Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@zudina odvoz si zajistím. Do této doby jen ležím, protože je mi hodně zle, takže budu určitě ležet i ten den a klidně i ten další.
Já vím, že mě za to hodně odsoudite, ale já jinak nemůžu. To miminko nemam rada už teď. Vůbec nechci mít další. V podstatě mě do toho natlacil i manžel. Pokud řeknu, že jsem potratila tak to skousne. Říct, že je to zamljle se nojim, když by pro mě jel něco by se v nemocnici dozvěděl.
a že jsi byla na UPT se nedozví? jednáš vůči němu dost neférově
jinak reakce, kdy tě těhotenství zaskočí, je velmi častá. zažila jsem to několikrát, ale nenapadlo by mě „řešit to“ potratem. všechny děti máme a jsme za to rádi.
@Anonymní píše:
Jezis, kezby to byl můj výmysl. Opravdu nikomu nepreju aby si to musel zažít. Ano nejsem úplně materskej typ, i když dceru miluju nadevše, ale prostě mi jedno dítě stačí. Čekala jsem, že se tu najdou opravdu špatně příspěvky na mou osobu, ale až tak. Tak se omlouvam, ze jsem vám zkazila par minut nedělního odpoledne. Odpovědi na mě otázky se nefostalo, tak to nějak zvládnu.
Ok nechceš další dítě..Jak zvládneš na lačno operaci..No budeš to muset zvládnout..Nechápu na co se ptáš..Víš že jíst nemůžeš ani pít..No tak holt budeš blejt do narkózy a možná i potom? Tak na co se ptáš? TOS přišla prudit?
@Anonymní píše:
@tumpach on by mi to nedovolil. A pak už bych musela zůstat těhotná. Nemá jak se to dozvědět. Byla jsem v mládí už 2X na miniinterupci a nikdo se to za celou dobu nedozvěděl.
tak bud jsi *** beze špetky svědomí, nebo - a to je pravděpodobnější - provokatérka. Lidí, kteří nemají nic lepšího na práci než prudit ostatní, je mi upřímně líto
edit admin: nevhodný výraz
@Anonymní píše:
Pro některé absolutně mimo, tak raději nekomentujte.
Jsem ve strašně situaci. Plánovali jsme druhé miminko, jsem teď v 8tt. Rozhodla jsem se jít na přerušení, ale bez vědomí manžela. Řeknu, že se jednalo samovolny potrat. Jedno dítě už mám a druhé už prostě nechci, bohužel mi to došlo až teď kdy už je pozdě.
Otázka vy co jste interupci prodelaly, mam velke tehu nevolnosti, bojím se tedy jak zákrok zvládnu na lačno. Nespim takže ráno mě zachrání aspoň trochu pečiva.
Kde v Pze jste na tento zákrok šly.
Mam šílené stavy a stres z toho všeho, nemohu se ani starat o dceru. Naštěstí jede na týden k babičce tak to chci během tohoto týdne zvládnout.
Tohle sem vůbec nemáš psát, stejně se žádnou radu nedozvíš
To že chceš jít na přerušení bez vědomí manžela velice pečlivě zvaž, je to pěknej podraz, to si uvědom. Nebude náhodou potřeba jeho souhlas se zákrokem?
@arinecka Souhlas potřeba není, ale i mě to vůči manželovi (pokud ji nenutil do sexu násilím) nepřijde férové
čekám třetí dítě a pokud by gynekolog schválil do budoucna 4 miminko, jdu do toho, ale zase na druhou stranu neznáme celý příběh, proč chce jít na potrat…
Nevím, jestli mám uvěřit, nicméně. Já taky chtěla jenom jedno dítě, když jsem přišla na druhé těhotenství, tak jsem sice o potratu neuvažovala, ale řekla jsem si ach jojo, jak mě se do toho nechce. Dcera je moje spřízněná duše, rozumí mi jako málokdo. Dneska už je to dospělá ženská. Co když je to i tvoje spřízněná duše, a ty ji nechá zabít, uvažuj, nic se neděje v životě jen tak ![]()
No, já mohu jen říct, že tě z nemocnice pustí samotnou. Tedy stačí říct, že pro tebe dojede manžel a jdeš ven mu naproti. U nás v nemocnici to takhle prošlo, dostala jsem papíry a šla čekat na manžela-ten tedy skutečně přijel, ale kdyby nepřijel nikdo to neví a asi to ani nikoho nezajímá.
@j-p píše:
Chudák manželA to dítě taky
!!Takové ženy si dítě nezaslouží jako si Ty!! Jine by za dítě dali vše a jiné to dávají pryč jak smeti. A ještě tajne!!
![]()
![]()
Ty seš ultra **** na to nejde nic jiného říct. Něco tak vymatlanýho snad ani nemůže existovat edit admin: vulgarismy
Pokud si děláš srandu, tak doufám, že ti puberťáku někdo dá pár facek…Pokud je to pravda, pak jsi pěkná dorota. Upřímně lituju tvého manžel a jen čekám, kdy tu začneš vytahovat, kterak tě do toho dotlačil, div né znásilnil…jen proto, abys zmírnila vlnu, která se tu na tebe hrne a kterou si zasloužíš.
A ještě tě nechápu, na co se tu ptáš, když už jsi dvakrát na potratu byla…ty asi nebudeš moc chytrá viď? Když považuješ interupci, za druh antikoncepce.
Pro holky, co tu musí na ukončení kvůli VVV a nebo pro nevyvíjející se plod, to musí plivnutí do tváře.
Umím spoustu sprostých slov, kterýma tě můžu otaxovat, ale s*** na tě, nenechám si kvůli tobě dát BAN.
@tumpach píše:
opravdu to řekni manželovi, přestaň aspoň lhát, jak se ti s tím bude žít? Udělej to už i pro tebe to bude lepší, nebo mu z kliniky napiš podstoupila jsem interrupci - nejsem bohužel připravena, nebude se bavit, ale pravdu si zaslouží, věř mi![]()
Myslím si že žena, která jde 2× na potrat a s ledovým klidem chce jít na třetí, nemá žádné svědomí. Takže se jí s tím bude žít úplně v pohodě a vůbec jí to nepřijde jako podraz na manžela - vždyť je to její tělo, takže si může rozhodovat o svém těle i bez manžela
![]()
Já jen nechápu jednu věc - v některém příspěvku se zmínila, že vlastně ona dítě už nechtěla, že to byl manželův nátlak
Dítě není zpackaná dovolená, na kterou se mi vlastně ani nechtělo a kterou za pár let vytěsním ze vzpomínek. Dítě je závazek na celý život. Zakladatelka už jedno dítě má, takže moc dobře ví co to znamená starost o dítě a jestli už druhé dítě nechtěla, nikdo by ji přece nedonutil… Takové alibismy typu to já ne to manžel, jsou absolutně mimo mísu - na dělání dětí musí mít dva.
Hele holky, já nechápu, jak tahle paní dokázala jít na 2 potraty a čeká ji třetí, a asi všechny s jedním a tím samým mužem (manželem). Proč nebere prášky? Nechrání se?
Moje máma udělala to samé, tedy jeden potrat a tátovi to nikdy neřekla, já na to přišla jako 20 letá +, když jsem dělala anonymní dotazník do školy, tátovi jsem to nikdy neřekla, ale neskutečně mi ho bylo líto. A matku za tohle nesnáším, co taky jiného. Mimochodem s tátou spolu již dávno nejsou.
@eva valoi píše:
To je vtip?
mam pocit, zadmin chce rozprodit diskusi, jak jinak, nez kontroverznim tematem, psat o **** v Europe se nesmi, tak alespon nabada ke snizeni bile populace v evrope edit admin: nevhodné označení