Čekám druhé dítě, interupce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
5.7.17 10:44
@Anonymní píše:
Nebudu sem psat jak jsem to nakonec udělala, protože těch velmi negativních příspěvků bylo přespříliš, až na výjimky, které chtěli opravdu pomoct.

Takže potrat :( Škoda. Nerozumím tomu, ale neodsuzuju Tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
6.7.17 05:14
@Anonymní píše:
Nebudu sem psat jak jsem to nakonec udělala, protože těch velmi negativních příspěvků bylo přespříliš, až na výjimky, které chtěli opravdu pomoct.

Tak Ti preju, at toho nikdy nelitujes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.18 16:41

Jsem v podobne situaci jako zakl. - cekam druhe dite a priserne vysiluju. Mam neskutecny strach, mnohem vetsi nez u prvniho. Ted uz vim, co me ceka… a co vsechno se muze pokazit. Misto, abych se radovala, tak si nadavam, co jsme to udelali. Ze jsme synovi znicili zivot, mohl mit pohodlny zivot a misto toho se bude o vsechno delit. Mel ted dva roky. Manzel je rad, rika, ze to nejak zvladneme. Na potrat bych nesla, ale vubec by mi nebylo lito, kdyby se ukazalo, ze slo o falesny test a to jsem predtim druhe chtela, tesila jsem se, ale co se objevily dve carky, je mi spatne. V noci nespim, strasne se bojim. Oba jsme jedinacci, neumime vychovavt sourozence, bude to mnohem vetsi fin. zatez. Proste vubec nejsem rada a mela bych byt.

• Citovat
  • Upravit
5501
28.5.18 16:48

Zničili život? Má matka byla celý život nešťastná, že je sama. Nemyslím si, že by sourozenec znamenal zničený život, sama je považuju za své největší bohatství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
28.5.18 16:51

Zničili život? Chudák se bude muset o všechno dělit? No, tak z něj holt nevyroste rozmazlený sobec no… buď ráda.

Mám to stejně jako @rozand, moji sourozenci jsou pro mě vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
28.5.18 16:52

Jsem šťastná, že mám ségru, je mezi námi rok a půl a je to super, i naše holky jsou od sebe dva roky a je to bezva, krásně už se spolu zabaví. Není čeho se bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
28.5.18 16:54

.. ve vyšším věku až tu nebudete a nebo nedejbože se vám něco stane, bude sourozenec ten jediný kdo mu zbyde a bude za něj převelice rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.18 16:58

Znama mi rekla, ze mit dve deti je k nicemu. Nemuze se venovat starsi, nemuzou delat, co chce. Ze s jednim ditetem je zivot o hodne lepsi. Ja se puvodne tesila, ale ted uz zacinam chapat, co tim chtela rict… mam pocit, ze jsme to strasne pokazili.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.18 17:00

Meda

Klinika Meda. 100% disktrétnost, slušnost… Je to na Bulovce. Soukromá klinika http://www.meda-gynekologie.cz/cz

• Citovat
  • Upravit
6311
28.5.18 17:01

Mam dvoch synov (3 a 7) a su super partaci. Podla mna pre dieta je super mat druhe deco pri sebe doma a nie len spolocnost dospelych, ktori ho mozno az prilis zahrnaju pozornostou, ale nemaju tu fantaziu a vnimanie reality ako deti, lebo proste z toho uz vyrastli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.18 17:02

Dej si facku a precti si to po sobe znova. Je videt, ze ti chybi sourozenec, protoze z tebe vyrostl pekny sobec. A pokud byste meli i vy jedinacka, vychovali byste z neho zase sobce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.18 17:03
@radkka píše:
Zničili život? Chudák se bude muset o všechno dělit? No, tak z něj holt nevyroste rozmazlený sobec no… buď ráda.Mám to stejně jako @rozand, moji sourozenci jsou pro mě vším.

Ono ti rozmazleni sobci se v zivote stejne maji asi nejlip… mi to nekdy prijde. Ze spis s temi hodnymi si vsichni delaji, co chteji a ublizuji jim.

• Citovat
  • Upravit
5501
28.5.18 17:04
@Anonymní píše:
Ono ti rozmazleni sobci se v zivote stejne maji asi nejlip… mi to nekdy prijde. Ze spis s temi hodnymi si vsichni delaji, co chteji a ublizuji jim.

Mně teda neubližuje nikdo a mým sourozencům taky ne. A kdyby, byli bychom si velkou oporou. Myslím, že se jen snažíš přesvědčit sama sebe o tom, že druhé dítě bylo chyba. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.5.18 17:05
@Anonymní píše:
Znama mi rekla, ze mit dve deti je k nicemu. Nemuze se venovat starsi, nemuzou delat, co chce. Ze s jednim ditetem je zivot o hodne lepsi. Ja se puvodne tesila, ale ted uz zacinam chapat, co tim chtela rict… mam pocit, ze jsme to strasne pokazili.

Není lepší. Je jednodušší na organizaci, což pro pohodlne lidi je proste plus. Známá je blbka. A ty se seber - těhotná uz jsi, dvě děti se zabaví úplně v pohodě a pokud jsi aspoň trochu schopna, tak to das v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.18 17:05
@Anonymní píše:
Dej si facku a precti si to po sobe znova. Je videt, ze ti chybi sourozenec, protoze z tebe vyrostl pekny sobec. A pokud byste meli i vy jedinacka, vychovali byste z neho zase sobce.

Jo? Mne spis prijde sobecke chrlit deti bez rozmyslu a nechat je drit bidu s nouzi nebo si jich nevsimat. Facku si dej sama.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky