Čekám dítě s psychopatem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
13.2.14 20:17

Ja si myslím, že by se mela spis ozvat zakldatelka jak je na tom, co se deje a jak se rozhodla, tohle jsou kraviny…

• Citovat
  • Upravit
Moňas.p
13.2.14 20:29
@KackaDoup píše:
Ja si myslím, že by se mela spis ozvat zakldatelka jak je na tom, co se deje a jak se rozhodla, tohle jsou kraviny…

Souhlasim, to je rozumy a ne furt hadky a reseni co kdo jak proc a s kym :-). taky me zajima, jak na tom zakladatelka je :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2144
13.2.14 20:50
@Aditiv píše :
Klid, at se z toho vzteku neudelas… ;)

Tak tohle jo hodně trapný :roll: Kolik ti je, 14? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
14.2.14 07:56
@celipipka54 píše:
Tak tohle jo hodně trapný :roll: Kolik ti je, 14? ;)

Souhlasim s tebou, ale kasli na to :-) jen furt provokace, nema smysl se tu dokola dohadovat a nervovat se :-)

• Citovat
  • Upravit
2144
14.2.14 10:20
@Moňas.p píše:
Souhlasim s tebou, ale kasli na to :-) jen furt provokace, nema smysl se tu dokola dohadovat a nervovat se :-)

No upřímně, tohle mě nemůže naštvat, nad tím se dá jen kroutit hlavou :lol: Ale ten věk by mě docela zajímal, protože tohle přece nemůže vyblít dospělej člověk 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
14.2.14 11:57
@celipipka54 píše:
No upřímně, tohle mě nemůže naštvat, nad tím se dá jen kroutit hlavou :lol: Ale ten věk by mě docela zajímal, protože tohle přece nemůže vyblít dospělej člověk 8o :lol:

víš kolik je to starších, dospělých, vyzrálých lidí, co kolikrát napíší mnohem horší větu? :D

• Citovat
  • Upravit
2144
14.2.14 12:05
@Moňas.p píše:
víš kolik je to starších, dospělých, vyzrálých lidí, co kolikrát napíší mnohem horší větu? :D

Seš si jistá, že jsou vyzrálý? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
14.2.14 12:07
@celipipka54 píše:
Seš si jistá, že jsou vyzrálý? :mrgreen:

někdy spíš přezrálý :D

• Citovat
  • Upravit
215
16.2.14 11:48

@Mama11 no situace byla taková, že jsem podle všeho ani neměla být,,plodná,, takže to byla prostě šílenost. Můj názor v té době byl takový že bych děti nechtěla ani za boha anAi náhodou a to i kdyby to bylo s někým normálním. Dávala jsem tomu děsnému vztahu šanci protože to byla ona první láska, která se mi vrátila po letech a nechtěla jsem věřit, že by z něj mohl být opravdu takový člověk. Naivitu léčí věk a zkušenosti. Doteď ale nelituju ani jednoho z rozhodnutí, jsem ráda že mě s ním nic nespojuje. Řekla jsem si, že kdyby se mi někdy znovu stala takováhle,,nehoda,, a já otěhotněla, už tomu dítěti dám šanci na život. Což se stalo teď, i když jsem děti nikdy nechtěla, tak jsem svůj slib sobě dodržela. Takže malý Alex vykoukne koncem března na svět. Je rozdíl když dítě chci tak i s tím že je od psychopata…ale já ho nechtěla ani tak. To už je pak otázka toho jak kdo bere interupci..jestli jako vraždu nebo jednoduše rozhodnuti. Život s magorem je humus, žensky dokážou vydržet zbytečně moc když se zamilují, hlavně když ale stihnou prokouknout než na to dojednou, to je hlavní:) A pak je to vítězství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
17.2.14 07:20

@zilinkaz tak to potom chapu :-)

• Citovat
  • Upravit
1490
17.2.14 11:47

@zilinkaz víš, já nechci soudit někoho za to, že dává vztahu šanci, na to si každý musí přijít sám, co mu vyhovuje a co je ochoten tolerovat…ale nedokážu zkrátka pochopit, že v době nejrůznějších antikoncepčních možností, se někdo spolehne na náhodu a klidně to riskuje…argument, že bych neměla být plodná, by třeba pro mě nebyl dostačující a proto bych se i přesto chránila…interupce je kapitola sama pro sebe, jsem ráda, když děti zbytečně neumírají…ale ta prevence je podle mě na místě a v takové situaci, v jaké jsou některý ženský, je antikoncepce víc než nutná, podle mě…jasně, zamlada dělá člověk blbiny ale tohle, myslím, nelze přisuzovat jen naivitě a nevyzrálosti, ale bohužel i hlouposti - omlouvám se, možná tvrdý výraz, ale je to můj názor…
ale jinak ti samozřejmě přeju, ať už se ti v životě jen daří a hlavně ať máš zdravé miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
17.2.14 21:00

@MalinovaJahoda
Já taky prožívám to těhotenství asi stejně. Zamilovala jsem se a vdala jsem se před rokem, říkal že budem spolu vždycky, 2krát kvůli němu nechavala studium. Ted jsem těhotná už 6 mesícu, a to těhotenství probíhá ve stresu pořad. Taky bere nože, kouše, říka mi že ve mně je dábel (on pracuje v kostelu a je věřící), opravdu s tím jeho náboženstvím je to čím dal tím hůř, napádá mě, pak volá zachránku a řika aby nás spolu vzali do blazince. Takže pořád brečím, stresuju a mám obavy ohledně miminka, aby to nemělo nasledky. Před několika dní jsem se přestěhovala k sestře, manžel je v pohodě protože ted je to vidět že on mi vlastně bral aby splnil jeho naboženskou povinnost mít křestanskou rodinu. Nevola mi vubec o mě už vubec nezajímá, a mi je z toho špatně, protože i přes to všecko jsem ho natolik milovala a ted taky miluju, pořad se na něho myslim. Vratil se ted spatky k ty jeho mámě a je štasnen, lidi s kostela kde on pracuje taky řikájí že on je opravdu štasten tim že se mě zbavil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
17.2.14 21:08

@Narmin to nebude nabozenstvim…to je na psychiatrii…lecit s emusi!!!

• Citovat
  • Upravit
22
17.2.14 21:12
@KackaDoup píše:
@Narmin to nebude nabozenstvim…to je na psychiatrii…lecit s emusi!!!

no, to mi říkají ti kdo o ty moji situaci ví, jinak něktěří lidí v tom kostelu (a vím kdo to přesně jsou) ho nadále ovlivnuji a přesvědčuji ho v tom že z naboženského ohledu všechno děla správně, a radí mu všelijaké věci ohledně rodiny (u nich je to tak že o mně ted mluvi ten cely kostel)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
17.2.14 21:20

@Narmin :think: aha, no oni s nim neziji, taky jsem chodila do kostela, a i psychicky nemocnych tam bylo dost, to si nevybira, verici nebo neverici…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky