty děti taky lituju, jenže jednou jsem tohle v nějaké diskuzi napsala, a hned mi bylo vyčiněno, jak můžu vědět, že to dítě bude chudák, když se narodí do takového prostředí..takže už to nekomentuju, protože s takovým smýšlením se nedá čekat, že to bude někdy jiný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
13.2.14 14:43

@Mama11 no muj se bohu zel projevil az pozde… az jsem porodila syna

• Citovat
  • Upravit
2144
13.2.14 14:45

Mě se vždycky strašně líbí, jak si většina z vás, co tohle nikdy nezažily, myslíte že by se vám to nikdy stát nemohlo! :roll: Víte úplný kulový, jakej byl ten chlap před tím, co třeba zakladatelka prožila atd. Každej má ze začatku růžový brýle, nevidí chyby. A nevíte nic o tom, jaký to je bát se po rozchodu vylézt ven a při každém šramotu na chotbě mít strach, že je to váš bývalý. I když se ze začátku choval skvěle, ale něco ho prostě změnilo. Může se to stát každé z vás, co tady zakladatelku odsuzujete. Ne že bych vám to přála. Zakladatelka s ním dítě nechtěla, prostě se to stalo. Odsoudit umí každý :zed: A psát, že to jsou jen plané výhružky? 8o To víte tak jistě jak? Vy mu snad vidíte do hlavy? :zed: A zakladatelko, bohužel bude opravdu nejlepší ho vyhodit a doufat, že ty výhružky nikdy nesplní :( Jestli si chceš popovídat, napiš mi klidně SZ, přeju hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
13.2.14 15:06
@celipipka54 píše:
Mě se vždycky strašně líbí, jak si většina z vás, co tohle nikdy nezažily, myslíte že by se vám to nikdy stát nemohlo! :roll: Víte úplný kulový, jakej byl ten chlap před tím, co třeba zakladatelka prožila atd. Každej má ze začatku růžový brýle, nevidí chyby. A nevíte nic o tom, jaký to je bát se po rozchodu vylézt ven a při každém šramotu na chotbě mít strach, že je to váš bývalý. I když se ze začátku choval skvěle, ale něco ho prostě změnilo. Může se to stát každé z vás, co tady zakladatelku odsuzujete. Ne že bych vám to přála. Zakladatelka s ním dítě nechtěla, prostě se to stalo. Odsoudit umí každý :zed: A psát, že to jsou jen plané výhružky? 8o To víte tak jistě jak? Vy mu snad vidíte do hlavy? :zed: A zakladatelko, bohužel bude opravdu nejlepší ho vyhodit a doufat, že ty výhružky nikdy nesplní :( Jestli si chceš popovídat, napiš mi klidně SZ, přeju hodně štěstí :hug:

Mas pravdu, pne s tebou souhlasim, ja s tim svym byla od 15 ti, v 18 ti jsme spolu zacal bydlet a bylo to ok. Jako jo, nektery veci jsem nevidela, ale nijak mi neublizoval atd, takze zahazovat nekolikalety vztah, ktery byl v pohode bylo zbytecny. Az jsem byla tehotna, tak to zacalo. Mylsela jsem ale, ze je tl tim, ze jsem byla na neschopence od zacatku a 2 krat i v nemocnici. Pak se syn narodil amkdyz mu byly 2 mesice, tak velmi vazne onemocnel, mesic bojoval o zivot a az dnes, kdy je mu 22 mesicu vypada, ze je a bude vse v pohode, takze pres tady tyhle problemy jsem ty ostatni tak nejak prehlizela. Asi jsem byla blba, ale zdravi syna bylo prednejsi a muz me nemlatil, ale ok to nebylo, bylo to spatny, to uznavam

• Citovat
  • Upravit
Moňas.p
13.2.14 15:07

Ono to totiz fakt prijde postgupne a az casem si reknete… sakra, co to je? Jsem blba, ze tohle toleruju? Vzdyt uz dlouho je to moc spatny

• Citovat
  • Upravit
7828
13.2.14 15:25

@celipipka54 konečně nějaký rozumný názor.
Už jsem mysela, že jsou na světě jen dokonalé ženy, které otěhotní pouze když chtějí a jen s dokonalými muži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
13.2.14 16:18
@celipipka54 píše:
Mě se vždycky strašně líbí, jak si většina z vás, co tohle nikdy nezažily, myslíte že by se vám to nikdy stát nemohlo! :roll: Víte úplný kulový, jakej byl ten chlap před tím, co třeba zakladatelka prožila atd. Každej má ze začatku růžový brýle, nevidí chyby. A nevíte nic o tom, jaký to je bát se po rozchodu vylézt ven a při každém šramotu na chotbě mít strach, že je to váš bývalý. I když se ze začátku choval skvěle, ale něco ho prostě změnilo. Může se to stát každé z vás, co tady zakladatelku odsuzujete. Ne že bych vám to přála. Zakladatelka s ním dítě nechtěla, prostě se to stalo. Odsoudit umí každý :zed: A psát, že to jsou jen plané výhružky? 8o To víte tak jistě jak? Vy mu snad vidíte do hlavy? :zed: A zakladatelko, bohužel bude opravdu nejlepší ho vyhodit a doufat, že ty výhružky nikdy nesplní :( Jestli si chceš popovídat, napiš mi klidně SZ, přeju hodně štěstí :hug:

Když s ním dítě nechtěla, tak se měla chránit. Před stykem, po styku, když už nebyla vybíravá a mermomocí musela spát s psychopatem. Možnosti jsou, jen používat kromě spodku i hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
13.2.14 17:43
@Burj Chalifa píše:
Když s ním dítě nechtěla, tak se měla chránit. Před stykem, po styku, když už nebyla vybíravá a mermomocí musela spát s psychopatem. Možnosti jsou, jen používat kromě spodku i hlavu.

Chapu jak to myslis, ale chapu ij to, co prozivaji ik ty zeny. Ony jsou tak ovlivnene, ze jim ten partner neprijde divny, nebo si to nechteji pripustit a uvedomi si ti pozde. Ja nikoho nesoudim, kazdy ma nejaky duvod, nejakou pricinu ke svemu jednani. A je pak jen na nem, aby se s tim vyporadal a nemyslim, ze je potreba je odsuzovat nebo nejak napadat. Ja sve deti chtela a chtela jsem i to druhe w to jsem v te dobe, kds jsme ho pocal uz vedela, jakej muj chlap je. Dala jsem mu ale sanci a on se fakt choval moc pekne, tak jak to ma byt a ja mu to uverila. Chyba, no, ale verim, ze podobne je to ve vetsine techto pripadu. Ja jsem hloupe uverila a rada si tl priznam, nemam s tim sebemensi problem

• Citovat
  • Upravit
370
13.2.14 18:57
@Mama11 píše:
Přesně, někdy se třeba opravdu může žena splést v úsudku, když vybírá chlapa, ale pokud vím, že žiju s magorem (což už je samo o sobě na pováženou), tak s ním přece nemám děti :roll:, ale jak už tady v té diskuzi padlo, je to také o tom, s čím se v životě spokojím…ty děti taky lituju, jenže jednou jsem tohle v nějaké diskuzi napsala, a hned mi bylo vyčiněno, jak můžu vědět, že to dítě bude chudák, když se narodí do takového prostředí..takže už to nekomentuju, protože s takovým smýšlením se nedá čekat, že to bude někdy jiný…

Nektery zensky jsou fakt divny, zoufaly, ztraceny existence- tim to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
13.2.14 18:58
@celipipka54 píše:

Klid, at se z toho vzteku neudelas… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
13.2.14 20:16
@Aditiv píše:
Klid, at se z toho vzteku neudelas… ;)

A na tohle nikdo nic nerekne… zajimavy, fakt… :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek