Čekám druhé dítě, interupce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10680
28.5.17 14:30

A nemela bys jit treba spis k psychiatrovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
28.5.17 14:32

Milá zakladatelko, nechci být zlá, takových tu bude dost…zvaž to dobře…hlavně jak myslíš, že to bude pokračovat? Půjdeš na potrat a manžel bude toužit opět po dítěti, tak ho znovu dáš pryč když náhodou otěhotníš a nebo budeš hrát neplodnou a zobat tajně antikoncepci? To, že se chceš toho dítěte zbavit je jedna věc a nebudu ji komentovat, s tím se musíš srovnat sama, ale obávala bych se v tvém případě, že vztah s manželem máš asi hodně mizerný, když spolu takto zásadní věc neproberete…představ si třeba situaci, že by náhodou na to přišel, prořekneš se ty nebo někdo kdo o tom ví, on někde narazí na zprávu z nemocnice, je to ve výpisu zdravotní pojišťovny…je to vůči manželovi hnusné a bezohledné. Chápu, že je ti teď třeba těžko, zle, ale zvaž to, dítě je dar, zázrak, třeba se ti to za pár let rozleží v hlavě a pak nebudeš moci otěhotnět. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
28.5.17 14:34

Takový krásný den a někoho baví sedět u počítače a rozpoutávat smyšlené diskuze. To se máme o prázdninách na co těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
28.5.17 14:37

@lucillee souhlasím s touto uživatelkou a klidně se podepíšu, chápu, že je ti zle, a dítě nechceš, tak to řekni manželovi, lepší, když vztah utrpí teď, než když mu to uděláš tajně a od se to nějak domákne, věř mi, promluv si s ním narovinu, dítě je dar, ale pokud žena nehce, tak aspoň, ať to řekne na férovku manželovi, věř mi, že po interrupci to nebudeš mít lehké psychicky ;), lepší rozčarovaný manžel teď než manžel, který se posléze to domákne, jinak mi je to smutno :,(, z toho, co se děje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.17 14:39

@tumpach on by mi to nedovolil. A pak už bych musela zůstat těhotná. Nemá jak se to dozvědět. Byla jsem v mládí už 2X na miniinterupci a nikdo se to za celou dobu nedozvěděl.

• Citovat
  • Upravit
6945
28.5.17 14:41
@Anonymní píše:
@zudina odvoz si zajistím. Do této doby jen ležím, protože je mi hodně zle, takže budu určitě ležet i ten den a klidně i ten další.
Já vím, že mě za to hodně odsoudite, ale já jinak nemůžu. To miminko nemam rada už teď. Vůbec nechci mít další. V podstatě mě do toho natlacil i manžel. Pokud řeknu, že jsem potratila tak to skousne. Říct, že je to zamljle se nojim, když by pro mě jel něco by se v nemocnici dozvěděl.

věř i, že neskousne, protože časem se to prostě jednoduše prováli, tomu věř, všechny lži se jednou proválí, t chceš riskovat vztah? Radši mu řekni bolestivouu pravdu, on to zkousne, než když mu to neřekne :), tomu věř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
28.5.17 14:41

Mě by jen zajímalo, jak se dá nemilovat dítě, které jsem plánovala a chtěla… :nevim: :nevim: Já tedy druhé dítě chci, dokonce jsme se jednu dobu snažili, ale nešlo to, pak jsem získala práci a řekla jsem si, že když už to takhle dopadlo, zůstanu alespoň rok v práci. Teď se opět snažíme a přijde mi hodně absurdní situace, že já bych dala za // cokoliv a jiná by se toho chtěla zbavit… Je mi z toho hodně smutno :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
28.5.17 14:43
@Anonymní píše:
@tumpach on by mi to nedovolil. A pak už bych musela zůstat těhotná. Nemá jak se to dozvědět. Byla jsem v mládí už 2X na miniinterupci a nikdo se to za celou dobu nedozvěděl.

jo jasně, takže zkušenost už s miniinterupcemi máš takto hodně štěstí, a doufám, že se to někdy prováli už vůči manželovi, on si tě fakt nezaslouží!! Promiň, ale teď už to řeknu jsi fakt hloupá pipina, která si nedojde ke gynekoložce pro prášky, tak radši zabijí děti :,( :,( tak ber antikoncepci a nezabíjej děti a manželovi řekni na férovku že další děti nechceš!! Nic, já radši jdu, protože bych musela být nepříjemná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
28.5.17 14:46
@tumpach píše:
jo jasně, takže zkušenost už s miniinterupcemi máš takto hodně štěstí, a doufám, že se to někdy prováli už vůči manželovi, on si tě fakt nezaslouží!! Promiň, ale teď už to řeknu jsi fakt hloupá pipina, která si nedojde ke gynekoložce pro prášky, tak radši zabijí děti :,( :,( tak ber antikoncepci a nezabíjej děti a manželovi řekni na férovku že další děti nechceš!! Nic, já radši jdu, protože bych musela být nepříjemná
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec:
Líp bych to asi nenapsala. Nebo spíš napsala bych to peprněji, ale to by hrozila blokace :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.17 14:47

@werajsik mě taky :nevim:,a já jsem stál na prahu rozhodování, protože gynekoložka, bývalý ex, a rodina mi řekli, že dítě mám dát radši pryč, že jsem nemocná (mám epilepsii), plus vysoký věk, a že riskuju, že dítě bude třeba postižené, teď mi tu běhá krasná zdravá sedmiletá dcera, která se má čile k světu a já jsem šťastná, že jsem ji pryč nedala :), je to můj poklad i další děti taky, DĚTI JSOU DAR!
prosím admin ponechte anonym

• Citovat
  • Upravit
3115
28.5.17 14:51

A nemůžeš to mít třeba vážně z rozhozených hormonů? Se mnou hodně zamavaly během cca 6.týdne - nejdřív těšení a radost, asi týden šílený stavy… :oops: Naštěstí to relativně brzy přešlo, ale bylo to náročný, já se teda manželovi svěřila, tak mi pomáhal… Trošku se desim, co udělají hormony v šestinedělí, ale aspoň kdyby něco (ťuk, ťuk), jsem připravená, že se něco třeba může semlít a rychleji si to uvědomím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.5.17 14:51

Holky nerozcilujte se, prectete si v klidu ty jeji odpovedi, je to jen provokace.
Udelejte to, jak ja lehatko, klidek, opalovacka, miska zmrzliny, decka radi v bazenu a nejaky vymysl me nemuze rozhodit.
Je to opet ta herecka, kterou rodina nutila k potratu a bla bla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
28.5.17 14:55

Jak jsi na to @Kelsey přišla, :think: :think:, i když je fakt, že je tak často tu nejsem, tak to bude tím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
28.5.17 14:55

Zakladatelko, jak stare je Tve první dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
28.5.17 14:56
@Anonymní píše:

Nic, jdu radši pryč. Takže jak už jsem psala, šuk. t jo, ale ochrana ne, zabít dítě je taky řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí