Čekám dítě s psychopatem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
G12
11.2.14 12:44
@Sluka píše:
Náhoda ne. Štěstí ano. Ani nevíš, jaké.

není to štěstím

• Citovat
  • Upravit
7758
11.2.14 12:45
@G12 píše:
není to štěstím

taky tu asi budeš oblíbená:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
@BaMaK píše:
@petulagabi Jo, já jsem žena. Ty o sobě taky píšeš v ženském tvaru…to jen tak aby řeč nestála. Ty se tady taky chytáš slovíček, nic ve zlém. Teď to ber v dobrém, ze začátku jsi teda byla dost drsná- v tom nejhorším slova smyslu, jak jsem ti psala (možná jsito v tom návalu reakcí přehlédla- jsi tady dost oblíbená :lol: ). Teď jsi nejenom ubrala plyn, ale házíš zpátečku. Myslím, že jsi taky nemyslela všechno tak doslova. Vím že takových případů je hodně a chápu frustraci lidí kteří s nimi pracují, snaží se jim pomáhat, stále znovu a znovu a oni…nic, pořád dokola. Znám to taky pracuji s lidmi. Ale i kdyby tvoje pomoc zachránila jedinou holku a její dítě, tak to stálo za to. Třeba to bude tahle.
A podle mě jsi udělala dobře že v tom prostředí už nepracuješ. Člověk to nemůževydržet věčně.
:palec: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
G12
@petulagabi píše:
taky tu asi budeš oblíbená:-))

nejsem od začátku a nevadí mi to

• Citovat
  • Upravit
21911
@G12 píše:
není to štěstím

a pozor, pani dokonala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
11.2.14 12:47

@Honey Hooligan ano, plně s tebou souhlasím, kdo tady píše věci typu-zamezit styk soudním příkazem, neuvést do rl… to vše je taková teorie a tak dlouhá cesta… úřady budou vždy nakloněni tomu, aby dítě bylo ve styku i s otcem… tak to je prostě nastavené, i přesto, že otec prostě není ideální…
zakladatelce je 18 let, vůbec, ale vůbec si nedovede představit, co je to mít dítě s člověkem, kterého bude muset vídat a řešit s ním věci po velice dlouhou dobu…
několik let… s člověkem, že kterého má strach?? bude mít na právníky, kteří budou řešit styk, peníze..atd…

tohle vše si bude muset zvážit, jestli jí to stojí za to, že už nikdy nebude moct začít znovu… navíc, s takovým psychopatem v zádech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
11.2.14 12:48
@Haku píše:
a pozor, pani dokonala…

ne, jen od začátku neakceptuju to co mi vadí. A to je třeba i zvýšení hlasu, víš? A když se to opakuje, tak se s tím člověkem rozloučím, nejsem na nikom závislá. Jednoduché ;)

• Citovat
  • Upravit
sissi79

Jako každá diskuze i tato se zvrhla o hašteření kdo je lepší. Tohle zakladatelce nepomůže. Uvědomte si, že né každej může být natolik dokonalej jako vy a psychický nemocného člověka nepozná po čuchu. Radši poraďte zakladatelce, proto sem přišla.

• Citovat
  • Upravit
10715

Já navrhnu úplně něco jiného…Pokud zakladatelko chceš, můžu ti já osobně pomoci tak, že budu dělat Velké ucho a v sz se můžeš vypsat..pokud potřebuješ pouze uvolnit psychiku, vypovídat se, pobrečet, udělej to. Rad je tu dost a určitě se dají vyhledat kdekoliv, nejen na těchto stránkách. Takže pokud chceš, tak se mi vypiš z problémů, možná i tenhle způsob ti pomůže leccos si uvědomit a třebas i něco pochopíš, uvidíš cestu dál a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
11.2.14 12:50
@sissi79 píše:
Jako každá diskuze i tato se zvrhla o hašteření kdo je lepší. Tohle zakladatelce nepomůže. Uvědomte si, že né každej může být natolik dokonalej jako vy a psychický nemocného člověka nepozná po čuchu. Radši poraďte zakladatelce, proto sem přišla.

rady padly. loučím se, je to stejně pořád dokolečka…

• Citovat
  • Upravit
5088
11.2.14 12:50

@G12 :potlesk:

jj, máš pravdu, ale je fakt, že né každý je třeba tak uvědomělý a dokáže domýšlet dopředu… (teď nerýpu, myslím to úpřímně:)

vše jsou zkušenosti.. a tahle mladá, 18ti letá slečna těch vztahových zkušeností mít moc nebude.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
11.2.14 12:52

Jsem neoblíbená, protože si myslim, že každej chlap o kterym se na emiminu píše, že je psychopat, psychopatem být nemusí a za to, že si myslim, že každý je svýho štěstí trochu strůjce..taky se loučim..doufám, že zakladatelce pomůžete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.14 12:52
@Selfi píše:
KAŽDÝ JE TAM, KDE JE, PROTOŽE TAKOVÉ MÍSTO SI VYBRAL… když mi tohle v životě došlo, tak jsem se vztekala, protože jsem byla já ta oběť a já ta podvedená, já ten chudák… no jo, ale ve své podstatě jsem si za to mohla sama.. vybrala jsem si blbce a dobře mi tak…
co tě nezabije, to tě posílí… bohužel…

Je na tom kus pravdy, to přiznání je nutné k tomu, aby s tím člověk začal pracovat. Ale zase tak jednoduché to není!!! Důležité je také to, jaké má člověk zázemí, rodinu, jeho životní zkušenosti, sociální návyky z rodiny. Nejdůležitější je podle mě přesně to, v čem dítě vyrůstá, protože to ho nejvíce ovlivnuje, jeho a jeho budoucí chování. Takže, žije li žena dítě s otcem alkoholikem, protože to ejjí maminka dovolí. Její chování v budoucnu, v dospělosti je tím hodně ovlivněno, stejně tak děti zenužívané, týrané. Možná si myslíte, že jde o vyjímečné situace, ale podle mě se s tímto setká více žen a dětí, než si vůbec společnost připustí. Proč to píšu? Jen proto, že neni vhodné hrát si na slabé a silné ženy!!! Některé ženy si opravdu nevybraly!!! každá se tu snaží pomoci tak, jak to cítí a jak umí. V tom je ta diskuse přínosná. Jen je třeba mít na paměti, že každá z nás je jiná a má jiné zkušenosti. Všechny si ale zasloužíme spokojený a plnohodnotný život. Tak do toho :kytka: je třeba na tom pracovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
11.2.14 12:54
@Selfi píše:
@G12 :potlesk:

jj, máš pravdu, ale je fakt, že né každý je třeba tak uvědomělý a dokáže domýšlet dopředu… (teď nerýpu, myslím to úpřímně:)

vše jsou zkušenosti.. a tahle mladá, 18ti letá slečna těch vztahových zkušeností mít moc nebude.. :think:

poslední příspěvek: asi jo, já jsem „trochu“ starší ročník

• Citovat
  • Upravit
5088
11.2.14 12:55

@G12 :).taky poslední příspěvěk – já taky :) :roll: (1979)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí